Offtopice – 28 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Captain Beefheart – Grow Fins

Now here ya come baby
With yer tail draggin’ the gravy
Y’ know yer P’s ‘n Q’s
What ya don’t know baby
Is you givin’ me the blues
Ya got juice on your chin
Eggs on the drain-board
Pie on the wall
Dirt on the rug
I come home late
‘N I stumbled ‘n swore
Ya won’t even give me a hug
Ya had my things all laid out by the door
I’m leavin’
I’m gonna take up with ah mermaid
‘N leave you land lubbin’ women alone
‘N leave you land-lubbin’ women alone
Ya said ya had it together once
Now yer head’s around the bend
I’m tellin’ ya woman
Ya better get it bach together again
I’m gonna grow fins
‘N go back in the water again
If ya don’t leave me alone
I’m gonna take up with ah mermaid
‘N leave you land-lubbin’ women alone
‘N leave you land-lubbin’ women alone
Now here ya come baby
With yer tail draggin’ the gravy
Ya know yer P’s ‘n Q’s
What ya don’t know woman
Is yer givin’ me the blues

Facebook Comments

74 Comments Offtopice – 28 aprilie 2013

 1. liviuta

  A propos de tweet-ul Blogary cu noul curent al politicii de opozitie promovat de Blaga – constructivismul (probabil si prin opozitie la „deconstructivismul” si „deconstructia” lui J. Derrida), banuiesc ca i s-ar putea atribui, legat de PDL, si un alt curent de actiune, pe cale de a fi pus in aplicare: „destructuralismul” (prin opozitie la structuralismul unor Piaget, Foucault sau Levi-Strauss). 
  Un tip tare, cu adevarat revolutionar.

  Reply
 2. Rosu

  Moooaama… Ce teorie domnule…Opozitie sa fie, piara lumea si tara… si da-i si lupta. 
  Daca spui adevarul si esti cinstit (valorile dreptei si alte prostii) despre guvernele romanesti nu e bine, trebuie sa minti, sa ascunzi, sa lupti murdar, ca interesele partidului o cer… 
  Basescu e naspa ca „nu face opozitie”, Blaga e bun ca face opozitie constructivista 😉
  Pedelistas, ia luati aminte: noi vrem valori si politica libertatii, noi nu suntem prostimea sau „poporul”. Noi suntem oameni responsabili care platesc impozite si care nu mor de foame daca maine pedele dispare in neant… pedele a fost ceva pentru ca a avut credit de la noi, nu pentru ca „echipa de la partid” a avut performante. Oamenii nu sunt vite furajate, nu ne-ati impresionat cu dansul retoric ridicol, v-am acordat credit pentru Basesc si atata timp cat Boc si ceilalti au facut cu chiu, cu vai o parte minima din ceea ce era firesc sa faca un guvern responsabil.
  Acum ca predicati „erezii” goale de continut, cand va transformati intr-un fel de bogumili politici ne faceti sa ridem amar. 
   Acei politicieni care vad politica precum un meci de fotbal din campionatul romanesc sa se mai uite odata… Politica inseamna mersul cetatii, nu bataia lor ridicola cu rosii.

  Reply
  1. SimonaM

   Rosu 
   Nici măcar nu se mai bat cu roșii. Le-au stors într-o Bloody Mary și se hlizesc între ei la o băută.

   Reply
 3. fugger

  ok, bleen. daca asta ai inteles tu, ca sunt troll PDL, atunci nu are rost sa mai comentez prea des aici. Raman cititor fiindca Blogary e un reper ideologic.

   Iti respect optiunea pro-Basescu si sustinerea pt. Miscarea Populara. Si, in ciuda a ceea ce spui/crezi, Miscarea Populara – daca va exista si rezista – va fi f. probabil in 2016 in frontul unit (stiu, suna ca dracu:) anti-PSD.

  Reply
 4. Bleen

  Am un mesaj pentru trollii PDL. Nu vă mai obosiți cu Blogary. Pentru mine, cel puțin, PDL nu mai există ca partid politic. Și nu de ieri, de azi, ci din iunie 2012. Adică de la acest articol: http://www.blogary.ro/editorial/despartirea-de-pdl/ din 22 iunie 2012. Ultima oară cînd am votat cu PDL a fost la locale, în 10 iunie 2012. La parlamentare nu am fost la vot. Am făcut greşeala să susțin ”reformiștii” la ultimul congres (deși trebuie să recunosc cu programul politic, ăla scris, era bun). Nu i-am susținut pentru o posibilă victorie în PDL (era imposibil și chiar dacă ar fi cîștigat, oricum PDL era mort ca partid politic). I-am susținut fiindcă ideile și lupta lor merita susținută (așa credeam atunci). Subiectul PDL e mort (ca și partidul dealtfel). 
  Nu mai puneți întrebări tîmpite, cu răspuns sugerat ”Dacă așa și pe dincolo, nu-i așa că a-i vota cu PDL, PNL, NR, PNȚcd, FC? Nu. Nu-i așa. Nu vă mai chinuiți, vă rog eu. Nu voi susține și nu voi vota PDL nici cu pistolul la tîmplă. E valabil și pentru PNL (cu tot cu IRL), e valabil și pentru NR, e valabil și pentru PNȚcd-FC. 
  Voi vota forța politică susținută de Băsescu, cu condiția ca Băsescu să nu susțină una dintre aceste entități și cu condiția ca aceasta să nu se alieze cu una dintre aceste entități.
  Voi lupta cu toate forțele împotriva PNL-ului, cel mai extremist partid postdecembrist, și împotriva aliaților și sateliților acestuia, oricare ar fi ei. Cred că am fost destul de clar. 
  Evident, că toate acestea sînt valabile doar pentru mine, pe persoană fizică. Ceilalți autori ale căror texte sînt publicate pe Blogary scriu ce vor ei, susțin pe cine vor ei și votează cu cine vor ei.

  Reply
 5. Bleen

  Cum funcționează un troll de partid.
  Intră la articolul http://www.blogary.ro/editorial/mihai-razvan-ungureanu-trebuie-sa-fie-liderul-dreptei-si-candidatul-acesteia-la-prezidentialele-din-2014/ (27 aprilie 2012) și zice ”ba nu”.
  Intră la articolul http://www.blogary.ro/comentariu/pdl-o-organizatie-solida-fara-imaginatie-usl-dependenta-de-prezenta-la-vot/ (15 iunie 2012) și zice ”Blaga să fie liderul PDL”
  Intră la articolul http://www.blogary.ro/comentariu/minciuna-numita-pdl/ (26 iunie 2012) și zice ”asta e, lucrăm cu ăștia pe care îi avem.Alții nu sînt. Blaga e cel mai bun acum. Desființarea PDL e proiectul lui Crin. Îl vreți pe Crin? Ați înnebunit? Aveți de ales între Blaga și Crin. Băsescu e terminat”
  Intră la articolul http://www.blogary.ro/editorial/doua-mituri-despre-performanta-electorala-a-pdl/ (9 decembrie 2012) și zice ”vina scăderii PDL o poartă măsurile de austeritate”
  Intră la articolul http://www.blogary.ro/editorial/strategia-partid-balama-nu-este-functionala-in-cazul-pdl/ (16 februarie 2013) și zice ”Sînteți nebuni. Cum s-o sprijiniți pe Udrea împotriva lui Blaga. Nu vă înțeleg! Cu Udrea rămînem în era Băsescu, nu intrăm în era post-Băsescu! Păcat că nu e MRU în PDL, că dădeam un vot pozitiv, așa trebuie să dăm un vot negativ împotriva lui Udrea. Băsescu e terminat, e expirat.”
  Intră la articolul http://www.blogary.ro/comentariu/cristian-diaconescu-si-dreapta/ (26 martie 2013) și zice: ”Băsescu e terminat. Băsescu divizează dreapta, nu ca Coposu și Valeriu Stoica. Uite, Blaga a avut o idee foarte bună, să facă primare în PDL. Excelent. Vrem dreapta unită”
  Intră la articolul http://www.blogary.ro/comunitatea-blogary/offtopice-28-aprilie-2013/  și zice: Băse l-a lăudat pe Ponta, e penibil. Noi, dreapta unită, Crin, Tăriceanu, MRU, Blaga, trebuie să luptăm împotriva stîngii. PNL e de dreapta. Asta e. Îl alegem pe Crin. Ce, îl vreți pe Ponta?”
  Observați cum inamicii se schimbă de la o intervenție la alta, cum sperietoarele se schimbă de la o lună la alta. Rămîne doar Stăpînul dar nu e susținut direct, pe față (e vorba de Blaga, e mai greu). Stăpînul e varianta de avarie, temporară, e ultima soluție, nu cea bună, dar singura. Nu există alternativă la Stăpîn. Toate drumurile se înfundă la Stăpîn. Sîntem permanent sub asediu și permanent avem nevoie de soluții de avarie, temporare.
  O să-mi dau doctoratul în trolling. O să scriu o carte.

  Reply
 6. fugger

  din nou. Suntem in 2016. Ponta si ai lui de-o parte, Crin cu Blaga cu MRU si cu alti prapaditi/mafioti/extremisti/impostori de ailalta parte. CU CINE VOTEZI? E SIMPLA INTREBARE. RASPUNSUL PARE INSA COMPLICAT PT. TINE, BLEEN.

  Reply
  1. Bleen

   fugger E foarte simplu. Votez cu Mișcarea Populară, cu condiția să nu intre în nicio alianță cu PNL, PDL sau MRU. Sau nu votez deloc.

   Reply
 7. Bleen

  Se pare că toată lumea bună vrea să emigreze în PE. Opoziție din exil. Păcat că RO nu are 200 de locuri în PE, ca să ajungă la toată lumea.

  Reply
 8. fugger

  penibil Base ca l-a laudat pe Ponta. In stilul asta dispare orice
  opozitie din tara. Daca nu mai e in stare sa faca opozitie la USL, sa
  stea in banca lui. Oricine se declara de dreapta, are toate tiglele pe casa si se ia de Ponta re votul meu. Ieftin votul, nu?

  Reply
  1. Bleen

   fugger Și Antonescu se va lua de Ponta în curînd, așa că eu zic să ai răbdare. El are mai multe șanse la prezidențiale decît Tăriceanu, MRU și Blaga.

   Reply
   1. fugger

    Bleen fugger nu va faceti ca nu pricepeti. Daca esti de dreapta, inseamna ca il vrei [pe Ponta schimbat in 2016. Cu cine vei fi atunci, cu Ponta sau contra lui? E simplu. Nu complicati inutil. Iar daca e sa votez intre Ponta si Crin/ Tariceanu, votez contra lui Ponta. Deci as prefera sa votez pro-MRU. E cel mai putin slab candidat al dreptei.

    Reply
    1. Bleen

     fugger Bleen Am înțeles. Între Crin și Ponta ai vota Crin. Ei bine, lucrurile stau exact invers. Trebuie blocat orice acces al PNL-ului la orice funcție de putere.

     Reply
    2. Bleen

     fugger O Românie condusă de un partid extremist ca PNL și de personaje poltiice iresponsabile ca Crin sau Tăriceanu este o Românie dincolo de pragul catastrofei.

     Reply
    1. fugger

     Bleen fugger A, deci Ponta e bun si responsabil, nu?! Parca asta era un blog de dreapta…. Inteleg ca nu-ti place Blaga (nici mie), nu-ti place Crin/Tari (nici mie), nu-ti place MRU (hai sa zicem ca si aici pricep), dar de aici si pana la a sustine PSD e cale lunga… 
     Daca esti de dreapta vrei ca Ponta sa plece in 2016 si sa fie inlocuit cu cineva care e macar cu 1 cm mai la dreapta. Simplu. Restul sunt povesti, vorbe, justificari.

     Reply
    2. Bleen

     fugger Bleen Băsescu a remarcat guvernele Boc, MRU și Ponta, guverne care nu au luat măsuri populiste iresponsabile, spre deosebire de guvernul Tăriceanu.

     Reply
    3. Canadiana

     fugger Esti in urma cu cateva articole de pe Blogary. In timp real, esti in urma cu cateva luni de zile. Cand ploua afara, cu ocazia sarbatorilor religioase, handicapul asta informational se poate recupera.

     Reply
    4. Bleen

     fugger Bleen Doctrinar, între Ponta, MRU și Tăriceanu nu e nicio diferență. La caracter, între Ponta, MRU, Tăriceanu și Crin nu e nicio diferență. La impostură între Ponta, MRU, Tăriceanu și Crin nu e nicio diferență. La inteligență, Ponta și MRU sînt peste Tăriceanu și Crin. La sănătate psihică Crin e mult sub toți ceilalți.  La extremism politic, Crin e mult peste ceilalți.

     Reply
    5. fugger

     Bleen fugger nu pricep, ma iertati. 2016: Ponta vrea sa fie premier in continuare, unii vor sa-l schimbe (sa le zicem „dreptaci”). cu cine votezi? Simplu. nu ocoli raspunsul. 
     In platforme scrie care e de stanga si care e de dreapta.

     Reply
    6. Bleen

     fugger Bleen PNL e cel mai extremist partid din România, mai extremist decît a fost vreodată PRM. Cel mai de stînga, cel mai iresponsabil și mai populist guvern român postdecembrist a fost guvernul Tăriceanu II.

     Reply
    7. fugger

     Bleen fugger Iar ai ocolit raspunsul. 2016: Ponta vrea sa fie premier in continuare, dreptacii (crin, MRU, Blaga, Neamtu, cine-o mai fi pe-acolo) vor sa-l schimbe. CU CINE VOTEZI?

     Reply
    8. Gramofonu

     Bleen fugger Chiar. O lista de de-aia cu tigle in PNL aveti? sa nu ziceti Chiliman, ca la asta ignorarea legii e regula in primarie (cu dovezi).

     Reply
    9. Gramofonu

     Bleen Gramofonu fugger O scurta lista de meseriasi din PNL: Orban, Tariceanu, Crin, Nicolaescu. Cei mai meseriasi.

     Reply
  1. Gramofonu

   Yeba Ala care-a dat titlul articolului are probleme grave de logica. Ma miram eu sa fi zis Nastase asa ceva.
   Traducerea si adaptarea titlului ar fi: „Un om viu a declarat: <<M-am sinucis!>>”

   Reply
   1. Yeba

    Gramofonu, e cadou pentru Bestiar., am apăsat pe maus înainte de a preciza. Deși la cât s-a miorlăit aseară, fondul e corect. Omul și spune că acum are o a doua viață, deci pe prima i-a terminat-o Tiranul.

    Reply
  1. geronimo

   Bleen:))) 
   Cr. Preda: 
   „După ce am fost de nenumărate ori amenințat cu excluderea, am devenit expert în Statut  . Le-am cerut recent membrilor BPN să-l respecte, propunând un regulament de organizare și funcționare a guvernului din umbră (numit de Statut Guevrn Alternativă). Nu le-a păsat. Eu nu voi renunța să invoc regulile cuprinse acolo” ….. „Normal ar fi ca luni, după BPN, să fie anunțate datele despre candidaturile depuse, în respectul Statutului. Cu atât mai mult cu cât una dintre frazele preferate ale lui V.Blaga este “cât voi fi eu președinte, Statutul va fi respectat punct cu punct”.

   Reply
   1. Yeba

    Florina , nu se poate !! Chiar Florina te cheamă?! Nu-mi vine să cred, dar pentru orice eventualitate îți spun La mulți ani! O fac în nume personal şi oricărui
    român care sărbatorește o onomastică în oricare
    dintre zilele anului îi doresc sănătate, viaţă lungă şi bucurie.

    Reply
    1. Yeba

     Bleen, să dăm Premiantului ce-i al Premiantului, el s-a exprimat corect în ocazia respectivă, („împlinește o anumită vârstă”) dar având un spirit universal a emis un text universal, ușor de adaptat, care ține loc și de cadou.

     Reply
 9. Bleen

  La ultimul congres PDL, Blogary i-a susținut pe reformiști. Blogary își cere oficial scuze cititorilor pentru alegerea făcută.

  Reply
  1. Bleen

   După PDL în integralitatea sa și MRU, asta e a treia țeapă pe care ne-o luăm și pentru care trebuie să ne cerem scuze cititorilor. Cînd a fost vorba de susțineri a unor personaje politice cu nume și prenume sau a unor organizații politice, Băsescu e singurul cu care  nu ne-am luat țeapă.

   Reply
   1. Yeba

    Bleen , oi fi masochist. Nu era mai simplu să-l susții pe Crin de la început? Acolo nu-i nimeni dezamăgit niciodată, din pristolul de la Roma îi dă calului ovăz.

    Reply
 10. Bleen

  Iisus intra in Ierusalim si intreaba: Mai e cineva aici? Se da jos de pe vlaston, se intinde si casca. Priponeste animalul si purcede spre sediul local al United People’s Front of Judaea (a nu se confunde cu Popular Front of Judaea, condus de alt Iisus – de Iisusul care intra in Ierusalim si zice: Am venit. Sinteti salvati. Bucurati-va caci vi s-a pus mina in cap. Hei! Mi-ati pregatit filiala locala? Ziceti ceva! Muritorii ma salutar, sau ce facem noi aici? Clap your hands, Premiantul a intrat. Stati sa casc, sa ma intind si sa ma dau jos de pe…”) Va urma

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *