Offtopice – 25 iulie 2013

foto: oops

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Liderul Miscarii Populare, despre Udrea, plecarea din PDL si bataia de joc a USL – Interviu – Ziare.com (Bleen, 18:10:39)


Cristian Diaconescu: Partidul Mișcarea Populară va avea candidați la prezidențiale și europarlamentare – DIGI24 (Bleen, 13:03:44)


Mihai Gâdea, URMĂRIT PENAL în dosarul de ŞANTAJ al lui Sorin Alexandrescu – RTV (Bleen, 12:31:54)


Mihai Gâdea, directorul Antena 3, a fost pus sub urmărire penală – DIGI24 (Bleen, 12:26:42)


Cristian Diaconescu despre Victor Ponta: „Să îl insulţi pe şeful statului dintr-un studio de televiziune aflat în alt stat e o atitudine… Ai ceva de spus, spune aici, fii bărbat!” – DIGI24 (Bleen, 02:56:00)


FOTO Seară de muzică şi relaxare pentru Preşedinte. Traian Băsescu a petrecut la un restaurant din Neptun – Adevărul (Bleen, 02:52:17)


Cea mai mare TRAGEDIE feroviară din Spania. Cel puţin 20 persoane au murit – România Liberă (Bleen, 02:49:54)


Privatizarea CFR Marfă, la un pas de eşec. Planul B pe care Fenechiu l-a pus pe masa Guvernului – Gândul (Bleen, 02:47:21)


Facebook Comments

65 Comments Offtopice – 25 iulie 2013

  1. Bleen

    Asistăm la cîntecul de lebădă fără buze sau buze cărnoase, după caz, al celor două grupări care au pierdut și care vor ieși din scenă. Mai mult sau mai puțin urît. Vom trăi și vom vedea.

    Reply
  2. Bleen

    Andreea Pora îl compară pe Lăzăroiu cu Ciuvică și zice că ar trebui demis, că are buba la cap. 

    Na, luați-vă javrele și spălați-vă cu ele pe cap.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen comparația cu Ciuvică e fără sens oricum ai lua-o, dar faptul că Lăzăroiu are buba la cap începe să devină din ce în ce mai evident. 
      Incapacitatea de a separa sfera privată de sfera publică este un simptom știut. Ca și incapacitatea de a prevedea efectele și/sau de a pregăti o replică. Poa să treacă bățul prin gard cu fotoșoape de dimineața până seara, e chestie de IQ. Ca să-l pună pe Băse în situația de a lua o poziție vs A3 este mai mult decât o crimă. este o greșeală dpdv imagine. Mie îmi iese o tulburare psihică + un IQ mediocru + o poziție foarte înaltă. Periculos.
      Plasa aia e haioasă, dar când a postat-o trebuia să aibă puse pe hârtie toate variantele de replici și răspunsuri, să întoarcă jocul, să demonstreze el că sunt niște imbecili speriați de care media internațională se îngrețosează.

      Reply
      1. Bleen

        Yeba Bleen Da, Lăzăroiu a greșit, nu atît de grav pe cît se spune (departamentul de comunicare de la Cotroceni a făcut o mare greșeală grăbindu-se cu scuze). Însă asta nu scuză reacțiile unor jigodii ca Tăpălagă sau Pora.

        Reply
      2. Bleen

        Yeba Bleen Iar frica asta animalică de Antena 3 eu nu o înțeleg. Cui se adresează Antena 3? Cîtorva sute de mii de țăcăniți isterizați care cred absolut orice și în fața cărora nu se poate vorbi de compromitere sau mai știu eu ce. Și se mai adresează cremei alor noștri, care e absolut fascinată și îngrozită pînă la paralizie de Antena 3.

        Reply
      3. Gramofonu

        Yeba Bleen Am reusit sa vad si eu poza, a trebuit sa dau disable la ABP ca sa-mi apara 😀
        Maaaare filozofie. Cu o eticheta sub ea gen „ce bine imi pare ca ati luat plasa” n-aveau decit sa se dea peste cap prin studiouri, tot de fraieri picau.

        Reply
        1. Yeba

          Gramofonu, a, ieri era foarte cald și umed ca-n junglă, și eu vorbeam cam pe lângă IQ, recunosc. Uite că mă țineam tare și deșteaptă și când colo „preocupările nesănătoase” lovesc cu raze violet.

          Reply
  3. Bleen

    Postarea lui Lăzăroiu a fost cel mult imprudentă sau nepotrivită. Dar de aici pînă la scandalul jigodiilor anteniste și la cele 430 de cuțite înfipte în spate de jigodiile dreptei drum lung. Ok, de la anteniști mă așteptam. Nu e adevărată aia cu ”le-a dat apă la moară”. De parcă nu erau oricum în pragul isteriei și fără cel mai mic motiv. Să nu ne mai prefacem că avem de-a face cu jurnaliști părtinitori sau presă părtinitoare, care caută scuze și justificări pentru manipulare. E un departament de propagandă și, mai nou, aflăm de la justiție, de șantaj, fără cea mai vagă legătură cu jurnalismul. Acolo propaganda isterică și mincinoasă pînă la patologic se desfășoară egal, minut de minut, de ani de zile.

    Băsescu, ca președinte, trebuia să iasă cu o poziție, dar pe noi nu ne obligă niminea să fim ipocriți.

    Dacă de la anteniști mă așteptam, de la ai noștri… Nu, mint. Mă așteptam și de la ăștia, dar mai delicat, mai pe șestuț, așa.

    Reply
  4. Bleen

    Pe cît punem pariu că anteniștii, în caz că pică Intactul, sînt recuperați de restul presei și partide, chiar și de cele ”de dreapta”? La noi nu te poți compromite și nu există nefrecventabil.

    Hurezeanu, Pîrvulescu, Alina Mungiu, Adriana Săftoiu, Daniel Barbu, Bușcu, Nistorescu, Dana Grecu, Radu Tudor, Mircea Badea, Ciuvică, Cristian Teodorescu, Iaru și alte personaje de teapa lor sînt întotdeauna reciclabile la noi și binevenite. Fiindcă băieții din presă și partide, inclusiv sau mai ales, cele de dreapta, îi admiră în secret și tremură de frica lor. Atunci cînd vor veni alături de ei, vor răsufla ușurați și se vor îmbulzi la autografe, așa cum se îmbulzesc azi la Maestrul Cristoiu.

    Reply
  5. Bleen

    https://www.facebook.com/marian.preda.7399Dragi prieteni,
    Antena 3 difuzeaza știrea FALSĂ că Sebastian Lăzăroiu a fost suspendat din Fundația Mișcarea Populară. Se bazează pe o informație FALSĂ postată pe un site care nu are nici o legatură cu noi, care este, probabil, fabricat chiar de ei. Vechile metode securiste de dezinformare…
    SEBASTIAN LĂZĂROIU ESTE ȘI VA RĂMÂNE ÎN CONTINUARE MEMBRU FONDATOR AL FUNDAȚIEI MIȘCAREA POPULARĂ.

    Reply
  6. Emil Stoica

    Vad ca va lasati si voi molipsiti de caldura si sunteti cam molesiti.  
    O intrebare: este moral ca firme mari, multinationale sa colaboreze cu alte firme puse sub urmarire penala?

    Reply
      1. Amelia New

        Bleen Sa stii ca, totusi, are; eu cunosc personal (si lucrez cu) firme/grupuri din UE care au niste coduri/ standarde etice pe care chiar le aplica. Daca maine ar aparea un comunicat oficial al procuraturii ca sunt urmarita penal (pentru ceva legat de exercitarea profesiei) in maximum o luna as primi o „termination notice”.

        Reply
        1. KozmoNautu

          Amelia New Bleen e alegerea lor daca au standarde etice si daca actioneaza intocmai. daca o firma considera ca imaginea ii va fi afectata in urma colaborarii cu altcineva (pus sub acuzare si nu numai), atunci poate rezilia colaborarea.
          e alegerea ei voluntara, nu in baza vreunei legi (coercitie).

          Reply
        2. Amelia New

          KozmoNautu Cine a zis ceva de vreo lege? Am zis doar ca unele firme pe care le cunosc au ales sa aplice niste standarde etice chiar si in relatiile de afaceri (raspunzand intrebarii „ce are morala cu relatiile de afaceri?”).

          Reply
  7. Bleen

    Dacă tot sîntem în opoziție și e vară și Antena e pe după gratii, și deci o să fie plictiseală maximă, din weekend mă apuc să vă povestesc istoria alternativă sau contrafactuală a lumii. Am cu ce.
    Total War Rome 2 acoperă perioada 272 BC (Pyrrhus pleacă din Italia) – 28 AD (un an fără nimic important, era Tiberius împărat și Iisus se apuca de făcut filiale).  Să joc cu dacii sau cu romanii? Cu dacii e cam protocronist și cam boring. Cu romanii sună mai mișto și e mai bine cu Traian decît cu Decebal. Traian e un nume mai predestinat, mai popular și mai de dreapta, nu?
    Crusader Kings II acoperă perioada 867 (vikingul Rus inventează Rusia) – 1453 (cade Bizanțul)  Aici e simplu, deși sînt moldovean pe jumate o să joc cu basarabii, începînd cu primul dintre ei, Tihomir (sau Thocomerius, cum ar zicea Djuvara), tatăl schismaticului nostru valah, începînd de la 1300. La 867 n-are rost să ne băgăm, că pentru noi, valahii, perioada e mult prea dark age (pe teritoriul patriei noastre e primul imperiu bulgar, care se bate cu maghiarii veniți în trecere și, veți vedea, rămînere).
    Europa Universalis IV acoperă perioada 1444 (înfrîngerea ultimei cruciade pe nisipurile de aur, Iancu de Hunedoara era de față) – 1820 (post-Napoleon) De la Țepeș la Vladimirescu, tot cu valahii. Alții o să facă catedrale, noi o să primim turci engros.
    Victoria II acoperă perioada 1836 (un an înainte de încoronarea Reginei Victoria) – 1936 (războiul civil spaniol). De la regulamentele organice pînă la Elena Lupescu. La ăsta o să fie mai greu. Manualele jocului sînt mai lungi decît Război și Pace și mai grele decît Teoria Relativității și Critica Rațiunii Pure. O să-i pun pe Papahagi și Baconschi să mi le citească și explice. E teribil de complicat, cu politică, cu d-astea, nu înțelegeți voi.
    În pauze vă citesc din Djuvara. În franceză!!!

    Reply
  8. Yeba

    Încep să cred că Lăză e torpilat de niște pitici interiori. În loc să-i lași pe ăștia să geamă, să se vaite și să urle, le dai motive să iasă la atac pt fotoșoape și lui Bogdan Oprea să-și ceară scuze în numele președintelui (așa zice dana grecu și ce zice ea e sfânt). Iar pe urmă ștergi. Adică are și tăria opiniunilor. Piticii trași pe nas și scoși pe gură lovește din nou. Eu l-am luat pe încredere, dar o fi pe mână cu ciuvicii.

    Reply
      1. Yeba

        Bleen, da, da. Marxist batran, ii omoara pe toti cu jalea dupa economia de stat. Lazaroiu e problema mea, acum deschis, nu inteleg, e ceva cu fotosoape si fac alergie.

        Reply
  9. Bleen

    Și am zis că nu mă mai enervez:

    Scrie Daniel Funeriu: ”Este însă inacceptabilă logica „toți politicienii sunt la fel”. Ei bine, nu sunt: de exemplu nu e totuna să fii fost profesor la Yale (Ciuparu), să ai doctorat la Sorbona (Baconschi, Papahagi), sau să-ți plagiezi teza de doctorat sub „conducerea” lui Năstase. Onest fiind, poți să-i pui pe cei 4 (Ciuparu, Baconschi, Papahagi, Ponta) în aceeași oală? Categoric nu.” 
    Îmi pare rău să fiu ciclotimic, dar nu poți să-i pui în aceeași oală. Ponta e politician cu vechime și experiență, liderul celui mai mare partid din România, a condus, alături de Antonescu, cea mai de succes alianță politică românească, și-a spulberat adversarii, e premier și acum se pregătește pentru cel puțin un mandat prezidențial, aș zice chiar două mandate prezidențiale. Nu toți politicienii sînt la fel. Ciuparu, Baconschi și Papahagi nu sînt politicieni. Mai au de mers 1000 de mile pe jos ca să-l ajungă pe Ponta. Abia au făcut primii pași, și nu știu dacă în direcția bună. În momentul ăsta, Ponta este președintele României pînă cel devreme în 2019. Cu atribuțiile lui Băsescu. 
    ”Vai, dar noi nu ne comparăm cu Ponta, tu, fatăăăă!” Nu, normal. Ăla conduce un partid de 40% și a cîștigat alegerile fluierînd.
    Cît rău i-ați făcut cu răhățelul ăla de plagiat? Zero. Ba nu, vorbesc prostii. Mai rău. I-ați zis șoptit ”Prostule, du-te la naiba!”, după care v-a întors un dos de palmă și un cap în gură care v-a dat cu zgaidaracele în sus de n-ați mai știut de unde să vă adunați dinții. Adică să ni-i adunăm. Mai țineți minte ce s-a întîmplat vara trecută, nu? O să înțelegeți vreodată că faza cu plagiatul are efecte politice ZERO? A, și-a pierdut statura academică pe care n-o avea și respectul adversarilor pe care nu-l avea. Sînt convins că pe faza asta e distrus, nu-și mai revine niciodată.
    ”Ești un…un…un rău și un netrebnic și…și…ai copiat! Du-te la naiba!” Nu, nene, e premier, e liderul celui mai mare partid din România, se bate de la egal cu Băsescu și are șanse extrem de mari să fie președintele României. Dar lasă, că noi batem în circumscripțiile Yale și Sorbona.
    Da, știu. Alegătorul se excită la maxim cînd îi vorbiți despre voi și îi fluturați diplomele pe la nas. Leșină de emoție. Este exact ce-l interesează și de ce are el nevoie.
    Visez la o dreaptă unită și condusă de intelectuali, ca să se desființeze dracului o dată pentru totdeauna și să știm și noi o treabă: PSD sau PNL, noi cu cine votăm?
    Un ciclotimic.

    Reply
    1. KozmoNautu

      Bleen 
      toamna lui 2016, alegeri, dreapta = candidat, poporul=angajator, durata postului=4 ani
      poporul: avem aici CV-ul dumneavoastra, Sorbona, Yale, diplome, doctorate, f. impresionant;
      dreapta: multumim, asa este;
      poporul: cum putem avea crestere economica, cum scadem somajul, cum aducem bunastarea generala?
      dreapta: nu toti politicienii sunt la fel; noi am studiat la Yale, Sorbona, etc..
      poporul: da, stim deja asta. concret, ce stiti sa faceti, cum ne puteti ajuta?
      dreapta: aaa … Ponta a plagiat!

      Reply
    2. List

      Bleen
      Meseria de politician nu există. Orice ales este politician. Politicianul se alege, nu se angajează. Că se angajează el să facă una, alta, e altceva, dar angajarea efectivă se face pe bază de alegeri. Pentru postul de primar nu trebuie să prezinți un CV și nici să dai un interviu de angajare. Într-un fel o faci în campania electorală, dar în funcția politică, consilier, primar, senator, președinte etc. nu te angajează nimeni pe bază de CV. Nu există. 
      Teoretic și conform legii poate fi politician orice persoană care a îndeplinit 18 ani. Repet, orice persoană care a îndeplinit 18 ani poate fi politician, pentru că poate fi aleasă. Ba mai mult, pentru funcția de prim-ministru și cea de ministru nici măcar nu e nevoie să fi fost ales.
      Dacă te uiți pe ici pe colo, poți constata cu ușurință că oricine și de multe ori chiar oricine este politician, în pofida studiilor, în pofida oricărui CV, adică a „desfășurătorului vieții”.
      Cum stabilești cine este un politician bun sau un politician prost? Formal orice ales este deja cel puțin un… politician, dacă a fost ales pe bune. Asta înseamnă că a reușit să convingă. Nu este însă suficient. Un politician bun este cel care reușește să facă să prospere comunitatea care l-a ales, comunitatea în sensul cel mai larg, nu un grup restrâns. Iliescu nu e un bun politician, deși a fost ales popular. Nici Hitler nu e nu bun politician. Ambii au dus țara la ruină. Iliescu are probleme chiar și cu primul criteriu, alegerea pe bune, criteriul necesar dar nu suficient. 
      În concluzie, pentru domnul Funeriu, pentru a fi politician sunt necesare două condiții. Prima necesară, dar nu suficientă, să fii ales. A doua, suficientă, pentru a fi și un politician bun, să faci să prospere comunitatea care te-a ales, pe care o reprezinți.

      Reply
  10. Amelia New

    „Opozitia” (de dreapta, cica!): http://www.hotnews.ro/stiri-politic-15255084-alin-tise-pdl-cere-avocatului-poporului-atace-curtea-constitutionala-ordonanta-privind-concedierile-administratia-publica.htm

    Reply
  11. Florina

    Hoaşca kaghebistă Ilici a declarat că pe Băsescu nu-l duce mintea. Sînt de acord. Nu-l duce la nici una din nenorocirile la care l-a dus şi pe care ni le-a adus el de peste 23 ani.

    Reply
    1. DanCanada

      Florina Ilici dezamageste profund cu fiecare „iesire’ de asta: 1) Ca inca mai e in viata-bine-mersi. Unde e mincarica aia de ciuperci „terminala”? 2) Ca inca mai are aceleasi timpenii in cap. Nici-o strafulgerare pe drumul Damascului, nici-un regret nimic.
      Altii considerati mai saraci cu duhul sint in stare sa spuna de ex „de cate ori am vorbit bine am facut lucrare de argint, dar de cate ori am tacut am facut lucru de aur curat”. El nu, niciodata.

      Reply
  12. Florina

    Apostu, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare.
    La cum jongla el cu 17 telefoane mobile, ni se va îmbogăţi şi fondul de carte tehnică.

    Reply
  13. Florina

    Ursu: S-a ajuns să se pună sub învinuire un post de televiziune pentru activităţi comerciale, este clar o acţiune de discreditare a presei, de încercare de a i se închide gura.
    Păi dacă i-aţi zis S.C. Antena 3 şi nu S.P. Antena 3, ce pretenţii mai aveţi acum?

    Reply
  14. dana grecu

    Radu!…Radu?! Ce se întâmplă, unde eşti? …plă, undeee eşşşşti Vai de mine, sunt singură, face ecou! …ceee ecooou

    Reply
    1. DanCanada

      Florina Asta-mi aduce aminte de un banc super. Scuze daca-l stiti deja:
      Ion in fata casei suparat tare. Pe ulita vine Gheorghe si-l intreaba:
      „Ce-ai bre Ioane de esti asa suparat?”
      „Pai cum sa nu fiu ma Gheo ca uite mi-a murit un bou!”
      Gheorghe incercind sa-l consoleze: „Eh, uite-asa ne ducem unul dupa altul!”

      Reply
  15. Florina

    Ce blestem şi pe Ciuvică ăsta! Pe timpul guvernului Năstase era înhăţat de pe stradă, pe timpul guvernului Ponta e chemat la DNA.

    Reply
  16. Florina

    Ciuvică: DNA, cea mai băsistă instituţie după Cotroceni.
    ‘ai nu zău! Şi cu coabitarea cum rămîne? Păi ce mai scriu acum oneştii? La ei nu se gîndeşte nimeni?

    Reply
  17. Bleen

    http://www.nasul.tv/category/bloghttp://www.nasul.tv/2013/07/25/guvernul-meritocratic-al-dreptei/http://www.nasul.tv/author/radu/ | joi, 25 iulie 2013 | 1:46 | http://www.nasul.tv/2013/07/25/guvernul-meritocratic-al-dreptei/#comment
    Premier / Traian Basescu
    Vicepremieri / Marian Preda, Aurelian Pavelescu, Mihai Neamtu
    Ministrul Afacerilor Externe / Mihai Razvan Ungureanu
    Ministrul Afacerilor Interne / Vasile Blaga
    Ministrul Dezvoltarii / Emil Boc
    Ministrul Transporturilor / Anca Boagiu
    Ministrul Educatiei / Daniel Funeriu
    Ministrul Culturii / Adrian Papahagi
    Ministrul Mediului / Constantin Badragan
    Ministrul Agriculturii / Adrian Porumboiu
    Ministrul Justitiei / Monica Macovei
    Ministrul Fondurilor Europene / Elena Udrea
    Ministrul Comunicatiilor / Sebastian Lazaroiu
    Ministrul Economiei si Industriilor / Andreea Paul
    Ministrul Romanilor de Pretutindeni / Eugen Tomac
    Ministrul Sanatatii / Raed Arafat
    Ministrul Tineretului si Sportului / Ion Tiriac (Nadia Comaneci)
    Parerea mea, cred ca au invatat destul din propriile greseli si sint suficient de pregatiti pentru a fi ei la butoane si nu doar simple marionete. Sa avem primul guvern care sa introduca MERITOCRATIA in Romania! Doamne ajuta!
    Sa fiti iubiti!
    Radu Moraru

    Reply
    1. Yeba

      Bleen , îmi dau seama că și dacă ne încolonăm către Seychelles, eu tot la televizorul românesc o să mă uit.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *