IMHO

Am scris de-a lungul timpului sute, poate chiar mii, de articole de analiză politică și comentarii ale actualității politice. Din cînd în cînd însă am scris și chestii consistente și inteligente. Dacă useliștii citesc cu pixul în mînă Blogary, m-am gîndit să le ușurez munca.

 (pe cele mai importante le-am bolduit)

 

Facebook Comments

7 Comments IMHO

   1. Florina

    DanCanada
    Eu spun de Rolul blogului politic ca să se înţeleagă (mai bine, eventual, sper şi eu) rostul articolelor ăstora. Şi diferenţa dintre Blogary şi orice altceva în sensul de blog politic. 
    O, ba da, ei învaţă tot timpul, de asta şi sînt la ani lumină şi la procentele pe care le au acum, spre deosebire de autosuficienţii „ai noştri”, care le ştiu pe toate şi de aceea şi sînt unde sînt.

    Reply
    1. DanCanada

     Florina Da, baietii invata insa USL = fripturisti + stingisti. Un fripturist e analfabet in esenta, deci textele de pe blogary sint f. greu de citit pentru Mareanii lor. Iar stingistilor le repugna orice nu miroase a Marx. Deci magariile la care USL sint specialisti nu le invata de pe blogary.

     Reply
    2. DanCanada

     Bleen
     Poate la IQ de şmekeri? Asta DA! Chiar am văzut ceva fain de
     Steinhardt despre comunism: ’Răzbunător. Mic. Împuţit. Mahalagesc.
     Pizmaş. Credincios al treimii ură bănuială invidie. Cu gură de ţaţă şi
     ură de slugă’ Exact aşa sînt şi băieţii de-acuma. Şi cu rînjet de
     şobolani cînd ştiu că le merge treaba. La nesimţire şi tupeu au să fie
     totdeauna mai buni.

     Reply
    3. Florina

     DanCanada Bleen Nu. Foarte serios, încetaţi să mai credeţi că socialiştii ar fi proşti. Ăia de aici şi ăia de aiurea, nu contează. Dacă erau proşti nu ar fi stăpînit mai bine de juma’ de lume. Asta geografic, că dacă vorbim de minţi, situaţia-i dramatică de-a dreptul. Dacă nu de alta, măcar pentru că asta o să ne omoare, faptul că ne credem inteligenţii, frumoşii şi imaculaţii clasei de sfinţi, da’ n-am avut şi n-avem noroc în viaţă.

     Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *