PDL: in 2012 cu garnitura parlamentara din 2008

PDL are un principiu şi a fost decizie luată într-un for de conducere: toţi parlamentarii aleşi îşi păstrează colegiile şi, dacă doresc să candideze, candidează în colegiile în care au fost aleşi. În rest, este doar o chestiune de opţiune personală. Partidul îi susţine”, a declarat Raluca Turcan.

În aceste condiții, Comisia de Etică care ar trebui să filtreze candidații dreptei, condusă de Monica Macovei, nu-și mai are rostul.

Sursa: MEDIAFAX

Facebook Comments

24 Comments PDL: in 2012 cu garnitura parlamentara din 2008

  1. mbuliga

    Mai bine puneti voi de un partid, cu campanie exclusiv pe net, macar 10% tot luati. Tot mai mult imi pare MRU un fel de Stolojan reloaded, toata lumea asteapta si el … tace.

    Reply
  2. picus

    L-au inmlastinat pe MRU in discutii, vremea trece si deja nu mai e timp de un nou partid pina la alegeri. MRU, singurul potential periculos de pe partea PDL, va fi obligat sa joace hora lor la toamna. Adevarul e ca si-o merita. Se măcăie de trei luni și încă mai nimic. Dacă n-a avut timp să pună bazele uni nou partid, măcar să fi arătat pe bune hotărârea de a-l face.

    Reply
    1. Bleen

       @picus Am înțeles că-și ia partid gata făcut (Partidul Creștin Democrat sau Forța Civică). Ceva de genul. Ar fi și asta o soluție. 
      Tot n-am înțeles de unde teoria, pe care văd că o respectă cu sfințenie, că adepții se cîștigă tăcînd.

      Reply
      1. picus

         @Bleen Exact. Nu vorbesti, se cheama ca nu existi. Pe linga asta, ce e frustrant la MRU e senzatia ca nu are explozie. A pastrat si in politica prea mult din temperamentul unui scholar. Din pacate, nu se prea vede altcineva care sa ia friiele. Funeriu sta in cutiuta lui. Diaconescu e bun, dar in linia a doua; ii lipseste o anumita anvergura. Cind nu e plecat in vacanta, Baconschi isi contempla multumit brandul, pufaie aristocratic din pipa. Asta are efectul pervers ca lasa scena libera ca sa se agite cine nu trebuie.

        Reply
  3. picus

    L-au inmlastinat pe MRU in discutii, vremea trece si deja nu mai e timp de un nou partid pina la alegeri. MRU, singurul potential periculos de pe partea PDL, va fi obligat sa joace hora lor la toamna. Adevarul e ca si-o merita. Se măcăie de trei luni și încă nu se vede mare lucru. Dacă n-a avut timp să pună bazele uni nou partid, măcar să fi arătat pe bune hotărârea de a-l face.

    Reply
  4. TI

    gracila si suava raluca a rostit un mare adevar: au performat si mai vor o tura
    pe ici-colo or mai gasi prosti care sa-i aleaga
    scopul principal al triadei neamtzu-blaga-ala mic cu capu’ mare e sa i-o traga lui mru, mi-e tot mai clar pe zi ce trece

    Reply
  5. Florina

    Pe dreapta nu e foame, cred că se sugerează, doar unuia îi e foarte  tare sete. 
     
     
    „Mulţumiri tuturor celor care au turnat apa generozităţii în vasul Noii Republici. Se apropie campania electorală iar cheltuielile cresc vertiginos – în primul rând pentru candidaţii noştri. Leul tău contează mai mult decît milionul lor.”
     
    Păi înţeleg, s-or fi terminat lichidităţile, dar ce, se jena să scrie „Daţi un leu pentr-un mic zeu”?
     

    Reply
  6. Bleen

    Adrian Papahagi, pe Facebook:
     
    ”Construcția nouă a dreptei o punem sub semnul inimii în acest înțeles sapiențial: pasiune și rațiune totodată, avânt și prudență. O inimă de dreapta, o inimă la dreapta, o inimă dreaptă. Sus inima!”

    Reply
    1. SimonaM

       @Bleen Aceeași sursă:
       
      ”Dragi prieteni, Cum v-ar plăcea să se numească viitoarea construcție de dreapta pe care o pregătim?  Dincolo de sugestiile noastre, care vor fi testate în focus-grupuri, opinia Dvs. contează. Aștept sugestii pe facebook.”

      Reply
    2. Gramofonu

       @Bleen Daca si-au definit astfel targetul, aubelito. O sa aiba un total de 1500 votanti.
       
      „Dextrocardia is believed to occur in approximately 1 in 12,000 people”

      Reply
  7. EroulBula

    Mie mi s-a parut ciudat ca, dupa ce au anuntat infiintarea comisiei de integritate, conduse de Monica Macovei, s-a asternut o liniste asurzitoare. N-am gasit nicaieri nici documente nici declaratii.
    Daca i-au dat atributiunile comisiei de integritate a PDL pot sa si-o bage undeva. Acolo comisia da doar aviz consultativ iar decizia finala o ia BPN (acum o va lua COCOPO, sau cum s-o numi).
    Nu inteleg de ce intarzie pana pe 15 septembrie lansarea documentelor si candidatilor aliantei dar banuiesc ca PDL trage de timp pana cand ceilalti nu vor mai avea timpul necesar sa schimbe macazul, apoi le va spune: „Daca vreti sa mergeti cu noi, mergeti in conditiile stabilite de noi.”

    Reply
  8. Rheia

    Mie asta îmi spune că PDL nu s-a simțit nici o clipă în pericol. Din punctul lor de vedere, nimic din ce s-a întîmplat după instalarea guvernului Ponta nu ridică vreo problemă. (Care lovitură? Care stat? Ia mai plimbați batmanul de-aici, că noi avem treabă, săpăm o găurică de vierme în USL; ca să încăpem și noi…) Am citit în KMKZ că Bogdan Naumovici își face partid. În fond, de ce nu? Doar l-am votat eu și pe Ilici, și pe Nicolae Manolescu, ba chiar și pe Toader Paleologu astă-primvară la locale, un experiment năstrușnic în plus n-o să mă omoare.
     

    Reply
  9. SimonaM

    Presimt că rămân cu făcliile.
    Nu văd de ce nu pricep nimic din ce spune lumea. La locale au mers cu ”câștigătorii” din 2008, iar acum avem primari USL.
    Poate vor să se desființeze și nu știau cum să ne spună.

    Reply
  10. Bleen

     În 2008 am votat cu Blaga la Senat și cu Sulfina la Cameră. Anul ăsta nu votez cu ei nici mort. Caut partid de votat.
     
     

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *