Offtopice – 5 iulie 2013

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebuie să mai dați efcinciuri din cînd în cînd. Cel mai recent link/tweet va fi în partea de sus a paginii.

Have you ever wondered what happened to the 56 men who signed the Declaration of Independence ? – Comical Conservative, Facebook (Bleen, 21:54:16)


Blaga, după plecarea lui Papahagi: Săptămâna viitoare vin în PDL nume cu rezonanță – B1.ro (Bleen, 19:46:58)


Adrian Papahagi demisionează din PDL și va face parte din Grupul de Inițiativă al Partidului Mișcarea Populară – Facebook (Bleen, 17:51:50)


Why Rome Fell – Richard A. Gabriel, History Net (Bleen, 03:43:25)


Ce a comunicat Remus Cernea Comisiei de la Veneţia despre noua Constituţie – România Liberă (Bleen, 01:31:58)


Churchill on the “Practical Truth” of the Declaration of Independence – Ted R. Bromund, Heritage Foundation (Bleen, 01:18:49)


Şeful DNA Slobozia, trimis în judecată pentru că a primit mită o maşină Audi – RTV (Bleen, 00:17:45)


Tweet of the Day: Satan worshipers unhappy Texas abortion activists are chanting „Hail Satan” – Bluegrass Pundit (Bleen, 00:04:50)


Those magnificent men and their computing machines – Tom Chivers, The Telegraph  (Bleen, 00:04:42)

 

Facebook Comments

28 Comments Offtopice – 5 iulie 2013

  1. Bleen

    Auzi ce zice Adrian Moraru: ”Poporul e corupt fiindcă așteaptă de la politicieni nu dreptate, ci avantaje.” Nu știam că rolul politicienilor e de a face dreptate. Ce-i drept, știam că oamenii așteaptă avantaje în orice circumstanțe de la oricine. Căcatul ăsta de natură umană care nu se ia după toți zăltații.

    Reply
  2. Bleen

    Examen in anul I de facultate.
    Profesorul sta cu fata la geam – studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, toti se prefac ca scriu de zor…
    Examen in anul II de facultate. 

    Profesorul sta cu fata la geam – studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia copiaza in continuare. Cand profesorul bate cu pixul in masa, studentii se prefac ca scriu de zor.
    Examen in ultimul an de facultate. 
    Profesorul sta cu fata la geam – studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia continua cu copiatul. Cand un student din ultimele randuri bate cu pixul in masa, profesorul se intoarce cu fata la geam.

    Reply
  3. Florina

    Şi ziariştii sînt oameni, dom’le, nu numa’ politicienii, cum s-a dovedit bronzul pe faţa unora, vara trecută.
    Şi totuşi, om om, da’ nici aşa nu înţeleg „Domnu preşedinte, va rog eu nu incepeti iar.” 
    https://www.facebook.com/silviu.sergiu?hc_location=timelinehttps://www.facebook.com/silviu.sergiu/posts/4989744222175 via https://www.facebook.com/mobile/?v=350685531728Domnu presedinte,va rog eu nu incepeti iar. Avem si noi astia din presa niste concedii de luat. Hai ca doua luni n-o fi foc daca nu-l capaciti pe Victoras. Aveti un pact de coabitare pt numele lui D-zeu. Doua luni ca maine trece:) pam pam

    Reply
  4. Bleen

    Cine știe, cunoaște. Dealtfel, nici nu e singurul pe care Băsescu îl ușuiește pe caz de mofturi, pretenții și fasoane. Și nici singurul care se răzbună agățîndu-se de curul sexy al lui Blaga.http://www.facebook.com/silviu.sergiuCatalin Predoiu a intrat in PDL. Initial a incercat la Miscarea Populara. O sursa bine informata mi-a soptit ca, in discutia cu Traian Basescu, a avut prea multe pretentii. Motiv pentru care presedintele a incheiat discutia in stilul „va sunam noi”. Predoiu s-a suparat si a dat un interviu in EVZ in care a tras o smetie MP. Ca se bazeaza prea mult pe brandul Basescu, ca pe ici, pe dincolo. Acum s-a dus la Blaga, inamicul lui Basescu.

    Reply
  5. Bleen

    Iar s-a supărat Mircea Marian pe Papahagi. Nasol.

    Mircea Marian
    Am ajuns în etapa în care am așa, un sentiment de melancolie veselă, când văd cum se transformă „elitele de dreapta” în preajma puterii. Zice Adrian Papahagi, cu o zi înainte de a se înscrie în Partidul Mișcarea Populară „Traian Băsescu – excepțional la Digi 24. Rămâne singurul lider al dreptei”. Și, la demisie: „Cred, totodată, că singurul lider legitim al dreptei este Traian Băsescu”. Știu că sunt mulți oameni onești care gândesc la fel. Dar când Papahagi scrie asta…nu știu, dar am imaginea boierului pupând condurul padișahului. Să fie primit. Sincer, la câți idioți am văzut promovând astfel în politica românească, nici nu cred că mă voi supăra pe Papahagi, care cel puțin este un om inteligent. Caracterul…cui îi mai pasă?

    Reply
    1. Florina

      Bleen 
      Ştiu de unde e melancolia veselă, aşa că nu-l mai întreb care-i problema cu caracterul lui Papahagi. 

      Da’ chiar, numa’ musulman nu i-au zis lu’ Băse, poate preia altu’ mai puţin vesel ideea şi o dezvoltă.

      Reply
    2. Rosu

      Bleen 
      Toți avem câte o vînă de țâfnă gata să dea atacul. Să îngăduim creștinește… Oamenii mai fac și prostii, mai spun și lucruri degeaba…

      Reply
    1. Bleen

      Rosu La schimb cu Papahagi, care a ieșit azi din PDL și va fi în Grupul de Inițiativă al Partidului Mișcarea Populară.
      PDL mizează pe duetul Predoiu-Macovei, dar să nu ziceți că eu m-am scăpat și v-am zis. Ziceți și voi că ați auzit undeva, dar nu mai știți unde.

      Reply
    1. Bleen

      Ilinca Coabitarea nu se poate încheia decît într-un singur mod: demiterea lui Băsescu. Parlamentul nu poate fi dizolvat.

      Reply
  6. KozmoNautu

    Ponta si-a propus sa aplice egalitatea in fata legii: sa scapi cu doctoratul si sa nu scapi cu bacalaureatul?

    Reply
    1. vbkiler

      Sidaca mai are cineva indoieli ca Ponta se baga peste procurori:
      „Premierul Victor Ponta a declarat vineri, intrebat ce va face in
      legatura cu audierile a 100 de absolventi de la Liceul Bolintineanu in
      scandalul privind suspiciuni de fraude inregistrate la examenul de
      bacalaureat, ca o sa vorbeasca cu ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc,
      urmand ca acesta sa discute, la randul sau, cu procurorul general
      Tiberiu Nitu.”
      http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15129436-ponta-despre-audierile-elevilor-liceul-bolintineanu-vorbesc-ministrul-justitie-discute-procurorul-general.htm

      Reply
  7. Bleen

    Concluzia numărul 1 a împărțirii voturilor în CCR: nu se votează politic, deci Iulia Motoc poate pleca liniștită la CEDO, că nu se strică echilibrul.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *