Offtopice – 31 martie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Și cîteva lămuriri cu privire la donații:

Donații (în contul de PayPal al Asociației Blogary – de cînd am instalat pluginul Fundraising):

  • Septembrie 2012: 1180.40 euro (8 donații)
  • Octombrie 2012: 828 euro (15 donații)
  • Noiembrie 2012: 50 euro (3 donații)
  • Decembrie 2012: 336 euro (6 donații)
  • Ianuarie 2013: 989.70 euro (9 donații)
  • Februarie 2013: 150 euro (6 donații)
  • Martie 2013: 92 euro (6 donații)

În total, sînt 41 de donatori care au făcut 53 de donații. Dintre aceștia, unul a donat 1 989 euro (nu e Hrebe – e o companie și e sponsorizare – patronul e libertarian și nu e fan nici USL, nici PDL), nouă au dat cîte 100 de euro iar unul a dat 95 euro. Unul a făcut patru donații, doi au făcut trei donații iar patru au făcut cîte două donații. Restul au făcut cîte o donație.

Despre ce ar putea fi Blogary în continuare vom mai discuta. Poate că ar trebui să fie o foaie de luptă împotriva miturilor stîngii. Personal, asta aș vrea să fie. Din păcate, ne pierdem timpul în războiul politic dintre stînga și stînga.

Facebook Comments

24 Comments Offtopice – 31 martie 2013

  1. Rheia

    Se rupe pe naiba USL-ul. Tot duelul ăsta al flegmelor e în fața cortinei, nu pe scenă. Băse și Ponta țin să demonstreze încă o dată că Voiculescu e un bășinos bătrîn care dîrdîie de frica pușcăriei. Deși pro-băsiștii știam deja, n-aveam nevoie să fim convinși, iar pe anti-băsiști nu-i doare nici la bască. Monomaniacii nu-s sensibili la argumente, au tras oblonul peste păsărica lor și-o văd numai pe aia în fața ochilor: Băseman, Băseman! Iar între timp, pe după cortină, începe sezonul doi din Urzeala Baronilor.

    Reply
    1. Amelia New

      Rheia Nu se rupe, dom’ne! L-am auzit eu pe nea Vasile ca se roaga la Dumnezeu sa-i tie impreuna si nu se poate ca rugaciunile sa nu-i fie ascultate.

      Reply
  2. Bleen

    Raspunsul astora de la Blackberry la reclamatiile utilizatorilor ca li se blocheaza si inchide browserul: „Luati-va un telefon cu RAM mai mare!” Bine ca nu le-a spus sa-si ia iPhone, Samsung sau HTC.

    Reply
  3. Bleen

    Ia uite, bre, soc! Merge LiveFyre pe Blackberry, nu mai trebuie sa comentez de pe Twitter. Din pacate merge doar pe browserul nativ al lui Blackberry, nu si pe Opera, iar browserul nativ merge ca un cur.

    Reply
  4. Bleen24

    Blogary_ Ok, M. Preda e presed unei fundatii. Si? Fundatia, legal, nu se poate transforma in partid. Ce face aceasta fundatie? Ce rol are?

    Reply
    1. Canadiana

      @Bleen24 Blogary_ Nici eu nu pricep. Dar imi amintii ca Base zicea ca targetul lui sunt cei scarbiti de politica si de politicieni, de unde bag sama ca menirea Fundatiei ar fi sa se pozitioneze ca voce a acestora. Eu cred ca el a inteles ca  putini din cei pro-USL pot fi captati in partea opusa a politicului. Deci va crea infrastructura necesara atragerii celor ne-implicati politic sau a absenteistilor, fie ei cronici sau ocazionali. 18 milioane minus cele 7. Scuzele mele, dar mai mult de atat nu ma duce capul.

      Reply
      1. Bleen

        Da, asta zice el, dar targetul nu pot fi apoliticii. Cu tot respectul pentriu Base si consilierii sai, dar e o prostie. E ca si cum ai recruta pe cineva pentru razboi promitindu-i pacea. Daca vrei sa aduci dezamagitii de politica spre politic ii aduci cu politic, nu cu apolitic. De ce sa le dai apolitic cind ei asta au acum si le place, apoliticul? Un om vrea liniste si Base si consilierii lui ii propun un concert cu o formatie de surdomuti. Ce ar avea omul de cistigat? Liniste are deja si fara concertul de surdomuti? Canadiana @Blogary_

        Reply
        1. Canadiana

          Bleen,  Nimeni nu face politica de dragul strategiei (bine, in afara de Base). Premiza de la care poate el porni cu acest proiect poate fi chiar acesta: omu’ vrea s-o duca mai bine, Fundatia ii ofera modelul de „mai bine”. Fundatia capteaza atentia societatii civile si a imprastiatilor. Fundatia devine partid.

          Reply
        2. Yeba

          Canadiana, greu. AC era un succes cand s-a infiintat PAC (Partidul Aliantei Civice), care a fost un poc! in afara de faptul ca le-a dat lui Stelica si lui Crin vizibilitate publica.

          Reply
  5. Bleen24

    Blogary_ Numai chestii de lauda am auzit de Marian Preda. L-am si cunoscut cind eram la ministerul muncii.

    Reply
  6. Bleen

    Ana Otilia Nutu 
    ”Mă gândesc să închei fiecare seară pe FB de acum încolo amintindu-vă că: regulile trebuie respectate și atunci când ne convin, și atunci când nu. Asta e esența statului de drept.
    Gândiți-vă la asta când vine vorba zilele astea de numirea procurorilor șefi – NU e acceptabilă negocierea directă între doi politicieni și punerea publicului în fața faptului împlinit. Trebuie selecție transparentă, proceduri clare, criterii, concurs, cum zice și UE. Funcția de procuror șef e o funcție publică, nu „pohta ce-au pohtit” Băsescu și Ponta. Iar „asumarea răspunderii politice” înseamnă excat asta: Ponta să facă publice criteriile de selecție și să aștepte candidaduri, și toată procedura să fie transparentă și obiectivă, pentru asta să-și asume răspunderea în fața opiniei publice. Altminteri ce înseamnă „asumarea răspunderii politice” la 70%?!?
    Amintiți-vă, printre altele, și că Monica Macovei l-a selectat pe Morar după anunț public de depus CV-uri, vreo 3 luni de interviuri cu zeci de procurori din toată țara, și că Monica Macovei nu-l cunoștea personal pe Daniel Morar înainte. Nu l-a pus procuror șef la DNA pe principiul, lasă băi, că-l știu eu și e bun. Chiar l-a CĂUTAT pe cel mai bun, după care l-a numit asumându-și răspunderea în fața opiniei publice pentru o procedură corectă cu rezultat corect.”

    Reply
  7. Bleen

    Marian Preda, decanul de la Sociologie, va fi președintele Fundației Mișcarea Populară. Și-a făcut cont de Facebook acum o oră.

    Reply
        1. BarbuMateescu

          Canadiana Bleen E un bun manager. A ridicat facultatea de Sociologie a Univ. Bucureşti foarte mult din 2008 încoace (de atunci e decan). Părerea mea e că acum facultatea asta este peste facultatea de sociologie de la Babeş-Bolyai – dacă spuneam asta în 2001 sau în 2003 mi se verifica imediat temperatura.
          Şi e doxă pe informaţii sociologice reale despre ce şi cum în România. Ştie multe lucruri din fir-a-păr. Nu ştiu cum e la prezenţă scenică.
          Din câte am putut să-mi dau seama, nu este un om de stânga.

          Reply
        2. Canadiana

          BarbuMateescu M-am uitat la niste inregistrari cu el (emisiunea Lumina Celui Nevazut si un discurs din ceea ce pare a fi un simpozion cu PDL si altii – subiectul fiind asistenta sociala). Pare toba de carte, vorbeste bine, argumentat, clar si abordabil. Nu cred nici eu ca este de stanga. Este categoric impotriva impovararii statului cu asistenta sociala. Este tipul de „the guy next-door”, ceea ce, dupa experientele MRU si sperietura cu Calin Georgescu, e o mare usurare. 
          Profesional vorbind, pare foarte stapan si impune respect prin argumentatie. Nu stiu cum s-o descurca in balamucul politicii noastre. Dar asta ramane de vazut.

          Reply
  8. Bleen

    Călin Georgescu ăla nu e prost. Adică e prost, dar mi-a dat o idee. Bre, da! Se poate face! Putem elimina politicul și reprofesionaliza. E simplu ca bună ziua. Cum de nu s-a gîndit nimeni la asta? Scriu acu’ articolul. Dar întîi îmi fac un ness cu lapte. 
    PS. Tocmai ce visai că am adormit în autobuzul 353 și m-am trezit în stație într-o zonă industrial-periferică, despre care eu credeam că e Sălaj-Ferentari. Dar nu era. Mă păcălise tăblița pe care scria 3, 8, 9, 353. Iar tramvaiul 8 circulă prin Ferentari, d-aia mă păcălii. Și nici telefonul nu mai avea baterie și mergeam fără GPS prin coclauri cu țigani și vaci și mă dădeam la o parte speriat să treacă vaca și după aia mă gîndeam ”ce prost sînt, de ce să-mi fie frică de vacă?” Era de fapt o comună de lîngă București, Scălpeni-Gumești. Am aflat de la un cetățean de la bufet, după ce am ajuns la șosea (stația în care coborîsem inițial era ascunsă prin coclauri agrar-industriale, nu era la șosea).

    Reply
    1. Nea

      Bleen Genul ăsta de vise anunţă ascensiunea la putere a unui premier mai ticălos decât Ponta. Le aveam prin 1999. Scălpeni Clumeşti e cheia.

      Reply
  9. Yeba

    Dragi Servicii care cititi aceste randuri:
    ” În eventualitatea ca domnul Ponta să o desemneze pe doamna Kovesi în fruntea DNA, eu mă opun”, a mai declarat preşedintele PNL. El a precizat că această opinie i-a împărtăşit-o şi premierului Victor Ponta. Liderul PNL a mai susţinut că nu doreşte ca în acest fel să influenţeze numirea procurorilor şefi şi nici nu a făcut vreo propunere de numire a cuiva.”
    Totusi nu presedinte, fiindca va rad si curcile. Absolut toate curcile si Serviciile din Burkina Faso. Inteleg, judecand dupa evenimentul puciuletului, ca aveti si voi treburile voastre, dar ascensiunea unui cretin-la-vedere va scade pretul pe bursa, din cauza vederii.

    Reply
  10. Bleen24

    Blogary_ Yeba, mai nou facturam in avans :). Mai sint 30 de zile pina la 1 mai. Problema e ca platile le facem la inceputul lunii.

    Reply
  11. Yeba

    Micuta observatiune: pana la 31 mai mie imi ies cca 60 de zile. Intreaba-l si pe @Nea, desi nu-i chiar asa de premiant.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *