Offtopice – 7 septembrie 2013

foto: Liiceanu, dă-te prins, ești înconjurat! (Liiceanu e șarpele, și-l cheamă așa fiindcă e urmașul Șobolanului Pleșu)

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Sânge pe bot – Zvoner (Bleen, 16:37:22)


Tot ce populația emo-eco nu vrea să știe despre cianuri și minerit – Emil Borcean, În Linie Dreaptă (Bleen, 15:43:56)


Facebook Comments

11 Comments Offtopice – 7 septembrie 2013

  1. Ivan Dypak

    pai Oamenii o zis ca daca tot va plangeti ca sunteti saraci, si vreti aur, si nu va intereseaza cum il obtineti, sa va atraga atentia asupra problemei reale.

    Reply
  2. Yeba

    nu zice de două ori, că apar aici, pe blog! Cunosc personal două femele din specia Homo Sapiens, în deficit afectiv și de preocupări – ambele demonstrabile, care deja nu recunosc granița. De altminteri, geme netul de astfel de afirmații. Se simt vinovate că omul a domesticit și a exploatat alte specii, le-a făcut o nedreptate istorică, acum plătim. Femelele n-au răspuns la întrebarea de ce plătim doar ăștia din țări afganistane, dar îl caută.

    Reply
  3. DanCanada

    Super jandarmul care a tinut conferinta de presa dupa meci: „nici unul dintre acesti suporteri nu parea cititor de Schopenhauer” 🙂

    As vrea sa vad o ‘reactie’ a guvernului ungar la care Base sa raspunda jovial, in spiritul ‘prieteniei de veacuri’ cu „Sa traiti bine!” Hă hă hăăă !

    Reply
  4. Bleen

    Vizitatori de pe mobil, pe Blogary, pe dispozitive: 36% iPad; 29% iPhone; 4% Samsung Galaxy SIII; 2% Samsung Galaxy SII; 2% Samsung Galaxy Nexus; 1% Samsung Galaxy Note.

    Reply
  5. Yeba

    Lecturi în avanpremieră: 1975, Anul Iepurelui:

    Nu incerca sa ii intelegi personalitatea unui Iepure, pentru ca nu vei putea. Ei au foarte multa sensibilitate care este foarte greu de inteles de ceilalti.

    Sunt foarte intuitivi, de-a dreptul magici si sunt foarte diferiti de ceilalti. Ei sunt gata sa se bazeze foarte mult pe intuitie, in unele momente mai mult decat pe logica. Sunt profunzi, misteriosi si capabili sa daruiasca o dragoste magica. In general au o personalitate foarte DRĂGUȚĂ (s.m.) si apreciaza lucrurile de calitate si cultura. De obicei sunt foarte inteligenti si le place foarte mult sa citeasca.

    Nu vorbesc mult, insa este indicat sa ii ascultati cu atentie in momentul in care o fac, pentru ca in general au de spus lucruri foarte inteligente. Sunt creativi, sofisticati si talentati. Este greu sa ii prinzi nepregatiti si sunt in general foarte imprevizibili.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *