Offtopice – 30 iulie 2013

foto: tătătătă, tătătătă

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


LISTA TORŢIONARILOR CARE TRĂIESC. Reacţia unuia dintre cei doi supravieţuitori de la Râmnicu Sărat, când Gândul i-a arătat poza la zi a lui Vişinescu – Gândul (Bleen, 17:21:54)


Contractul Bechtel a fost desecretizat – EVZ (Florina, 15:37:15)


THE BEST NEWS BLOOPERS OF JULY 2013 – The Blaze (Bleen, 14:50:57)


Rectificare bugetară: Se taie fonduri de la Educaţie, Muncă, Agricultură. Unde se duc bani în plus – RTV (Bleen, 14:06:20)


RECTIFICARE BUGETARĂ. Serviciile și DNA, printre beneficiarii unor suplimentări de buget – DIGI24 (Bleen, 14:00:04)


Rectorul Universității „Ovidius”, ridicat de procurorii DNA – DIGI24 (Bleen, 13:58:49)


Surse DNA: Mai multe firme au depus plângere pentru şantaj împotriva Antenelor lui Voiculescu – RTV (Bleen, 02:23:38)


Liviu Dragnea va fi trimis în judecată în Dosarul Referendumului – RTV (Bleen, 02:22:49)


Dan Voiculescu despre o nouă suspendare a lui Băsescu: ”Votăm cu două mâini!” – Gândul (Bleen, 01:26:17)


Facebook Comments

32 Comments Offtopice – 30 iulie 2013

  1. Nea

    Am nevoie de îndrumarea voastră. Am fost la pizza din colţ şi, la final, ăla mă întreabă dacă vreau un plic de Ketchup. Refuz indignat şi-l rog să-mi pună din sosul de roşii proaspăt preparat de ei, pe care-l avea într-o cuvă.
    Îmi zice că nu poate. Îi zic că-i plătesc. Nu, că nu dă voie patronul şi are şi cameră video. Mă lămureşte că un client s-a cufurit de la sosul ăla şi a făcut scandal şi de atunci patronul dă numai la plic. 
    E de bine, e de rău din punct de vedere al dreptei? Înţeleg că se stabilesc nişte proceduri şi se aplică riguros, sfidând tentaţia de a le călca. Dar eu voi merge la cei de alături, care te îmbie chiar ei cu sos proaspăt.

    Reply
    1. Nea

      TI Nea Da, ştiu, de obicei nu pun sos în pizza, dar ăla arăta bine şi mi se sculase o poftă. Mă voi consola cu un gazpacho apocaliptic pt mâine, ceea ce vă doresc şi vouă.

      Reply
    2. Canadiana

      Nea  Pierde pizzeria cu ketchup business. Castiga aia cu sos original si nuci la purtator.  Dar este simptomatic ca din cauza unui tacnit, ne reduce pe toti la absurd. Nivelarea, voila. Ce-o mai fi visat taica Marx la ea. Aici, intr- o scoala primara cu 800 de elevi li se interzice categoric orice care ar contine urme de alune (untul de alune cu gem pe paine fiind aici echivalentul senvisului cu parizer la noi). In timpul pauzei de pranz, elevii sunt controlati in traista cu mancare: orice are urme de alune – urme!!! -, se confisca. Motivul? Unul din cei 800 de elevi are alergie la alune. Unul.

      Reply
      1. Nea

        Canadiana Nea Poate că unul dintre cei 800 de elevi e alergic la prostie. Ce face şcoala, îi caută în tărtăcuţă pe toţi dascălii, dacă prezintă urme?

        Reply
  2. Gramofonu

    Cel mai agramat guvern? si-a aportat adusul…sau si-a adus aportul, tot aia 🙂

     http://economie.hotnews.ro/stiri-eurofonduri-15286248-video-eugen-teodorovici-despre-criticile-documentului-vizand-fondurile-2014-2020-toti-cei-care-facut-comentarii-ultimele-saptamani-nu-adus-niciun-fel-aport-acest-document.htm

    Reply
    1. Rosu

      Bleen as zice LOL daca nu as fi mai retinut de felul meu… :)))
      Partidul e in tot si in toate! 😛

      Reply
    2. geronimo

      Bleen
      mai frumos i-ar fi stat sa zica asa:
      chiar si zece vieti de as avea, cu PNL -ul nu voi cocheta..

      Reply
    1. Rosu

      Gramofonu Da, se vede la Detroit ce inseamna „strong unions”… Sigur ca da, ceea ce face ca Islanda sa aibe un asemenea sistem nu este in niciun caz etica si bunul simt din sapte ani de acasa, este precis puterea poporului sindicalist…

      Reply
      1. Gramofonu

        RosuEu am luat-o ca pe o propaganda.
        Pentru ca: http://www.tripadvisor.com/Travel-g189952-s606/Iceland:Tipping.And.Etiquette.html
        De ce las bacsis – de exemplu – in Bulgaria? pentru ca stiu cu cit sint platiti oamenii aia, pentru ca preturile sint mici si pentru ca sint tratat corespunzator. Daca-mi vii cu preturi mari, cumpar sau nu, dar bacsis nu las.
        Iar cind vad pe menu-ul de la restaurant (am vazut in Bucuresti!) „preturile nu includ plata serviciului”, ma ridic si plec. Aia deja e cersetorie.

        Reply
    2. Canadiana

      Gramofonu  Nu inceteaza sa ma uimeasca tampenia americana care simplifica lucrurile pana la absurd.

      Reply
        1. Gramofonu

          Canadiana Exemplu:
          Logica 1: „decit sa le dai bacsis, mai bine le maresti salariile”. Implica asta o diferenta de servicii? Implica asta interdictia, cu amenintarea sanctiunilor, a acordarii/primirii de bacsis?
          Logica 2: „decit sa avem prea multi in aparatul administrativ cercetati de ANI, mai bine schimbam legea”. Implica asta mai multa corectitudine?

          Reply
        2. Bleen

          Gramofonu Canadiana Bacșișul nu are valoare morală. Relațiile economice nu au valoare morală. Bacșișul nu este altceva decît o premiere. E o relație directă între client și prestator, fără a trece prin firmă. În economie morala e interesul personal. Iar morala se vede în cursul acțiunii. Din gură toți sîntem morali, însă se vede cît de morali sîntem atunci cînd acționăm pe piață.

          Reply
      1. DanCanada

        Canadiana ‘Timpenia americana’ a fost si este un lucru hranit tot de sindicate. Am citit de curind o istorie in detaliu cum educatia s-a dus naibii si in America. Sindicatele din invatamint au cerut si-au cerut iar guvernele care s-au perindat tot au dat ca doar deh! nu e din buzunarele lor. Plus, liceele si facultatile sint focare stingiste. Si-acu’ te duci la scoala si profesorii te asigura ca elevii au ‘fun’. Pai bine ma timpitilor, imi trimit copchilu’ la scoala sa aibe fun sau sa fie educat? Daca vroiam sa aibe fun il trimiteam la film sau la pacanele, nu? Idiocracy o sa vina mult mai repede, filmul era optimist, estima vro 500 de ani. La rata de-acu’ o sa fie mai putin de 50 de ani.

        Reply
        1. Canadiana

          @DanCanada Atat americanii cat si canadienii distrug educatia, primordial pentru ca trateaza institutiile scolare ca pe un business. Ei nu pricep ca profitul din educatie nu se vede imediat si trebuie raportat la procentul de dezvoltare adus economiei, societatii in general.  Iar atata vreme cat inca pot importa inteligenta, ii doare in spate de sistemul propriu de educatie care scoate tampiti si fani de stanga, usor de pacalit.

          Reply
        2. DanCanada

          Canadiana Da, vorbeam si de americani si de canadieni. Am avut de-a face cu ambele, cel canadian mi se pare si mai spre stinga decit cel american, desi de cind cu Obama nu mai poti baga mina-n foc. Financiar, generatii de timpiti e misto: astia-s doar consumatori (de tehnologie, de McDonalds etc). Plus, boii totdeauna voteaza cu Stinga (a se vedea aia care spuneau dupa alegeri ‘Obama o sa-mi plateasca mortgage-ul/celularu’).

          Reply
        3. Canadiana

          @DanCanada Atat americanii cat si canadienii distrug educatia, primordial pentru ca trateaza institutiile scolare ca pe un business. Ei nu pricep ca profitul din educatie nu se vede imediat si trebuie raportat la procentul de dezvoltare adus economiei, societatii in general.  Iar atata vreme cat inca pot importa inteligenta, ii doare in spate de sistemul propriu de educatie care scoate tampiti si fani de stanga, usor de pacalit.

          Reply
    1. Rosu

      Beavix Observati ca romaneste este subliniat „post supus”. 🙂  Adevarul nu poate fi ascuns nici macar de varanofili.

      Reply
  3. Beavix

    „Dan Voiculescu despre o nouă suspendare a lui Băsescu: ”Votăm cu două mâini!” – o fi o premoniție, cam așa votează cei cu mâinile legate.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *