Offtopice – 1 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

45 Comments Offtopice – 1 aprilie 2013

  1. Bleen

    Mic scenariu pentru un articol de mîine: Ponta cîștigă președinția, Antonescu e debarcat în Congresul PNL de după, USL-ul se reface.

    Reply
  2. KozmoNautu

    apropo de racirea globala, intreb si eu: povestea cu gaura in stratul de ozon a fost pe bune? si daca da, rezolvarea a fost interzicerea CFC-ului?

    Reply
    1. Gramofonu

      KozmoNautu Nu, interzicerea KFC-ului. Ai mai auzit ceva de gaura de cind cu gripa aviara? Nu, iar acum stii si de ce 🙂

      Reply
  3. Bleen

    Visul meu. O casă la munte (poate pe Valea Oltului, poate undeva între Sibiu și Sighișoara) și o casă de vacanță la Balcic. Cu pisici. multe pisici. Și cîini. Și cai. Și hamsteri. Și pisici. Multe pisici. Copii timizi, cuminți, taciturni, tocilari care să stea ascunși prin cotloane și să se joace șah sau să citească, astfel încît să uiți de ei cu anii (”Bă ochelărică! Ăsta…ăăăă….Danoooo! Țațooooo! Cum îl cheamă pe ochelarist? Aliooooo! Așa deci, măi ăsta… Cîți ai, mă tată? ”15, să trăiți!” Ultima oară cînd ai scos nasul din carte cîți ani aveai? ”4, să trăiți” Bravo, mă! Ține-o tot așa. Sor-ta ce face? Cîți ani are? ”10 de cînd joacă șah după sobă. 12 în total”). 
    Să citesc, să scriu și să mă joc Total War, Company of Heroes, Arma cît o mai fi, Operational Art of War și Battlefield. Să mănînc nesănătos. Slăninuță cu jumări și cu slăninuță. Multă prăjeală. Foarte multă prăjeală. Și sărat. Multă pîine cu multă brînză cu multă mămăligă cu multă ceapă cu mult usturoi și multă, da’ multă rău,  halva. Foarte multă halva. Să beau whisky, vin, vodcă și bere și să nu am mahmureli. Să beau de dimineață pînă seara. Whisky, vin, vodcă, bere și cafea. Foarte multă cafea.
    Și să mai ies din cînd în cînd la poartă și să întreb vecinul: ”Băăăă, a lu’ Nae, băăăăă! S-a reînființat Dreapta, băăăăăă?” Nu, nene Bline, năup, cumetre, năup. Asta la casa de la munte. La Balcic, aceeași întrebare și același răspuns numai cu mulți tătătătă la sfîrșitul fiecărui cuvînt.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen, o casa intr-un oras ca lumea, sa aiba copiii scoala buna si doamna Dana cum sa-i duca la meditatii la inot, pictura, engleza, germana in comun plus Serban la informatica si scrima, iar Magda la pian si patinaj, fara pisici, fiind el ochelarist si ea alergica, si fara hamsteri, ca nu sta nimeni sa curete dupa ei, astea-s mofturi. Mancand ce-ti pregateste tanti Felicia, care o admira in secret pe doamna Daciana, si, oricum, pentru binele tau o face: fibre si salata, fructele separat, peshte miercurea, pui inabusit, fara pielita, crocanta sau necrocanta, duminica, cu un pahar de vin alb, slab. Iesi la poarta sa intrebi vecinul daca s-a reinfiintat dreapta, ala zice dap, domnu Blin, dap, urla targul. Si tu te gandesti: iete, al dracu´, asta iar s-a-mbatat.

      Reply
    1. adina

      Amelia New tocmai acuma cand Nastase a iesit din puscarie bine-mersi si ar avea ce toca la el. Daca judecatorilor le tremura togile cand nu mai au spatele asigurat de politicieni care sa declare sus si tare ca ssutin independenta justitiei, atunci e nasol. Judecatorii trebuie sa invete sa stea pe picioarele lor.

      Reply
  4. Bleen

    Cînd îmi revenise cît de cît inspirația și articolul începuse să meargă, m-am ars cu ibricul. Prin mănușă! Cum mai au au au auuuuu tastez eu acuma?

    Reply
  5. Amelia New

    Motocicleanu se-nsoara iar; unii oameni chiar nu-nvata nimic (nici macar din experienta proprie).

    Reply
        1. Florina

          Amelia New Bleen 
          Al cincilea. =))))) 
          Eu cunosc un doctor care s-a însurat de 4 ori. Şi l-am întrebat: bine, mă, nene, dar era musai cu acte? Pierduşi şi timp, pierduşi şi bani, nu mai bine mai aşteptai un pic să vezi cu cine ai de-a face? Răspuns: eu sînt un tip sincer. Şi nu glumea! 😀 ))))))

          Reply
      1. Bleen

        Amelia New Bleen Da. Forța Civică Timiș. E plin Facebook-ul de chestii d-astea. NR, FC, MP, ARD, PDL, DA etc. Cîntarea României.

        Reply
        1. Yeba

          Bleen, parca stii tu pe cine vor sa impresioneze! Ca hackerii. Crezi ca pe hackerii care sparg conturile NASA ii intereseaza astronomia? Nu, ei vor job la Microsoft! Poate baietii de la Timis isi cauta serviciu pe la reviste, de-astia, cum le zice, prelucratori de pagini si imagini. Nu mai crede si tu toate alea, MRU e doar pretextul, materialul. Gina Pistol cere drepturi de imagine.

          Reply
  6. Bleen

    TRU s-a reapucat de scris. Scrie despre dreapta realistă. ”Realism înseamnă s-o sugi pe bani și un loc de europarlamentar.” zice TRU.

    Reply
    1. BarbuMateescu

      Bleen E 1 aprilie. Scrie despre victoria din 2014. Uite, te pastişez eu şi-ţi dau sfârşitul de articol în stil Bleen:
      „Pe ultimul paragraf bag o rugăminte pentru tribună, emotivi şi idealişti: să nu aveţi iluzii. De fapt zic ‘să nu avem iluzii’, nici eu nu mai sunt eu însumi după ce-am văzut toate exit poll-urile. Aşa că dăm pe gât un păhăruţ de vin, ne uităm la artificii şi gata. Parlamentul arată cum arată, la locale tot nu există o soluţie pentru Bucureşti, ideologic dreapta e tot în pom. Dacă victoria asta ameţeşte toată dreapta şi „dreapta” să creadă că s-au rezolvat toate problemele, în 2016 va fi mai rău ca în 2012. Şi atunci o să ne pomenim că doream să nu apară nici Mişcarea Populară, nici surpriza pe care ne-a făcut-o tuturor Băsescu cu candidatul pe care l-a propus, şi nici fazele fericite din ultimele două săptămâni.
      Astă-seară dormim fericiţi, dar lupta nu se opreşte aici, de fapt abia acum a început. Cu cât mai mulţi îşi dau seama de asta, cu atât mai bine în 2016.”

      Reply
  7. Bleen

    Dreapta n-a rezistat psihic trecerii în opoziție. S-au țăcănit cu toții. Și lideri politici, și comentatori, și strategi, și militanți, și popor simpatizant. E un spectacol tragi-comic cu accente de penibil.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *