PDL caută consilier general

PDL București a lansat un concurs de proiecte pentru București. Autorul proiectului cîștigător va fi desemnat candidat la Consiliul General al Municipiului București de pe prima poziție pe listă (adică are 100% șanse să devină consilier general). Persoanele care se înscriu în această competiţie trebuie să nu fie membri ai PDL sau ai altor partide, să nu fie specialişti, iar proiectele să fie trimise on-line sau la sediul PDL Bucureşti. (http://pdlbucuresti.ro/#cautam-consiler-general)

„Este o competiţie pe care o lansăm astăzi, PDL Bucureşti are o propunere inedită pentru bucureşteni. Propunem bucureştenilor, celor care au un proiect pentru Capitală prin care îşi doresc să îmbunătăţească viaţa bucureştenilor, un proiect prin care îşi doresc să înfrumuseţeze Capitala, să-l trimită către PDL Bucureşti şi cîştigătorul celui mai interesant proiect va avea loc în Consiliul General, va deveni primul candidat pe lista de consilieri generali ai PDL” Elena Udrea

Un asemenea concurs există și la Arad (http://3pentruarad.societateavie.ro/).

PS. Regulamentul concursului: http://www.pdlbucuresti.ro/regulament.htm

Facebook Comments

43 Comments PDL caută consilier general

  1. BarbuMateescu

    Off-topic: la clădirea din stânga mea (10-15 metri) se lucrează cu o drujbă. Este ora 9 şi 15 minute SEARA. Nu ştiu ce să fac, am mai multe opţiuni. Cer sfatul comunităţii Blogary: mitralieră sau îl strâng de gât? Mulţumesc.

    Reply
    1. BarbuMateescu

      Cred că au net şi au văzut postarea, lucrează acum mai încet (ca volum), mai rar şi în altă parte a clădirii. Domne, cât de tehnologizată e România, incredibil!

      Reply
    2. Nea

       @BarbuMateescu Dacă e drujbă electrică, mergi binişor la cutia cu siguranţe a blocului şi deşurubează pe rând, până încetează zgomotul. Ai grijă să înşurubezi la loc cele ale locatarilor nevinovaţi.

      Reply
  2. Bleen

    ”Mărturisesc că atunci cînd l-am văzut la televiziune pe dl Şova, despre care ştiam doar că a avut contracte de avocatură cu statul mi-am zis că nu poate fi băiat rău, că are ochi frumoşi şi maniere orientale. Am subestimat -subestimez întotdeauna- abisul de insensibilitate din mai fiecare bărbat care creşte într-o societate nu aşa diferită de cea descrisă de Caragiale.” Alina Mungiu

    Reply
    1. Hongse

      @oglinjoara
      Şi Băsescu a zis doar că dacă e bine cu Roşia Montana atunci e bine, dacă nu, atunci nu. Dar să se hotărască mai repede.
       
      Apropo, de câţi jandarmi e nevoie să bagi două duzini de idioţi în dubă? A dracu’ diktaruă. Până şi pe vremea comunismului cu faţă umană şi tot am fi avut deja parte de nişte mineri sau i-me-ghe-be-face-ordine.
       

      Reply
      1. Florina

         @Hongse  @oglinjoara 
         
        Ba ei au chiar opţiunea de a comite ilegalităţi, cum s-a întîmplat astă toamnă, şi de a urla tot ei pe urmă, ba că i-au legitimat jandarmii lîngă TVR, ba că i-au evacuat din hotelul Continental din Cluj, fix pe 7 noiembrie. Că dacă tot e neocupat şi de proprietar nu se prea mai ştie,  îl occupy ei. Ei apără proprietatea tuturor încălcînd o proprietate privată, aşadar. Şi li se pare că-i firesc. 
         
        De fapt, ei nu au dreptul de a se exprima, au obligaţia de a se exprima, de preferinţă ilegal, pentru ca ulterior să se poată victimiza. Pentru că doar victimizarea le conferă credibilitate, dacă-i cauţi de argumente sînt nuli. 
         

        Reply
  3. Filip Radu

    normal, din moment ce pana la alegeri in partid nu o sa mai ramana decat udrea, boc, si oltean, care nu se preteaza la un salariu (si spaga) de consilier general, este evident ca trebuie adusi executanti de partid care se multumesc cu un mizilic.

    Reply
    1. Bleen

       @Nea Cred că ideea aparține consultanților. Dar e meritul politicienilor că au acceptat-o și au luat decizia, cu toată responsabilitatea ce decurge din asta, de a o pune în aplicare.

      Reply
      1. CatalinLazurca

         @Bleen  @Nea Într-adevăr, ideile vin şi pleacă. Numai aici, pe blogary cîte n-au fost aşa. Important / interesant mi se pare că o idee ca asta a fost captată şi rostogolită de oameni precum Falcă şi Udrea. Asta în contextul în care PD-L  făcea pană de intelectuali acu o săptămînă şi ceva.

        Reply
  4. CatalinLazurca

    Mulţumiri pentru menţionarea proiectului mamă :)Pînă la urmă, să ştiţi că aici, la Arad, încep să iasă lucruri mişto. 

    Reply
    1. Amelia New

       @CatalinLazurca M-am uitat putin peste proiectul propus si „suna” foarte bine. Felicitari si bafta!

      Reply
  5. Bleen

    Proiect Ion Iliescu: construcția, lîngă monumentul eroilor sovietici din parcul Carol, a unei cruci și a unui mormînt din care să se poată învia.

    Reply
  6. Ivan Zubeldian

    Câștigă Videanu cu un proiect cu borduri ecologice sau Onțanu cu niște fântâni cu răpirea din Serai sau Oprescu cu ceasuri de smarald.

    Reply
      1. Nea

         @Florina Ce, Florina, poate vrei să catindez şi eu cu unul: Să se multiplice la infinit avatarul meu pe toate faţadele de blocuri, atunci să vezi înfrumuseţare.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *