Pisoiul Fratii Mereus (Viitoarea Dreapta)

Salvați-l pe moștenitorul Cîinelui Vasile, Pisoiul Frații Mereuș!

Am salvat-o de sub un microbuz cu număr de Constanța, din fața parcului IOR. Din păcate, nu o putem ține din cauză de spațiu și de altă pisică, tot neagră, și tot fată, Samantha.

Uitați-vă la ea, e sfrijită, descărnată, slabă și uscată ca un concept, ascetică și guralivă, rătăcită și orfană. Exact ca Dreapta. Intelectuală, neadaptată, nemîncată și neînțeleasă. Și singură. Ea e simbolul Dreptei. Salvați-o! Ajutați-o să se facă mare.

[flickr id=”68914041@N05″ number=”7″ orderby=”latest” ]

Facebook Comments

7 Comments Pisoiul Fratii Mereus (Viitoarea Dreapta)

  1. Bleen

    Frații Mereuș a primit, în sfîrșit, un nume mai uman, Chira. Chira fiindcă arată a Chira, are temperament de Chira și am găsit-o sub o mașină de Constanța. Este în curs de deparazitare și îngrășare. Face la nisip, învață să bea apă și azi a spart prima crănțănea. În doar o zi s-a transformat dintr-o chestie disperat urlătoare într-o pisică jucăușă. Și asta nu e tot. Chira e de dat. Doritorii se pot manifesta în scris, în comentarii sau prin orice alte modalități scrise.
     
    http://www.youtube.com/watch?v=G05pfXt1tWs&hd=1

    Reply
  2. CoanaKiritza

    La mine acasa sunt deja 3 pisici: una adoptata, una salvata de sub o masina si de rîie, iar a treia a intrat pe usa noastra cu tupeu neocomunist… dar, ca si Fratii Mereuș, e de dreapta! Si as da-o unui suflet generos, care nu are o pisica iubitoare sa-i toarca pe genunchi!

    Reply
  3. Rezon

    Dacă o veți salva pe pisica Frații Mereuș, implicit îl veți contrazice pe bătrânul impertinent Ion Iliescu, cel care, azi, a spus că dreapta inseamnă indiferență față de suferință. Jos Iliescu! Sus Fratii Mereuș!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *