Offtopice – 27 mai 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Captain Beefheart  – Gimme Dat Harp Boy

Gimme that harp boy
Ain’t no fat man’s toy

You hear what he is saying
You hear he’s saying today
Harp cry harp smiling
Shiny moon white note
Give me room
Ain’t no time to Rock no boat gimme room

Harp sing time and playin ohm….
(Cocle-doodle-doo)

Gimme harp this harp harp this harp bite
Harp this harp kiss harp money
Gimme that harp boy don’t just stand around
Gon’ blow pure joy -girl you wear this crown

Gimme that harp boy gimme that harp girl
Gimme that harp girl gimme that harp boy
Harp string harp ring
Harp toke harp smoke
Harp float harp broke

(1968)

SURSA

Facebook Comments

17 Comments Offtopice – 27 mai 2013

      1. Canadiana

        Bleen Yeba  E destept si fin. 
        Iar locul lui Pora e la tigaie. Nu-s cum de a ajuns asta bagata in seama.

        Reply
        1. Canadiana

          Bleen Citat din Pora: „…. nu face asta (segmentarea dreptei) sa canibalizeze voturile?”
          Si vocea ei e de tigaie.

          Reply
        2. Yeba

          Canadiana, I miss the point. Știi ceva de-a lungul timpului despre Pora sau e o antipatie spontană?

          Reply
        3. Yeba

          păi zi ce e greșit în fraza cu canibalizarea, că-mi scapă. Eu citesc 22 din 1990 și nu prea înțeleg antipatia asta.

          Reply
        4. Canadiana

          Yeba Si eu o citesc. Si o si vad. Nu are tinuta. Mai nou, are fracturi grave de logica. La tv, are agresivitatea omului care are argumente slabe, e stridenta, ad literam. Dincolo de fracturile de logica, imi displace aceasta stridenta de gospodina in Piata Matache. Chestia cu canibalizarea voturilor este un exemplu de stridenta.  Nu are dreptate cu canibalizarea, asta dincolo de agresivitatea deplasata a limbajului.

          Reply
  1. Yeba

    care-i faza cu steagul, stie cineva? A inceput ca o initiativa particulara a A3 pe care, plictisindu-ma pana la lesin când nu mă irita, n-am urmarit-o. Acum văd că a mobilizat resurse militare, Ponta, chestii. Mi se pare o demonstrație de forță a lui Voiculescu, A3 și Guvernul sunt una sau ce?

    Reply
  2. Bleen

    ”Nu ştiu cum poţi posta pe Facebook 40 de comentarii în timpul orelor de lucru? Cer lui Traian Băsescu să interzică accesul pe Facebook în cadrul Administraţiei Prezidenţiale şi să preia modelul pe care l-am văzut în America unde nu este permis să foloseşti nici Facebook, nici Twitter în timpul programului. Îi cer preşedintelui Băsescu să facă în aşa fel încât responsabilii de IT să nu mai permită niciunui membru, niciunui consilier prezidenţial, să intre între orele 9,00 şi 17,00 pe Facebook. Cred că şi domnul Ponta are obligaţia să se asigure că de la Palatul Victoria nimeni nu mai intră pe reţelele de socializare în tipul orelor de lucru, pierzând vremea pe banii noştri. Este inacceptabil. Dacă ai timp de pierdut, atunci postează noaptea, în week-end, dar nu posta în timp ce tu eşti plătit de cetăţean ca să gândeşti politici naţionale
    Un presedinte trebuie sa fie presedintele tuturor, si al celor de stanga, si de centru-stanga, de centru-dreapta sau dreapta. Nu mi se pare normal sa transformi Cotroceniul intr-un laborator pentru un partid. Sa-si dea demisia maine toti cei care vor sa faca politica partinica in cadrul Administratiei Prezidentiale. Daca Traian Basescu ar vrea sa faca fundatii pentru copii bolnavi de cancer si sa ofere faimoasa casa din Mihaileanu acestei fundatii, pentru ca sunt copii bolnavi de cancer si cu alte probleme grave, atunci eu salut lucrul acesta. Dar ca politicieni de prim rang sa transforme institutii ale statului, sub o forma sau alta, in laboratoare politice mie mi se pare prea mult”

    Reply
    1. vbkiler

      Bleen Pacat ca nu a pomenit nimic de flota. Iti dai seama ce spitale moderne plutitoare se putea face din navele alea, spitale mobile pe Dunare si Marea neagra.
      Se pare ca influenta A3 e mare si in randurile celor ce se dau de dreapta, mai devreme sau mai tarziu toti ajung sa le foloseasca argumentele: Casa din Mihaileanu, flota, EBA, coabitarea etc.

      MN revine cu alte idiotenii si nu isi da seama cand e ridicol:  http://www.facebook.com/sebastian.lazaroiu/posts/604490349576002

      Reply
  3. Bleen

    Neamțu a uitat cînd îi lingea talpa pantofilor lui Lăzăroiu. Acum văd la el aceeași atitudine pe care am văzut-o și față de Tismăneanu, Baconschi, Falcă și Băsescu. I-a acoperit de bale, însă la un moment viteza cu care balele se deplasau dinspre Neamțu spre țintă s-a schimbat și balele s-au transformat în scuipați. 

    Numai cine îl cunoaște pe Neamțu știe cît de insistent slugarnic a fost cu cei enumerați mai sus și cum i-a acoperit de scuipați, în discuții private sau declarații publice, cînd și-au arătat inutilitatea pentru scopul lui principal, parvenirea cu orice preț.

    Aceștia enumerați mai sus sînt cei mai cunoscuți, însă lista cu cei pe care Neamțu i-a acoperit de bale și scuipați, în ordinea asta, e mult mai lungă.

    PS. Neamțu a intrat în Blogary sperînd să-i facă Lăzăroiu o carieră politică (în PDL, s-a gîndit el inițial) foarte nemulțumit fiind de Tismăneanu, Falcă și Baconschi.

    Reply
  4. vbkiler

    Huo Jos Basescu!! Demisia!!
    „Un presedinte trebuie sa fie presedintele tuturor, si al celor de
    stanga, si de centru-stanga, de centru-dreapta sau dreapta. Nu mi se
    pare normal sa transformi Cotroceniul intr-un laborator pentru un
    partid. Sa-si dea demisia maine toti cei care vor sa faca politica
    partinica in cadrul Administratiei Prezidentiale. Daca Traian Basescu ar
    vrea sa faca fundatii pentru copii bolnavi de cancer si sa ofere
    faimoasa casa din Mihaileanu acestei fundatii, pentru ca sunt copii
    bolnavi de cancer si cu alte probleme grave, atunci eu salut lucrul
    acesta. Dar ca politicieni de prim rang sa transforme institutii ale
    statului, sub o forma sau alta, in laboratoare politice mie mi se pare
    prea mult”, a spus Neamtu.  
    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14884139-mihail-neamtu-pnr-cere-lui-traian-basescu-interzica-angajatilor-presedintiei-accesul-site-urile-socializare-timpul-serviciului.htm
    Multi idioti mai sunt pe lumea asta. Oare individul asta stie ce presupune munca de consilier? Sau ce inseamna munca?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *