5 ani

Azi împlinesc cinci ani de blogărit. Am scris mii de articole în acești cinci ani. Am scris aproape zilnic. În cele 1308 zile de Blogary am scris 981 de articole. Nu mai vorbesc de perioada 2008-2010. Am început în 6 august 2008 pe bleen24.blogspot.com, am continuat din 30 august 2008 pe blogstoievski.wordpress.com, apoi din 19 octombrie 2008 pe bleen.ro, pînă în 4 ianuarie 2010, cînd am trecut pe Blogary.

Singura concluzie la care am ajuns în acești ani e că miza politică reală a României e doctrinară, dincolo de măștile, prăfuit bolșevice sau progresist occidentale, sub care se produce socialismul pe scena politică românească. Astfel, voi scrie mai mult despre doctrină și mult mai puțin sau deloc despre scena politică de la noi.

Facebook Comments

15 Comments 5 ani

 1. Nea

  Dacă Blogary avea picioare, acum era bun de şcoala de corecţie. Dacă era senator, acum avea al doilea mandat de arestare.

  Reply
 2. Bleen

  Azi noapte mi-a venit ideea. Știu cum transformăm Blogary. Lunile august (a doua jumătate) și septembrie vom testa noua filozofie Blogary (e? cum sună?). Dacă nu merge, nu merge, asta e. Însă la comentariul politic despre partide și personaje politice nu ne mai întoarcem.

  Reply
   1. Rosu

    CalinValean Metempsihoza!! :)))
    Din lectura blogului rezulta destul de clar ca nevertebratele si alte specii cu sira spinarii rudimentara nu pot face fata provocarilor tinerii in picioare a unei natiuni. E nevoie de coloana, fie ea si una cu hernie de disc operata :))))

    Reply
  1. Yeba

   Bleen unele mici-mici, alegorice, merg?! 
   și mai e o chestie. le trebuie și lor o părere deșteaptă, gândește-te că stau acolo, izolați fonic, prizonierii unor consilieri care, în cel mai fericit caz, n-au distanță, sunt ca furnicile care povestesc ce văd când traversează elefantul. Nu e cine să transmită spre personaje mesaje meaningful și dezinteresate.

   Reply
 3. Yeba

  Azi e sărăbătoare mare, nu spui care, să citiți și să interpretați, o zi a iluminării. Să fii sănătos și scriitoricios, la mulți ani! 
  În adâncul inimii mele păcătoase tot mă rog măcar pentru un puciuleț smolit, să apară și să te ispitească să mai arunci o privire și pe scenă.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *