Statul social se intoarce

Veniturile bugetului de stat au fost diminuate cu 0,4% din PIB, iar cheltuielile, pe sold, cu 0,2%, în timp ce bugetele asigurărilor sociale au fost majorate cu circa 370 milioane lei, Guvernul urmând să se încadreze în ţinta de 2,2% din PIB a deficitului bugetului general consolidat.

Sursă: MEDIAFAX

Facebook Comments

3 Comments Statul social se intoarce

  1. EroulBula

    Mai precis, statul socialist-mafiot se intoarce.
    Pe de-o parte, au trantit investitiile pentru a redirectiona banii catre pensii si ajutoare. Cand spun pensii nu ma refer neaparat la restituirea CASS-ului oprit eronat ci la pensiile speciale (a se citi nesimtite) taiate de Boc.
    Toti burtosii lui Dogaru plus alti colonei si generali care au servit tara la popota isi vor lua banutii inapoi. Alaturi de ei, Dobritoiu.
    Alti bani se vor duce pe indemnizatiile luptatorilor cu merite deosebite de la Lovilutie (alta gasca de scandalagii de la Universitate).
    Cum vor face rost de bani, in afara de abandonarea investitiilor? Marirea deficitului bugetar, of course.
    Alta sursa? Incasari marite din accize si taxe din industria petroliera. Companiile petroliere maresc permanent preturile la carburanti iar guvernul tace malc. De jupuirea detinatorilor de autovehicule beneficiaza atat petrolistii cat si guvernul.
    Locuri de munca, stimularea cresterii economice ? Sa fim seriosi !
     
    In alta ordine de idei, asa cum anticipam, baietii au inceput atacul la banul public. In doar o luna CNADNR a dat contracte multe si marunte, prin incredintare directa sau negociere cu un singur participant.

    Reply
    1. elgreco

       @EroulBula Un subiect care (dupa parerea mea) ar trebui dezbatut in fiecare zi cu subiect si predicat, cu avantaje si dezavantaje, in forma simpla pe intelesul tuturor – fara nici o urma de rautate –  (statul asistential, social, etc..)

      Reply
      1. EroulBula

         @elgreco Exact, USL face greseli si hotii una dupa alta si ar putea furniza PDL-ului o cantitate nelimitata de munitie electorala, pentru parlamentare.
        Le-am tot trimis mesaje celor de la ICCD si PDL sa-i monitorizeze strans si sa-i loveasca permanent dar baietii sunt ocupati cu alocarea de colegii si cu concediile de odihna.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *