Offtopice – 23 iunie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Ronald Reagan – Best Clips from 1980 Carter debate

Facebook Comments

17 Comments Offtopice – 23 iunie 2013

    1. Yeba

      Bleen , ei, parcă la aritmetică stă mai bine! Asta-i aia care a zis că dacă scad salariile cu 25% înseamnă că o familie soț-soție suferă o reducere de 50% a veniturilor. Frustrații ăștia cu goluri din clasele primare și cu liceul la seral văd că sunt cei mai motivați în politică.

      Reply
      1. Canadiana

        Yeba Bleen  Lu’ asta ii sta gandul tot la IA cat poti de la stat si umple-ti buzunarele. Cred ca Marga este fericit acum.

        Reply
  1. Bleen

    Revoltă la PDL Dâmboviţa. Primarii către Negoiţă: Vii aici, nu ne cunoşti şi ne bagi pumnul în gură?
    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/revolta-la-pdl-dambovita-primarii-catre-negoita-vii-aici-nu-ne-cunosti-si-ne-bagi-pumnul-in-gura_85868.html#ixzz2X4WgtkMA

    Reply
  2. Bleen

    http://www.facebook.com/miron.damian
    Am citit în raportul final al Forumului Constituțional cine anume a propus modalitatea de desemnare a premierului – adoptată și de Comisia Antonescu. Formula aia care oferă o prerogativă extraordinară *partidelor* tratându-le ca instituții de stat. Aberația aia teribilă. Ei bine, e vorba de un anume Aristide Cioabă, plin de titluri academice. Despre el – căci e greu să fie o coincidență de nume – aflăm că a fost între 1986 și 1990 redactor principal și publicist comentator la ”Era Socialistă”. Da, ați auzit bine. Ăștia sunt specialiștii la care a apelat Forumul Constituțional, ”societatea civilă” a lui pește prăjit. Ăștia ne modernizează nouă legea fundamentală, foștii(?) politruci și propagandiști comuniști.

    Reply
  3. Bleen

    Dreapta unită.
    ”The game also does not combine existing plots, so you could have five AI characters all attempting to assassinate the king but in five different plots, with none of them able to execute the plot because potential backers are all doing their own plot against the same person.”

    Reply
    1. Bleen

      ”You will go to the Intrigue Interface for all of your nefarious, scheming needs. Though, to be fair, a lot of what goes on in this interface is not related to nefarious scheming at all. When you click to choose an Ambition, you will be taken to a drop-down menu where you can choose what your ruler should focus on. You can also see the potential rewards for fulfilling this ambition and attempt to recruit other characters to your cause.
      These ambitions can be political in nature, such as Plot: Institute Elective Monarchy in France, as innocent and pure as Ambition: Become a Paragon of Virtue, a noble ambition for anyone, or as vile as Plot: Assassinate Your Spouse, which is somewhat less innocent and pure. The author could make a joke here about your spouse’s cooking, which would make this ambition somewhat nobler, but that would be wildly inappropriate. So he won’t.”
      Cine a zis că suedezii n-au umor? (de suedezii de la Paradox Interactive e vorba)

      Reply
  4. Amelia New

    „Coagularea forţelor de dreapta continuă. Astfel, pentru a-şi întări baza electorală, Mihai Neamţu, liderul partidului Noua Republică, a semnat ieri actele de fuziune cu una din cele mai importante forţe politice din sectorul 3, Asociaţia de Proprietari “Fruntaş Poenaru Vasile”. Noua formaţiune politică, intitulată Noua Republică Poenaru Vasile, va avea doi co-preşedinţi, 12 vicepreşedinţi, precum şi 20 de şefi de scară.
    Mihai Neamţu a primit, cu această ocazie, şi funcţia de şef de scară onorific, fără portofoliu, fiindu-i înmânate cheile de la ghenă, precum şi un tabel cu citirea contoarelor, necompletat. Doctrina noii formaţiuni politice este una de dreapta, care nu exclude şi câteva aspecte sociale, cum ar fi subvenţionarea gigacaloriei şi crearea de noi locuri de parcare pe stradă. 
    Sigla partidului va fi un copac verde pe care este montat un repartitor, pentru economisirea energiei. Membrii partidului vor candida pe liste comune la alegerile de pe scara B, care vor avea loc, conform procedurilor legale în vigoare, în următoarele două săptămâni, dacă vremea ţine cu noi”. ( http://www.timesnewroman.ro/politic/8997-partidul-lui-mihail-neamu-a-fuzionat-cu-o-asociatie-de-proprietari-din-cartierul-titan )

    Reply
  5. Bleen

    Am visat că mă duceam cu maică mea la Cernobîl. Dar era un Cernobîl chinezesc, deși taximetristul care ne ducea era rus și eram în Moscova. Doar copiii care se jucau cu zăpadă artificială toxică într-un părculeț pe lîngă care am trecut erau chinezi. Maică mea trebuia să se angajeze la Cernobîl, cred. Oricum, nu voia să-l cumpere și nici în vacanță la aer curat nu era. Așa, și cum mergeam noi cu taxiul prim Moscova, anunță ăștia la radio că s-a lichidat Cernobîlul, Autoritățile comuniste chineze s-au enervat și au decis lichidarea centralei. Zic eu: ”Așa-s ăștia, futu-i în gură. O fi fost vreun ștab comunist în inspecție și nu i-o fi convenit ce a văzut acolo. Apoi s-o fi dus ăla și i-o fi povestit secretarului general și s-o fi enervat ăsta și harșt, i-a desființat. Nu e ca la noi, cu frecții. Anyway, domnul taximetrist întoarceți. Ăsta întoarce, dar pe altă stradă decît pe aia pe care am venit. Eu, în gînd: ”Nu știm Moscova deloc, cred că ne-a ocolit ăsta pînă ne-a amețit. O să plătim cît nu face.” Mă org, totul s-a terminat cu bine, Cernobîlul a fost lichidat de autoritățile chineze din Moscova, și nu vîndut de Fenechiu lui Gruia.

    Reply
    1. Bleen

      Ha! Și mi-am adus aminte și altă parte de vis! Am uiat să-l demisionez pe Valeriu Stoica. Mă întîlnesc cu el și discutăm chestii, nu țiu minte ce chestii. La plecare îmi dă demisia lui. ”Cînd treci pe la secretariat, mi-o depui și mie, te rog?”

      Partea a doua a visului, la un moment dat îmi aduc aminte de demisia lui Valeriu Stoica. Uitasem s-o depun. Și era trecut de 1 iulie, deci intrasem în luna următoare, așa mai rămînea o lună. Am scos-o, era plină de liniuțe, chiar și la adresă. ”WTF, n-are adresă?” Și după aia mă gîndeam, pana mea, ăștia nu știu cît de amețit sînt, de ce dracu or avea încredere în mine să-mi încredințeze chestii d-astea administrative?

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *