Offtopice – 7 august 2013

foto: Dunărea la Regensburg (5)

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Opinie Transilvania Reporter: O statuie pentru Lulu – Ion Mureșan, Transilvania Reporter (Bleen, 12:56:00)


PSD 2001 vs PSD 2013 – Barbu Mateescu, Sociollogica (Bleen, 10:13:56)


Al-Qaida a inventat o substanţă lichidă care transformă hainele în materiale explozive – DIGI24 (Bleen, 03:35:06)


Tomac: Este un câştig extraordinar faptul că PMP şi-a asumat parteneriatul cu preşedintele Băsescu – RTV (Bleen, 01:16:13)


Facebook Comments

14 Comments Offtopice – 7 august 2013

  1. List

    Cetii şi mă minunai iar cetii şi iar mă minunai. Cum se recuperează ideologic o temă de stânga în România? De ce nu se dau manele la radioul public? De ce? Aud? Păi, din cauză de rasism. Nu-ţi place de Salam, Vijelie, Adi Minune? Nu? Atunci, eşti rasist. Asta spune negru pe alb Rogozanu. 
    Eu abia aştept să se instaureze din nou comunismul în România cu Rogozanu şi Vasile Ernu pe post de ideologi şefi. Păi, să vezi atunci cum s-ar face Noul Festival Cântarea României, Manela României şi cum vor dansa noii şoimi-minune ai patriei manele-sincron pe Arena Naţională, adică pe Harena Naţiohnală.

    Reply
  2. Bleen

    Mîine, dacă sînteți cuminți, scriem despre discriminare și adevăr. Și poate vă zic și în ce transformăm Blogary.

    Reply
  3. Bleen

    Tot aud că ”politicienii de ”dreapta” trebuie să treacă peste orgolii și să se unească”. Eu zic ca cei care le cer asta politicienilor să facă ei primul pas și să treacă ei peste orgolii și să voteze cu un singur partid. Este extrem de simplu. E absurd să le cerem politicienilor să treacă peste orgolii și să se unească cînd nu putem noi, care sîntem mult mai puțin implicați, să trecem peste orgolii și să ne unim. Soluția este extrem de simplă. Trecem noi peste orgolii, votăm cu un singur partid de opoziție și ceilalți vor fi obligați să renunțe la orgolii și, în lipsă de voturi, să se alăture partidului cu care votăm noi, alegătorii. Asta e calea cea mai simplă către unire.

    Cei care cer altora să renunțe la orgolii o pot face ei în primul rînd, pentru a da un exemplu politicienilor. Astfel, cei care vor unire și care sînt împotriva orgoliilor în politică trebuie să facă ceea ce predică: să treacă peste orgolii și să voteze toți un singur partid, PMP. Și astfel va fi unire. Mai simplu de atîta nu se poate.

    Reply
  4. Bleen

    La adresa din Baba Novac nr 25 au fost trei localuri pînă acum: Corner Bar, Jade Restaurant și Trattoria Monza. Primele două s-au închis după scurt timp. Erau fițelounge dracu să-i pieptene. Al treilea, Trattoria Monza, acolo unde o halbă de Heineken e 5,5 lei, o salată sau paste, în jur de 15 lei, o pizza medie, sub 20 de lei, e full tot timpul chiar și după ce și-a extins terasa și fără rezervare ai șanse extrem de mici să găsești loc înăuntru sau pe terasă, indiferent de ce zi a săptămînii e. Ai cîteodată impresia că e tot Titanul acolo. Nu numai că e full dar mai trec tot atîția pe acolo în căutare de mese.
    Mai erau în zonă baruri și pizzerii însă toate au falimentat. Lîngă magazinul Titan (înainte să se transforme în Galeriile Titan) era un băruleț cocălăresc de fițe, Praetoria iar la Potcoavă (lîngă biserica de la intersecția lui Brîncuși cu Grigorescu) era o pizzerie-bombă-de-fețe-de-interlopi. Oribile. Muzică de Radio ZU sau Pro FM la maximum, fițe de pește pe televizor sau pur și simplu manele și cocălăreală de bodegă de fițe. Nu erau bodegi de cartier. Alea cu mese de plastic, fum de țigară, bere populară și nea Costei microbiști de cartier în maieuri trimiși la piață de neveste și care se opresc 4 ore la o berică sau o vodculiță din dero chiar îmi plac. Au atmosferă și umor. Erau bombe lounge cu fițe de cocalari tineri la care se dă bere doar la 0.33 și cafea de 20 de lei la pipetă în atmosferă lounge cu curve penale și cocalari tatuați hipsteri wannabe.
    Ei bine, Monza e exact ce-i lipsește Bucureștiului. Local popular, ieftin, elegant, decent, fără să fie bombă, în care se bea bere pe bune și se mănîncă bine la prețuri rezonabile, fără pretenții, în care vezi și familii cu cîte trei copii (au făcut și loc de joacă), și pensionari, și hipsteri cu pălăriuță și sex incert, și cocalari tatuați cu curve, și corporatiști și, evident, pe noi și ai noștri.

    Reply
  5. Bleen

    Cine e Răvdan Florin ?

    Pentru necunoscuți, eu sunt Răvdan Florin (foto stânga), am 22 de ani și sunt din Galați, oraș în care m-am născut și în care mi-am trăit toate primăverile . Unele mai frumoase, altele mai puțin frumoase. Dar nimic nu e perfect, nu? Pentru prieteni ( care sunt puțini la număr ) , sunt Florin (simplu ) . Bineînțeles, ca orice altă persoană, am și am avut porecle. 

    Cei cu care joc fotbal mă știu drept Shakira, pentru că acum câțiva ani am glumit ,zicând că în echipa mea joacă Shakira, Britney Spears și Beyonce. Și de atunci mi-a rămas asta cu Shakira. Dar nu mă deranjează, ci chiar mă amuză . 

    Când eram mic , mi se spunea “Blondul” , datorită gălbenelii din cap care se cheamă păr . Aveam mult păr pe cap când eram mic, dar acum am mai multă minte și ,deci, mai puțin par .

    Reply
    1. Bleen

      Eu n-o înțeleg p-aia cu primăverile. Dacă primăverile și le-a trăit în Galați, verile, iernile și toamnele unde și le-a trăit?

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *