Offtopice – 31 iulie 2013

foto: niște tătari

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Marian Preda: Guvernul Ponta – Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă – B1 (Bleen, 20:24:08)


Facebook Introduces Embeddable Posts – Mashable (Bleen, 20:20:07)


Topul momentelor penibile ale politicienilor VIDEO – RTV (Bleen, 17:27:05)


INTERVIURILE 2+1. Eugen Tomac: „PDL, fără spiritul lui Traian Băsescu, nu mai are viitor” | VIDEO – EVZ (Bleen, 17:06:04)


Când crezi că prostia omenească nu te mai poate surprinde – Dragoș Paul Aligică, Facebook (Bleen, 15:32:13)


Premierul, contrazis de CSAT: Privatizarea CFR Marfă este responsabilitatea Guvernului -DIGI24 (Bleen, 14:23:47)


INTERVIURILE 2+1. Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac: „Ponta este un laş şi un fricos” – EVZ (Bleen, 08:33:54)


Facebook Comments

5 Comments Offtopice – 31 iulie 2013

  1. Yeba

    Care vorbiti cu Iulia Motoc pe FB, sa-i spuneti așa: doamnă, ați contrariat un spirit cartezian și totodată răbduriu, Yeba îi zice. Deci zisa Yeba vă propune o variantă de comunicare foarte simplă și inginerească. 
    Lăsați naibii faza cu pagina de fashion NYT, ce-are a face cu roba?! Ce auditoriu au țațele și golanii care vă critică? Nu era mai simplu să postați fotografia de a doua zi de la CCR când până și Tudorel era în acea robă?! 
    2 fraze erau suficiente. „Dragi țațe și țați, multdiscutata rochie este roba CCR. Puneți mâna pe carte, e greu, dar niciodată nu-i târziu.” Poza cu judecătorii înrobați o găsiți în fițuica electronică Cotidianul, la ziua respectivă. Si probabil și în alte ziare.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *