Stirile zilei, linkuri si offtopice – 1 aprilie 2014

foto: ship of fools (ăștia sîntem noi)

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.


17:56 – Un copil de 7 ani a fost atacat de un caine maidanez in Parcul IOR din Bucuresti
01:57 – Inclusiveness at Mozilla (noul CEO al Mozilla își cere scuze că a făcut cîndva o donație pentru susținerea familiei tradiționale – and in the meantime express my sorrow at having caused pain – și depune jurămîntul de credință pentru ”egalitate” și față de lgbtism)


ȘTIRILE INTERNE (Blogary Evernote)

ȘTIRILE EXTERNE (Blogary Evernote)


Facebook Comments

10 Comments Stirile zilei, linkuri si offtopice – 1 aprilie 2014

  1. Yeba

    Ponta declară că vrea să mărească pensiile militarilor din noi taxe și nu e cine să-i dea replica, parcă se mișcă într-o lume cu soldăței de-ăia de argilă, chinezești.
    Being Victor Ponta trebuie că e un vis…

    Reply
  2. Canadiana

    Imi repugna profund oferta facuta de Grand Papa de a deveni PM. Nu fiindca n-ar face treaba buna, ci fiindca afirmatia lui denota disperarea de a isi pastra o functie politica.dupa o schema marca Putin-Medvedev.

    Reply
    1. DanCanada

      Ce e foarte nasol (si asta e de citiva ani buni) e ca Romania are un singur politician cu experienta, de dreapta (ok, centru-dreapta) si care nu e sarit de pe fix/aservit mafiei. Cind ai un singur magic bullet, sansele de ‘mai bine’ sint mici. Iarasi cad in wishful thinking: daca erau macar 5-6, sa aibe cu cine sa ‘play ball’…

      Reply
  3. Glook Glook

    Ouch:
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16947463-germania-vrea-schimbarea-parteneriatului-estic-acomodarea-rusia-intampla-republica-moldova.htm

    Acu 2 sapt. cand o auzisem pe la TV francez pe o madam socialista (Gigou sau ceva de genul) vorbind despre necesitatea dialoglui cu ‘prietenii nostri rusi’ in privinta viitorului fostelor republici sovietice am crezut ca e ea mai bleaga de felul ei. M-am alarmat un pic mai mult cand am auzit un ‘expert’ francez la radio care pretindea ca arsenalul sovietic la care renuntase Ucraina in 1994 nu era de fapt niciodata ucrainean, era rusesc pentru c-a fost sovietic. Idiotul de moderator nu i-a pus intrebarea daca el considera ca si Ucraina e rusesca pentru ca si ea fusese sovietica. Ca sa stim o treaba.
    Plus ca-s suparata pe Lipst, ca nu vine sa-i pun intrebari cine-i Gigou asta.

    Reply
  4. Bleen

    Paul Dragos Aligica

    Povestea cu revista 22 devine comica. Oameni pe care-i credeam seriosi scriu apeluri disperate la solidarizare cu revista 22 aflata in viziunea lor sub atac. Reactiunea, se vede, a prins iar la limba. Sari natiune. Stop. Vieata si integritatea corporala pericol. Stop. Interveniti urgent. Stop. Bampirul si asociatii insultat pieata publica. Stop.

    Ce sa mai, e groasa rau: Reactiunea ii stie republicani vechi, de la Ploiesti, si le-a pus gand rau. Carevasazica aceasta revista care a fost cea mai prima intre toate si care ma’ntelegi, mon cher, nu se mai poate carevasazica, care vorba aia…

    Subscriu mesajelor de solidarizare. Semnez si eu. Merg mai departe: desi nu am vazut nicaieri o campanie de discreditare a revistei 22, banuiesc ca e groasa rau ca altfel nu pot banui oameni seriosi ca bat campii caragialesc in public. Asadar: Fac apel la toti oamenii de buna-credinta sa ni se alature in apararea revistei 22 si GDS, aflate sub asediu.

    Sa facem front comun! Sa facem totul! Sa mergem pana la capat, pana la sacrificiul suprem (daca e cazul si unde e cazul desi sper sa nu fie cazul ca mai avem si alte prioritati saptamana asta si ar fi pacat mai ales ca e si meci mare in weekend).

    In fine, sa revin: Care aveti coase, cu coase. Care aveti topoare, cu topoare. Care aveti un aparat din ala de facut cafea, cu aparat de facut cafea. Si un casetofon, care aveti, ca se ne mai si destindem in pauza de la apararea revistei: un BoneyM, o ABBA, ma rog, dupa circumstante. Caci patria se chiama norodul iara nu tagma asupritorilor.

    Sa ne adunam toti la redactie si ne mai gandim noi ce facem cand o sa fim toti acolo. O sa tinem un discurs doua dupa aia mai vedem, in functie si de cum e vremea si daca gasim si niste boxe sa punem in curte…

    Jos fascismul!
    Traiasca lupta pentru pace!

    PS
    Ce atac,fratilor? Ce discreditare? In afara de faptul ca subsemnatul si Vladimir Tismaneanu ne-am delimitat de o situatie confuza si neonoranta -in opinia noastra- pentru revista si GDS, nu-mi aduc aminte sa se fi intamplat ceva. Ce campanie de discreditare? N-am vazut nimic, atat cat cuvintele „campanie” si „discreditare” au un sens si o logica in limba romana. In afara, evident, de cea pe care o aduc aparatorii si apologetii auto-desemnati ai revistei, excitati la culme pe langa subiect.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *