Offtopice – 6 august 2013

foto: Dunărea la Regensburg (4)

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Macovei a bătut palma cu „Buldogul“ – Adevărul (Bleen, 22:38:45)


Problema sînilor Elenei Udrea – Alexandru Vărzaru, Kamikaze (Bleen, 19:42:10)


Raiul lui Wallace era chiar Kolîma – Codruț Constantinescu, Revista 22 (Bleen, 14:08:11)


Note subiective despre Nisipurile de Aur – Codruț Constantinescu, Revista 22 (Bleen, 13:55:31)


Cazul Pacepa, doar o dezbatere istoriografică? – Armand Goșu, LaPunkt (Bleen, 13:36:11)


Facebook Comments

8 Comments Offtopice – 6 august 2013

  1. Bleen

    Dacă PSD a reușit să cîștige electoratul activ economic, urban, cu studii și venituri peste medie, sub 50 de ani, PDL și sateliții săi au reușit să cîștige exclusivitatea asupra substantivului comun ”dreapta”, avînd mari șanse la campionatul național de scrabble.

    Reply
  2. Bleen

    Am văzut acum niște date din sondaje. Eu zic că ”dreapta” să aștepte să se erodeze plagiattore dottore. Pînă în 2137. Dacă vedeți cum stă PSD la segementul de vîrstă 18-44 și în urban, adică la populația activă, plîngeți.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen păi e numai bine, până în 2137 le dau tuleiele, trec și ei (drepții) de la cadeți la juniori, se întâmplă chestii.

      Reply
  3. Bleen

    Ceea ce nu își dă seama Băsescu e că ”lumea bună” gîndește așa: Băsescu, MP, PMP, Tomac și alții trec, iar noi rămînem și după ce îi curățăm de funcții (și poate și bani, dar mult mai puțin) și de aceea este extrem de important să nu ne certăm între noi.

    Eu, dacă aș fi în locul lui Băse, i-aș obliga să pună în practică politețurile și loialitățile de fațadă dintre ei (caracterul nu le permite alte loialități – se urăsc cu pasiune unii pe alții, o știu, dar nimeni nu încalcă prea mult consemnul și regulile, ca să nu fie dat afară din castă). I-aș pune să-și cedeze unii altora bani și funcții, dacă tot se iubesc așa de mult. ”Îl iubești pe marele intelectual sau justițiar X? Bravo. Atunci îi cedezi candidatura ta la europarlamentare. Ca să ducem iubirea dincolo de efuziuni publice și declarații libidinoase.” Sau aș împărți cîte un os (care nu poate fi rupt în două) la cîte doi intelectuali. Să se sfîșie între ei pînă nu mai rămîne niminea. Deci, pentru funcția x candidează Gigellus și, cel mai bun prieten al lui, Vasilicus (cel mai bun prieten la nivel declarativ, evident). Să se termine reciproc. Aș salva energie și timp, și aș învăța și noi metode de execuție și tortură de la ei, că-s intelectuali cu imaginație.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *