Offtopice – 4 iulie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

The Humor of Ronald Reagan

Facebook Comments

29 Comments Offtopice – 4 iulie 2013

  1. Gramofonu

    Problema la BAC:
    Se considera enuntul:

    << Ponta: „nu ma intereseaza sponsorii altor oameni politici”>>
    Sa se determine multimea valorilor luate de functia cu valori reale F(x) = sponsori interesanti, unde x = Ponta.

    Reply
  2. Yeba

    A, și pentru istorie, să consemnăm pe lângă plagiat și amoralitatea generală și puțoismul lui Ponta de a călători cu avionul prezidențial. Încă o generație se duce-n gard.

    Reply
    1. Amelia New

      Yeba M-am uitat peste decizie si, la o prima vedere, motivarea opiniei separate imi pare buna (se bazeaza pe textele constitutionale si pe jurisprudenta anterioara a CCR, asa cum e normal fiindca trebuiau sa verifice constitutionalitatea, in timp ce opinia majoritara se bazeaza mai mult pe recomandarile Comisiei de la Venetia. Prin urmare, e clar ca s-a schimbat majoritatea la CCR (ceea ce e foarte ingrijorator in perspectiva avizului pentru proiectul de revizuire al USL) si ca Morar n-a votat „impotriva lui Basescu” asa cum s-au exprimat unii (Basescu s-a exprimat anterior foarte clar in sensul ca nu e momentul/ nu avem o democratie suficient de matura pentru a cobori pragul).

      Reply
      1. Yeba

        Amelia New, păi da, asta e groaznica idee. Pe de-asupra trebuie să recunoaștem că Morar ne contrazise teoriile, ca și Moțoc, Pivniceru și Zăgrean de-o pildă.

        Reply
        1. Amelia New

          Yeba In ce-i priveste pe Zagrean (caruia i-am recunoscut meritul de a fi rezistat anul trecut + a avut curajul de a se adresa direct Comisiei de la Venetia s.c.l. si de a denunta presiunile) si Pivniceru (egala cu ea insasi), personal nu pot spune ca mi-au contrazis parerile si nici despre Morar (aveam, e drept, unele rezerve insa ii mai acordam inca un anume credit). Adevaratele surprize pentru mine sunt Motoc (in sens neplacut) si Minea (in sens placut).

          Reply
        2. Ilinca

          Amelia New Yeba Motoc sta in suspans cu nominalizarea la CEDO, era normal sa se arate flexibila.

          Reply
        3. Canadiana

          Ilinca Nuuu, chiar daca asta o fi motivul, atata vreme cat n-are nimic de a face cu apararea legii, nu este normal.

          Reply
      1. Yeba

        Ilinca, păi da, exact. Şi mai am şi o problemă cu cifrele de la referendum, dar asta cred că mi se trage de la antenă.

        Reply
  3. Bleen

    „Am scazut mult, daca suntem 20 de milioane, avem o scadere dramatica. (…) Aici un singur comentariu se poate face, ca dragele noastre femei si dragii nostri barbati sa-si faca datoria fata de tara si popor, sa sporeasca natalitatea, pentru ca altfel, sigur, vom ajunge la un numar de locuitori foarte mic. Aici vine rolul Puterii de a crea conditii optime’, a spus Oltean.

    Reply
  4. Bleen

    De mîine articolul zilnic offtopice va avea linkuri de prin lume adunate, pe model Drudge Report sau Instanpundit. În funcție de resursa umană și de timp (monitorizare a aproape 200 de feeduri plus facebook plus twitter, alegere, postare) vom decide cum facem updatarea (din oră în oră, din 2 în 2 ore, de 2 ori pe zi, în timp real etc). Încă mă gîndesc la cele mai bune soluții tehnice. 
    Poate mai schimbăm și una alta prin structură (categorii, teme). Nu vă speriați, nu mai facem modificări la tema de wordpress (rămîne Sahifa) și nici la sistemul de comentarii (rămîne LiveFyre).  
    A venit timpul să fim profeți și în țara noastră și să ne gîndim și la strategia Blogary.

    Reply
    1. Rosu

      Bleen 
      „Numirile în funcţii continuă să fie străine de merite.”… Magister Caloriferius Marga

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *