Stirile zilei, linkuri si offtopice – 25 ianuarie 2014

foto: revoluție, nu frecție

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.

18:10 – Ponta, imediat ce a aflat de moartea pilotului și a studentei, “a continuat să rîdă și să se simtă bine. NU a avut nici o tresărire”
14:37 – MOMENTUL CHEIE în care s-a aflat despre avionul prăbuşit. STENOGRAME: autorităţile au jucat o jumătate de oră TELEFONUL FĂRĂ FIR înainte de a pleca în căutarea epavei
Facebook Comments

24 Comments Stirile zilei, linkuri si offtopice – 25 ianuarie 2014

  1. Gramofonu'

   Ma indoiesc…daca e de asalt, eu unul l-as face pe la 3-4 dimineata, sa-i gasesc pe toti inghetati bine si obositi.

   Reply
  1. Yeba

   Pe mine linkul ma duce la un hotel englezesc ! Dar numai de 3 stele.
   Zi cu vorbe: ce-i spune lui Ghita intalnirea Obama-Ponta de printre usi?
   Eu nu cred ca ăia de la Obiectiv.info sunt persoane reale, cred că au un generator de text, stilul este același și-i cam mecanic.

   Reply
  1. adina

   Bine era daca iesea in fata la coordonarea actiunilor de salvare. Daca s-ar fi reusit salvarea tuturor sub coordonarea lui, Ponta ar fi fost acum eroul de necontestat al unei tari intregi. Ar fi batut ca la fasole pe toti ceilalti lideri politici in sondaje. A ratat o sansa buna.

   Reply
 1. Bleen

  Beni Goace: „Înţeleg că, din cauza viscolului, au fost închise A1, A2 şi A3. Foarte bine! Oricum, nu mă mai uitam la ele de mult.”

  Reply
 2. Bleen

  Ca să nu mai stăm să căutăm pe net linkuri care nu mai există, am decis să facem o arhivă politică. Vom salva zilnic cele mai importante articole și știri. În format integral, nu ca bookmarkuri. Astfel, vom avea articolele, știrile, declarațiile și după ce articolele originale sau siteurile pe care au apărut nu vor mai exista.

  Facem arhiva pe zile și tag-uri. Am început din 20 ianuarie. Vom avea și arhivă scrisă, și foto, și, cînd e cazul, și video sau audio.

  Avem în jur de 50-60 de știri și articole pe zi, ceea ce înseamnă că la un moment dat vom avea o arhivă impresionantă.

  Reply
 3. Bleen

  Chiuariu face plîngere la CEDO împotriva condamnării definitive de la ICCJ. Zice el.

  1. Parcă nu era bine să fim colinie, parcă europenii ș Înalta Poartă erau nasoi. Parcă Barroso și si lui erau niște politruci (de la Chiuariu zicere – vara 2012). Parcă nu era bine ca Ioropa și politrucii ei să se amestece în treburile noastre interne.

  2. Din cîte știu eu, CEDO nu e instanță superioară în raport cu instanțele românești. Nu judecă pe fond și nu constată vinovăția sau nevinovăția petentului. Dacă nu judecă pe fond și nu decide asupra vinovăției nici nu poate constata eventuale erori judiciare. CEDO constată doar dacă au fost respectate drepturile omului în cazul respectiv.

  Reply
  1. adina

   Da, de asta nu au putut autoritatile sa ajunga la victimile din avionul prabusit. Din cauza zapezii si a frigului.

   Reply
 4. Bleen

  Predoiu a băut apă după Tomac, îi trimite scrisoare deschisă lui Ponta. Scrisă de Blaga, probabil, că n-am înțeles nimic din ea.

  Reply
 5. Nea

  Lui Vântu ce-i pasă: stă la căldurică, arpacaşul cald la ore fixe, a procedat exact ca boschetarii care sparg o vitrină cînd dă frigul ca să stea iarna la pansion.

  Reply
 6. Bleen

  Claudiu Alexoaie
  Unu’ la inmormintarea lui Iovan (genul care se plimba pe la toate inmormintarile „personalitatilor”, nu e exclus sa-l vedem duminica in Ghencea la Ceasca): „Nu l-am cunoscut personal pe domnul Iovan din pacate dar mi-a facut placere sa aprind o luminare la cimitir.”

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.