Offtopice – 27 martie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Statistică 26 martie 2013

13 articole publicate

2 în categoria Editorial

1 în categoria Comentariu

8 în categoria Preluări

1 în categoria Recomandări

1 în categoria Știri

127 comentarii

Comentariul cel mai popular:

CanadianaMi-a picat fisa de ce raman uniti sub Blaga: vor sa faca blat in bloc si numai Blaga e cu know-howul. (6 likes)
Facebook Comments

37 Comments Offtopice – 27 martie 2013

    1. Gramofonu

      Bleen Nerespectarea regimului armelor si munitiilor, cruzime fata de animale, vandalizarea mijloacelor de transport in comun, drumuri cu gropi, hala Matache, practicarea medicinei fara autorizatie, nerespectarea vitezei legale, a benzilor de circulatie, sicane in trafic…e un documentar despre Bucuresti, nu?

      Reply
  1. Bleen

    Baconschi, Papahagi – Fundația Creștin DemocratăLăzăroiu – Albă ca ZăpadaNeamțu – Noua RepublicăMRU – Inițiativa Civică de Centru DreaptaMRU – Forța CivicăBlaga, MRU, Neamțu, Pavelescu – Alianța România DreeaptăMRU, Pavelescu – Alianța Dreptate și AdevărMacovei, Preda, Papahagi, Baconschi, Voinescu – Reformiștii PDLBlaga, Udrea, Macovei – Moțiunile PDLBăsescu, Udrea, Blaga, Macovei, Boc și restul – Convenția PDLBăsescu, Diaconescu, Lăzăroiu, Funeriu – Fundația Mișcarea Populară
    Niciodată nu și-au bătut politicienii mai mult joc de simpatizanții dreptei așa cum au făcut în ultimii doi ani.  Cineva se joacă cu focul. E vorba de funcții și de bani. Și de aici indeciziile și schimbările și răzgîndirile și baloanele fîsîite.  
    O spun aici, în comentarii. N-o să scriu un articol pe tema asta. S-a terminat joaca. Vă jucați cu așa-zisul entuziasm a cîteva mii de oameni. Nu zeci de mii, nu sute de mii, nu milioane. Mii. 0.01%? Hai, poate 0.02%. E un joc minor. La europarlamentarele și prezidențialele din 2014 nu veți trece de 6-7%. E o joacă a ambițiilor personale și a luptei pentru funcții și bani Nimic mai mult. 
    E oficial. Avem două mari partide. PSD și PNL. Și doi mari politicieni care contează și care îi anexează pe ceilalți: Victor Ponta și Crin Antonescu. Restul e plevușcă.

    Reply
  2. Yeba

    OstapB , acum îmi dau seama că Ponta și-a ales procuror după chipul și asemănarea lui, incompetent și impertinent.

    Reply
    1. Ilinca

      Yeba OstapB la Nitu se mai adauga si instabilitatea psihica, dupa modelul Crin. Cu adevarat reprezentativ pentru USL. 
      Totusi nu cred ca asta va fi propunerea. Ponta vrea sa aiba si acordul CSM, iar CSM-ul s-a pronuntat deja in cazul Nitu (cred ca a fost respins in unanimitate, sau pe aproape).

      Reply
  3. Bleen

    ”Blaga și Săftoiu m-au făcut pe mine președinte? Ei nu au fost în stare să se facă pe ei nimic, dar m-au făcut pe mine președinte.”

    Reply
  4. Bleen

    Audiența Blogary pe luni (% din medie):August 2012 – 213% (lovitura de stat)Iulie 2012 – 207% (lovitura de stat)Septembrie 2012 – 137% (lansarea ARD)Iunie 2012 – 109% (condamnarea lui Năstase, sinuciderea)Mai 2012 – 100% (Grăjdan)Ianuarie 2012 – 100% (revoluția ui Arafat)Decembrie 2012 – 94% (alegeri parlamentare)Martie 2013 – 91% (convenția PDL)Noiembrie 2013 – 90% (campania parlamentare)Octombrie 2012 – 82% (campania parlamentare)Ianuarie 2013 – 61% (nimic notabil)Februarie 2012 – 60% (demisia lui Boc, desemnarea lui MRU)Februarie 2013 – 57% (lansarea campaniei pentru Convenția PDL)Martie 2012 – 54% (guvernul MRU, nimic notabil)Aprilie 2012 – 48% (guvernul MRU, plecarea lui Frunzăverde, moțiunea)

    Reply
  5. quaddelta

    Comentand declaratia lui FrunzaVerde domnul Prim-Ministru Dr. Victor Ponta a tinut sa asigure intregul popor ca exista bani de pensii sau salarii.

    Reply
  6. Ilinca

    OstapB Daca asta a negociat Basescu chiar ca a  imbatranit! Pai anihileaza astia DNA-ul la prima intalnire din parlament. O sa ramana cu atributii in domeniul infractiunilor din pietele agro-alimentare.

    Reply
  7. geronimo

    Gata cu smiorcăielile:
      Daniel Morar la prezidentialele din 2014!
     Vreau „sânge” pe pereti. Sânge întemeiat pe suveranitatea legii si stat de drept. Ce ziceti, Daniel Morar candidat la presedintie in 2014?

    Reply
      1. geronimo

        Bleen
        Păcat !”Boborul” nu e chiar imun la Vechiul Testament si Legea Talionului. Nu e tocmai îndestulător creștinat.. :)) 
        Cand va afla cine e Daniel Morar, va clama lărgirea „lotului-Jilava” si va vota ca atare…

        Reply
        1. geronimo

          Bleen   Daca, printre altele,  Noua Dreapta va fi suficient de morală (așadar morală, si nu populista!) si, in aceeași măsura  suficient de inteligenta ca sa anunțe electoratul ca va anula definitiv taxa pe viciu (căci numai liberalii adevărați ii pot înțelege grozăvia), mai stii?

          Reply
      1. Yeba

        Ilinca, lasă-l, nu-l mai necăji și așa nu știu cum vom supraviețui cu Tiberiu Nițu ca să apucăm să citim ce scrie.

        Reply
  8. Bleen

    Citeva citate din cel mai recent articol al lui Radu Moraru (Nasul TV):
    „Romanului de origine maghiara Zoltan Teszari, patronul RCS, minoritarului, i s-a facut mila de prapaditii de romani si a zis, in lehamitea lui de miliardar in euro, “hai sa le dam pe NASUL TV la prostii astia de romani care vor adevaruri si nu filme porno la prinz!”.
    „Din pacate pentru Romania, pentru CSAT-ul nostru patriot format din presedinti, premieri, sefi de servicii, etc, minoritarul multimiliardar Teszari face si desface legile Romaniei!!! In schimb, toti patriotii din CSAT se duc ca slugile la televiziunile lui si “vorbesc” interviuri goale de continut! SA VA FIE RUSINE “PATRIOTILOR”!”
    „Romania ti-a permis sa ai aceste retele si sa devii multimiliadar, cel mai bogat om din Romania, tu, un minoritar! Draga Zoli, asa sint romanii, extrem de toleranti, extrem de democrati! Tu maghiar, in Ungaria esti un simplu cetatean! Dar Romania mea si a noastra, o tara atit de generoasa, te-a
    facut primul miliardar al tarii! Nu iti bate joc de romani!!!”
    „Telecomanda e a lor, lasa romanii sa hotarasca daca vor sa vada NASUL TV sau cele 10 televiziuni din Ungaria pe care le transmiti in Romania si pentru care iei bani telespectatorilor.”
    „Nu iti permit sa faci bani, si avem probe, pe programele NASUL TV! Esti MILIARDAR, NU ITI AJUNGE?!?!”
    „Draga Zoli, tu minoritar imi incalci drepturile mele legale de majoritar. Tu miliardar, eu amarit, dar stii ce?! NASUL TV cistiga, tu pierzi! Chiar ar fi culmea ca a doua Revolutie sa plece tot de la un minoritar, ha, ha, ha! Ridem, dar sa stii ca sintem foarte seriosi!!!!!!”

    Reply
  9. Ilinca

    Ne mai intrebam noi pe aici ce se intampla cu alegerile in colegiul lui Voiculescu: au fost amanate pana este facut Irinel Popescu academician  pentru ca „un aspirant la calitatea de membru nu poate ocupa o functie de demnitate publica, dar nimic nu-l mai impiedica sa candideze odata ajuns academician”. 
    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14501454-exclusiv-medicul-irinel-popescu-candida-senat-locul-lui-dan-voiculescu-amana-alegerile-din-sectorul-4.htm
    O termina Blaga de ranforsat partidul pana atunci?

    Reply
    1. adina

      Ilinca l-au respins de doua ori, s-ar putea ca academicienii s-o lalaie intentionat asa. In alta ordine de idei, pacat ca Ponta e prim ministru, sa nu fi fost, s-ar fi facut academician. Si de fiecare data cand cineva avea de comentat ceva la doctoratului lui, facea la el: Zâşt, bâşt, care doctor, ce doctor, eu mi-s academician.

      Reply
  10. adina

    95 de ani de la adoptarea Declaratiei de Unire a Basarabiei cu Romania, in sedinta Sfatului Tarii de la Chisinau din 27 martie – 9 aprilie 1918:
    http://adevarul.ro/moldova/politica/reconstituire-95-ani-unirea-basarabiei-romania-1_5151e0b500f5182b8553d000/index.html
    si inca un link care combate propaganda facuta de Vocea Rusiei relativ la Republica Moldova:
    http://adevarul.ro/moldova/politica/unirea-ne-a-scapat-multe-tragedii-1_5151f4a500f5182b85540ab4/index.html

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *