Offtopice – 26 martie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

30 Comments Offtopice – 26 martie 2013

 1. Amelia New

  Wow: http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-14497063-fostul-ambasador-sua-mark-gitenstein-candideaza-pentru-loc-comitetul-reprezentantilor-fondul-proprietatea.htm

  Reply
 2. Amelia New

  Mi-a placut titlul: http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-14497108-consilierul-local-pdl-din-calarasi-retinut-pentru-luare-mita-trafic-influenta-arestat.htm 
  Reiese ca ar fi unicul consilier pdl din Calarasi si, in loc sa-l menajeze, nemernicii de procurori l-au retinut.

  Reply
 3. Bleen

  Blaga: ”Dacă va fi suspendat, nu-l vom apăra pe Băsescu. Să se descurce singur, că el a zis că PDL e o piatră de moară pentru el”

  Reply
  1. Gramofonu

   Bleen Pai sa nu-l mai apere ca data trecuta…sa indemne la boicot, sa-i faca in ciuda nemernicului.

   Reply
  2. Rezon

   Bleen Mdea… I-a zis-o matrozului Nea Vasile… Asa-i trebuie, sa vada si el ce inseamna sa lupti singur pentru statul de drept

   Reply
  1. vbkiler

   BleenEu ma intreb cine o sa fie candidatul pdl la Prezidentiale la anu. Blaga? Nu vreau sa fiu superficial dar un candidat trebuie sa aiba si prestanta or la Blaga ce se vede: gras, cu falci mari si ochii bulbucati, chel (sau inceput de chelie), balbait, tot timpul transpirat si  nu e in stare sa rosteasca o fraza coerenta fara sa citeasca de pe o foaie.

   Reply
 4. Yeba

  Ce procuror pune Ponta? Nu ziceti Cazanciuc sau Botiș, se umblă cu amenințări mari, deschise, că o să facă una-alta. Cred că mă uit pe postul greșit.

  Reply
  1. Bleen

   Yeba Păi presupun că s-a înțeles cu Băsescu pe subiectul ăsta. Băse l-a trimis pe Daniel Morar pe linie moartă, așa cum s-au înțeles, acum rămîne ca și Ponta să facă mișcarea. Nu populară.

   Reply
   1. Annia

    Bleen Yeba De ce „pe linie moarta”? Nu e CC ultima reduta? Nu acolo s-a impotmolit masina de razboi usl-ista asta-vara?

    Reply
 5. Beavix

  Un exemplu care ilustrează discursul anti-european ale trompetelor din Trustul Impact. La Observatorul de la ora 13 de ieri, pe Antena 1, titlul știrii despre situația din Cipru suna astfel: „În Cipru oamenii se tem că-i va lovi foametea. Nu pot gândi altfel, după ce Uniunea Europeană a dizolvat pur și simplu a doua mare bancă din țară.”
  Ce înțelege omul de rând: UE dizolvă băncile, ia banii oamenilor și aduce foametea.

  Reply
 6. Ilinca

  Raluca si Valeriu Turcan – noul cuplu Saftoiu: 
  „Mi s-a parut usor ciudata modalitatea in care s-a anuntat. Printr-o cascada de anunturi pe Facebook. Cand te gandesti la consilierii presedintelui Romaniei, te gandesti si la constrangeri institutionale. (…) ” 
  „Cand totul e politic, lumea se intreaba ce mai este institutional. Si atunci se creeaza un avant pentru un adversar politic. Ma refer la Ponta care poate spune ‘Iata, chiar si Palatul Cotroceni se ocupa numai de politica'”, a continuat fostul consilier prezidential. ”
  http://www.ziare.com/politica/partid/valeriu-turcan-miscarea-populara-e-o-initiativa-laudabila-dar-nu-o-sa-ma-alatur-1226389

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *