Offtopice – 3 septembrie 2013

foto: azi s-a lansat Total War: Rome 2

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Două păreri – Piticigratis (Bleen, 02:46:38)


Al Gore sued by 30,000 scientists for Global Warming fraud –  Health Wize Report (Bleen, 02:41:13)


O scrisoare cutremurătoare. Despre transplantul lui Alexandru Arșinel – Gazetino (Bleen, 01:46:24)


EXCLUSIV AUDIO Ludovic Orban: PSD ne calca in picioare! PNL e perceput ca cel mai corupt partid si ne prabusim in sondaje! – Pesurse.ro (Bleen, 01:44:57)


Facebook Comments

12 Comments Offtopice – 3 septembrie 2013

  1. Bleen

    «Pusa sub acuzare si riscand 15 ani de inchisoare in dosarul penal privind moartea copilului de 4 ani de ieri din Parcul Tei, presedinta Asociatiei ONG „Cutu-Cutu” [ acuzata de procurori ca primea lunar de la stat 400 lei sa cumpere mancare acelui caine care a ucis de foame ] s-a dezlantuit si spune ” Daca fac puscarie nu ma duc singura…iau cu mine minim 200 de bucuresteni care figureaza IN FALS pe listele oficial ca au in adoptie cate 20 de caini maidanezi, care de fapt primesc lunar bani de mancare pentru acesti caini, dar care le-au dat de mult ilegal drumul pe strada…sa mearga si ei la puscarie ca primesc lunar mii de lei[!!] de la stat pentru mancarea unor caini pe care i-au dat de mult pe strada!”»

    Reply
  2. Bleen

    Dacă erau oengiști acum cîteva zeci sau sute de mii de ani, și azi eram tot în epoca de piatră. Și nici măcar, că nici extacția de piatră nu ar fi fost permisă. Eram la stadiul de maimuță. De fapt, avînd în vedere că Epoca de Piatră a durat cîteva milioane de ani, poate chiar erau oengiști pe vremurile alea.

    Și tot cu Roșia Montană. Pe de o parte sîntem asigurați că statul va fura cei 6% redevență, pe de altă parte se cere ca statul să ia toți banii.

    Reply
  3. Bleen

    Lavinia Mirela Nica, cea care a luat cîinele ucigaș pe semnătură:

    „Teoretic trebuia sa am grija de el, practic nu. Pentru ca nu erau scosi pe nume propriu ci pe numele asociatiei. Daca trebuie sa invinovatim pe cineva, trebuie criticata asociatia pentru ca nu si-a asumat responsabilitatea. Era o situatie de compromis, primaria stia, dar trebuia sa eliberam locurile. Am inteles ca s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am constiinta curata si ma ocup in continuare sa salvez animale”

    Reply
  4. Bleen

    ”Dreapta, fie ea reprezentată de PDL, PMP, FC, nu poate recuceri electoratul Capitalei cu oameni asupra cărora planează suspiciunea de corupție.” Marian Preda

    Dreapta, fie ea reprezentată de PDL, PMP, FC…. Bravo, nene.

    Reply
  5. Yeba

    Din ce văd mai multe scene de la manifestația cu Roșia, din ce cred că este vorba tot de un montaj care a adunat simbriași (am și ochit vreo doi șefi de rînd, așa se numeau ăia care dădeau tonul lozincilor la defilare) și năuci odihniți, rebeli fără cauză și fără soluții.

    Este absolut exclus statistic ca o masă de bipezi inapți să rezolve/protesteze vs. o realitate hiperconcretă de sub nasul lor, cum sunt maidanezii, să genereze spontan un grup care protesteze atât de organizat și elaborat împotriva unei probabilități abstracte.

    Reply
    1. Bleen

      Oengism pe bani grei. Dacă ar fi companii, ar fi piața lor. Dacă dispare subiectul, dispar banii. A, că sînt și mulți idioți, da. La ce ar mai folosi hipsterimea? Idioții necesari.

      Reply
    2. Canadiana

      Firma exploatatoare, Gabriel Holding, se tot chinuie sa exploateze Rosia Montana de 15 ani. Cu cat actiunile firmei scad mai tare din cauza tergiversarilor, cu atat Soros le poate cumpara mai ieftin. Intotdeauna in spatele ecologistilor se afla un interes monetar. Intotdeauna in spatele unui socialist se afla un interes monetar capitalist strict personal.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *