Offtopice – 27 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

 

The Rolling Stones – Paint it Black

Facebook Comments

14 Comments Offtopice – 27 aprilie 2013

  1. Yeba

    unde sunt off topicele din 28 aprilie? mie nu-mi mai merge LF la fel dupa atac, desi am dus gunoiul si am golit cache (sau cel putin asa cred, ca am nimerit sa)

    Reply
  2. Bleen

    Am vrut să facem o pagină cu sponsorii şi donatorii de la începuturi pînă acum. 95% dintre ei au preferat să rămînă anonimi. Aşa că am face-o degeaba. Ar trebui să scriem de vreo 60 de anonimi și vreo 3 nume și n-are rost.

    Reply
  3. Yeba

    Reiau ideea că Băse supralicitează cu guvernul Ponta, ceea ce se va întoarce împotriva lui (se întorc oricum toate alea, el e pletosul blond cu românica nedumirită în brațe, uitându-se mirat că nu-i vine nimeni în ajutor și în schimb aruncă cu pietre dinspre dreapta-i, noroc că are platoșă). 
    Se exprimă des și foarte apăsat. Ce să înțeleagă Boc și Funeriu, nu mai vorbesc de Patapievici etc.? Că e bine așa, că ne lipseau Rușanu, Marga și Corlățean? Păi băsiștii îl sprijineau fiindcă sprijinea și el oameni, nu gunoaie. 
    Cine o fi citind pe-aici? De ce mie mi se pare evident că trebuie să se exprime mult mai punctual/delimitat și strategului de comunicare, nu?

    Reply
    1. Canadiana

      Yeba Eu interpretai iesirea la interval a lui Base ca un avertisment impotriva oricaror masuri populiste ce ar pune in pericol balanta financiara nationala. Norocul nostru – daca pot sa folosesc cuvantul asta legat de un plagiator si un fost prieten al lui Panait – deci, norocul nostru este ca Ponta administreaza, nu guverneaza. Ca de guvernat, guverneaza tot Boc. Base tocmai asta lauda. 
      Si cine are 30 C si soare, noroc bun, are mici, bere la terasa si plimbare.
      Cine are 13 C si ploaie, are internet.

      Reply
        1. Bleen

          Yeba Canadiana Băsescu se folosește de nerăbdarea, de reacția la aerul înălțimilor,  de ambiția și inteligența lui Ponta. Fiindcă Ponta, spre deosebire de Crin, nu e nici prost și nu are nici psihicul fugit pe cîmpii. E o jigodie amorală (pleonasm?) însă mentalitatea negustorească e preferabilă napoleonilor scăpați de la Bălăceanca.

          Reply
        2. Yeba

          Bleen,  tu ne-ai explicat foarte clar și am înțeles. Doar că mi se pare că exagerează și prin asta dă un semnal prost pentru 1) cei care s-au simțiti sprijiniți/apreciați anterior 2) toate jigodiile care verifică acum di granda că ascensiunea socială e proporțională cu jigodismul afișat.

          Reply
        3. Canadiana

          Yeba Te referi la bocitoarele de serviciu, adica aia care se erijara in aparatori vajnici ai redutei imaculate ce-l ascunde pe Harap Alb? Pai aia prin asta se disting, prin opunerea la orice; daca toate conditiile pentru a-i multumi ar fi indeplinite, ei si-ar inceta brusc existenta, ca papusile gonflabile din care se fasaie aerul.

          Reply
        4. Yeba

          Canadiana, am zis: boc, funeriu, patapievici și alții care au fost personal insultați insistent și a căror muncă a fost nu doar ridiculizată de către niște pușlamale, ci chiar desființată. Repet, problema mea este că-l laudă insistent și nenuanțat, dar înțeleg că e numai problema mea.

          Reply
      1. Yeba

        Bleen, dc dai click pe rubrica Arhiva a acestui blog se deschide ea însăși, arhiva, dar numai cu articolele de până ieri, deși de obicei era la zi, și în ecranul cu arhiva vezi în dreapta, la nr. de susținători, 20 în loc de 21.

        Reply
        1. Bleen

          Yeba Bleen Aaaa… E de la wp-supercache. Mi-a zis hostingul să-l bag. În caz că pică una alta, să arhiveze paginile. Probahil se deschidea mai greu și, amabil, wp supercache ți-a arătat o variantă a paginii mai veche, pe care o avea el arhivată.

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *