Planul USL pentru a-l impiedica pe Traian Basescu sa se intoarca la Cotroceni

Liberalii vor încerca mîine, în Parlament, o ultimă cale de atac pentru a bloca reîntoarcerea lui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni. Senatorul PNL, Ioan Ghişe, a propus două variante de atac: fie ca Parlamentul să retrimită Curţii Constituţionale hotărîrea prin care referendumul este considerat invalid, fie ca Parlamentul să constate că preşedintele suspendat Traian Băsescu este demis.

O altă strategie pentru ca Traian Băsescu să nu se întoarcă la Palatul Cotroceni, ar fi lipsa cvorumului la şedinţa din Parlament  în care se citeşte hotărîrea Curţii Constituţionale privind referendumul.

Sursa: GÂNDUL

Facebook Comments

11 Comments Planul USL pentru a-l impiedica pe Traian Basescu sa se intoarca la Cotroceni

  1. Röntgen

    incepe sa-mi placa de USL-ist. au multa tenacitate si duc un joc (sa folosesc un termen fotbalistic mai familiar natiunii): eu centrez, eu dau cu capul…. (completare)… eu mimez apararea, eu fluier ca e gol. Pacat ca nu e ca-n tenis. 

    Reply
  2. Röntgen

    incep sa-mi placa de USL-ist. au multa tenacitate si duc un joc (sa folosesc un termen fotbalistic mai familiar natiunii): eu centrez, eu dau cu capul…. (completare)… eu mimez apararea, eu fluier ca e gol. Pacat ca nu e ca-n tenis. 

    Reply
  3. ny2

    mai multa apa la moara lui Ghise: http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Comunistii-Basescu-Poporul-respins-puciul_0_762523884.html

    Reply
  4. Yeba

    Din punctul lor de vedere nu există alt prea-de-tot în afară de Băse la Cotroceni, văd că au de unde alege soluții. Doar vreo fluturare a barosului să ne mai scape. 

    Reply
      1. ny2

         @SimonaM  @Florina ala e irecuperabil. mai tii minte cand spumega ca el nu vrea alegeri anticipate pt ca investise 30.000 euro in campanie si nu vrea sa ramana fara job?

        Reply
    1. adina

       @Florina de pe mediafax.ro: „Nu ştiu dacă cineva mi-a cerut capul, aş fi onorat, de dorit există probabil oameni care îl doresc, că asta este dinamica în partid. Eu nu am nici cea mai mică reţinere, am mai spus-o şi altă dată, dacă cineva doreşte să facem fie şi un Congres Extraodrinar, nu eu am să îi împiedic pe colegii care ar dori chestiunea asta”
       
      iar de la fanii de pe facebook: „sunt de acord cu dl Dorin. invatati de la Baselu, sa boicotati:)))))) stiti cum e, fiecare iti e superior prin ceva, chiar si dusmanul, deci tre sa inveti constant!!”
       
      aparatul de partid stie insa doar de DA si NU la vot. Un congres extraordinar al PNL (ptiu drace era sa scriu PSD, am ajuns sa le confund) e tot ce ne-ar trebui pentru descretitul fruntilor dupa lovitura de stat esuata.

      Reply
  5. SimonaM

    Mda. Asta-mi aduce aminte de planul de atac în interiorul CCR.
    Sunt unele chestii care-s totuși prea de tot…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *