Offtopice – 29 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Jefferson Airplane – Comin’ Back to Me

Facebook Comments

28 Comments Offtopice – 29 aprilie 2013

  1. Bleen

    ‘Ai dă capul vostru! Dintr-o ștachie, Andreea Raicu v-a lăsat lați pe toți, Blaga, MRU, Neamțu, Pavelescu și alți păcălici.

    Reply
    1. DanCanada

      BleenCA a pus-o la gazeta de perete la rubrica „Asa NU”. Cineva (God bless him!) le-a raspuns pe buna dreptate:
      „Pai voi ne explicati ca comunismul n-a fost
      asa de rau, chiar daca au murit 100 de milioane de oameni, “a facut si
      lucruri bune” si acu va isterizati ca cineva emite o opinie de bun simt
      despre locurile de munca (ceea ce nu inseamna ca nu trebuie respectate
      anumite standarde, dar pt asta exista legi etc). […] Nu sinteti doar niste propagandisti ordinari, sinteti si prosti pe
      deasupra si suferiti de orbul gainilor. Niste palavragii sinteti si asta
      o sa ramaneti”

      Reply
      1. Nea

        DanCanada Bleen Mai e ceva, fără legătură cu intuiţia Raicăi: sub Ceaşcă, un inginer începător primea cam 2000 lei, iar dolarul era la negru 100 lei. Deci lua mai puţin de un dolar pe zi (lucram şi sâmbetele şi unele duminici) şi nu ne zicea nimeni că lucrăm în sweatshopuri.

        Reply
  2. Gramofonu

    OstapB Daca stii unde sa te uiti, le gasesti.
    Incearca in parcarea din spatele blocului; daca nu-i niciun gratar, vezi care da semnale cu fum de pe balcon. E imposibil sa-i ratezi, daca nu-i vezi atunci te duci dupa miros, iar daca bate vintul aiurea atunci te iei dupa manele.

    Reply
  3. DanCanada

    OstapB Am dat ‘Like’ nu ca-mi place ce-au facut mistretii condusi de Hollande ci pentru ca textul expune succint si la obiect cit de cretina si out-of-touch poate fi stinga vestica europeana. Desteptii de la CA ar trebui sa citeasca asta. Si Crin-laudat-fie-i-numele-sarbatorit-ieri.

    Reply
  4. Florina

    Pentru cine nu înţelege colaborarea instituţională dintre preşedinte şi premier, pentru cine insinuează că Băsescu îşi aşterne acum numai pentru el, pentru presupuneri, lepădări, anticipări ciudate şi nu în ultimul rînd, pentru cine ignoră că mai există şi altceva în ţara asta în afară de numirea procurorilor, un hint.
    http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/cum-evolueaza-cursul-leu-euro-luni-dimineata-cotatiile-au-inceput-spre-4-32-euro.html

    Reply
  5. murfi

    efectul schrotter – in preajma unei femei de dreapta cresc femei capitaliste; in preajma fundatiilor de dreapta cresc momii frustrate
    „Dacă nu sunt fabricile acelea, oamenii mor de foame, nu au unde să lucreze”, spune Raicu. „Gândeşte-te câţi oameni sunt fără serviciu în România, pentru că s-au închis fabrici. Asta se întâmplă în business, oricâdt de rău ar suna e o treabă pragmatică, business-ul e o treabă rece. Trăim într-o ţară capitalistă”.
    Ar putea fi echilibrată situaţia în condiţiile în care salariile angajaţilor din fabricile din Bangladesh ajung la 20 de euro pe lună şi în condiţiile în care adaosul comercial al magazinelor din mall-uri ajunge şi la 1.000%? Nu, spune Raicu.

    Reply
    1. Gramofonu

      Yeba N-a zis-o pentru Base, a zis-o pentru aia ai lui. Stii cum e, daca trece o ceata de gusteri pe strada fara sa se ia de lume, decad toti in ochii semenilor.

      Reply
      1. Yeba

        Gramofonu, ştiu că pentru ei. Totuşi mi se pare că metoda asta duce la o degradare foarte riscantă a spaţiului public.

        Reply
        1. Gramofonu

          Yeba Ai vazut vreun guster ingrijorat de degradarea spatiului public atunci cind scuipa seminte sau arunca cu peturi de bere? Paguba colaterala a efectului de misto.

          Reply
        2. Florina

          Gramofonu Yeba 
          Spaţiul public este deja degradat- Şi încă la un nivel mult mai serios decît poate părea la o primă vedere. Şi nu e degradat numai de uselişti, asta e problema. O privire numa’ în partea pretins opusă şi nu mai ştii unde-i degradarea mai mare.

          Reply
        3. Nea

          Yeba Gramofonu Lămureşte-mă, care e spaţiul public? Ăla în care armata trage în civili, minerii bat civili, apoi civilii îi votează cu nonşalanţă pe complicii lui Dogaru şi ai lui Iliescu? Sau ai ştiinţă tu de altul, mai puţin public decât ăsta de care zic?

          Reply
        4. Yeba

          Nea, ăla, dar la un moment dat părea că s-a mai îndreptat. În fine, o fi de la ochelarii de distanţă.

          Reply
        5. Nea

          Yeba Nea Se va îndrepta când infractorii şi complicii lor vor merge la Ghe şi nu vor mai fi aclamaţi la ieşire.

          Reply
        6. Canadiana

          Nea Si apropo de asta, Base este primul presedinte care a spart gasca infractorilor si complicilor post-decembristi. Nota bene.

          Reply
  6. EroulBula

    Nea Vasile a anuntat victorios ca PDL se afla la 18% intentie de vot, conform unui sondaj recent. Cred ca sondajul a fost facut printre membrii BPN :-)))

    Reply
  7. liviuta

    A propos de tweet-ul Blogary cu noul curent al politicii de opozitie promovat de Blaga – constructivismul (probabil si prin opozitie la „deconstructivismul” si „deconstructia” lui J. Derrida), banuiesc ca i s-ar putea atribui, legat de PDL, si un alt curent de actiune, pe cale de a fi pus in aplicare: „destructuralismul” (prin opozitie la structuralismul unor Piaget, Foucault sau Levi-Strauss). 
    Un tip tare, cu adevarat revolutionar.

    Reply
    1. liviuta

      Unde mai pui ca sus-numitii Derrida, Foucault & gasca erau cam stangisti; o dovada in plus a politicii de dreapta a Noului Val PDL.

      Reply
  8. Bleen

    Blogary a strîns suma necesară funcționării pînă la 31 mai (sumă aferentă lunilor aprilie și mai). Mulțumim tuturor donatorilor, sponsorilor, cititorilor și comentatorilor.

    Reply
  9. Bleen

    PIERDUT!!! Va rog din suflet haide ti sa ajutam la gasirea stapanului!! Catelul a fost gasit astazi in zona Tei la facultatea de Constructii. Este foarte speriat are o zgarda rosie iar pernitele de la labute sunt exfoliate la cat a umblat ratacit… Da-ti share sa ajutam la gasirea stapanului va rog din suflet!!! Orice share este de folos!!! A fost gasit astazi 26.04.2013 zona Tei!!!

    http://i1156.photobucket.com/albums/p574/Bleen24/379814_10151548261084812_1659896724_n.jpg

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *