Stirile zilei, linkuri si offtopice – 2 aprilie 2014

foto: noroc cu ăștia

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.


20:51 – Praying Five-Year-Old Targeted by School Lunchroom Supervisor
17:57 – BEC a admis candidaturile la PE din partea PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PMP, UDMR, PP-DD şi FC
17:51 – Cum explică primarul Negoiță kitsch-ul cu pergola mov de pe Bulevardul Unirii
17:05 – UK scientists: Frozen fruits and veggies are killers
16:26 – Un poliţişt de frontieră din Arad nu poate justifica aproape 78.000 de euro
13:40 – Russia could mount incursion into Ukraine within days, NATO commander says

ȘTIRILE INTERNE (Blogary Evernote)

ȘTIRILE EXTERNE (Blogary Evernote)


Facebook Comments

28 Comments Stirile zilei, linkuri si offtopice – 2 aprilie 2014

  1. Bleen

    N-am prea mai scris în ultimele zile, dar mi-am făcut în cap harta politică a următorilor ani. În 2014-2016 se așază harta politică a următorilor zece ani. O lume vine sau revine, alta pleacă temporar sau de tot.

    Reply
  2. DanCanada

    Tonight Show, Jimmy Fallon despre Obamacare:

    It’s amazing what you can achieve when you make something mandatory and fine people if they don’t do it. And then keep extending the deadline for months. It’s like a Cinderella story. It’s just a beautiful thing. You make everyone do it. Isn’t it great how many people do it? But if you still haven’t enrolled, you might have to pay a penalty called the Individual Shared Responsibility Payment, which is 1% of your salary. Then Americans said, ‘Man, good thing I don’t have a job.’

    Reply
  3. Bleen

    De ce stă DIGI24 prost cu audiența?

    Cîteva motive:

    1. DIGI24 țintește spre oameni dispuși să gîndească, cît de cît, cu propria minte, neînregimentați în galerii isterice. Problema e că oameni dispuși să gîndească cu propria minte nu prea se uită la televizor.

    2. Marea masă a cetățenilor care se uită la tv vor ori entertainment, ori sînt militanți (galeriști) care se uită la tv ori la televiziunea taberei lor (Antena 3, RTV, B1, Realitatea, TVR), ca să se rîdă gros de adversari și să fie confirmați și întăriți în opiniile primite în plic de la Partid sau Lider, ori la televiziunea taberei adverse, ca să scuipe și înjure, să simtă cum trăiesc și țipă adrenalina în ei.

    3. Foarte puțini politicieni și foarte rar acceptă să apară la DIGI24 fără a negocia la sînge întrebările. De ce ar apărea, atîta timp cît cele două tabere au televiziunile lor cu lingăii din dotare. De ce s-ar duce un politician la DIGI24, riscînd să i se pună vreo întrebrare incomodă, cînd are le dispoziție televiziunea de partid?

    4. Temele cu adevărat relevante pentru publicul politic militant sînt jocurile politice dintre favoriți, înjurăturile și cancanurile de partid. Temele politice cu adevărat relevante pentru interesul cetățenilor nu sînt relevante și pentru militanții politici. Iar restul lumii stă deoparte de orice temă cu iz politic, tocmai din cauza militanților.

    Nu avem aproape deloc public politic neînregimentat, care să nu facă militanță cu venele plesnind. Ăia cărora se adresează DIGI24 ori nu se uită la televizor, ori nu sînt interesați de politică. Singurii interesați de politică sînt cîteva sute de mii de militanți, plus o minoritate ultraminusculă (cîteva mii de oameni, poate sub o mie) care sînt interesați de politică și care pun adevărul și logica deasupra grupărilor politice.

    Reply
    1. adina

      Pacat ca nu se pun nurmarul de accesari online la audienta. Oamenii aia care gandesc nu s-or mai fii complicand cu TV ci se uita direct pe tableta.

      Reply
  4. Bleen

    Mihail Neamtu
    5 minutes ago
    Zi istorică! Noua Republică candidează pentru prima oară în istorie. Fie pâinea cât de rea, eu iubesc res publica mea

    Reply
    1. Bleen

      Candidaturile lui Mircea Diaconu, PRM (Vadim și Funar), Dănuț Liga, PER (Radu Moraru) și PNR (Mihail Neamțu) au fost respinse de BEC.

      Reply
        1. Bleen

          Au depus două liste: PRM-Vadim și PRM-Funar. Ambele au fost respinse. Funar zice că Vadim nu e în PRM, Vadim zice că Funar nu e în PRM. Fiecare are PRM-ul lui.

          Reply
  5. Bleen

    Am visat azi-noapte că plecam cu autocarul dintr-o tabără sau excursie și îl uitasem pe MRU. Și trebuia să mă duc eu să-l iau. Și mi-era lene să mă duc după el să-l recuperez și eram nervos că căzuse măgăreața tocmai pe mine.

    Reply
    1. Yeba

      Fericitule, eu m-am imbarcat din greseala pe o nava rapida spre instantanee catre Peru si acum eram deja in Peru, la debarcare si urcare in tourist bus, tot neliniștită ca n-apuc sa ma-ntorc la birou inainte de a mi se observa absența. Desi mă gândeam și-n vis că-n fond nu-i sigur.

      Reply
  6. Bleen

    Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri Prezidenţiale, dvs. cu ce personalitate politică aţi vota?

    Ponta – 31%
    MRU – 12%
    Antonescu – 12%
    Băsescu – 10%
    Tăriceanu – 7%
    Vadim – 6%
    Oprescu – 6%
    Isărescu – 4%
    Johannis – 3%
    Udrea – 2%
    Boc – 2%
    Geoană – 1%
    Dan Diaconescu – 1%
    Predoiu – 1%
    Alt candidat – 4%

    IRES

    Reply
    1. DanCanada

      Hm, Tariceanu, Vadim, Geoana, DD ‘personalitati politice’?

      Si daca luam lista si mai in serios, nici Ponta nu e. Adica o fi ‘animal politic’, dar ‘personalitate’ sigur nu e…

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *