Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 27 decembrie 2013

foto: ce frumos, nu-i așa?

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că mai dați refresh din cînd în cînd și mai verificați casetele de twitter și facebook din articol. Dați click pe săgeți pentru a deschide casetele twitter și facebook.


[box type=”shadow” ]

LINKURI POLITICE

11:05 – A New “Animal Farm” Targets Capitalism – FrontPage Magazine
10:50 – Cum isi vor imparti partidele mandatele de europarlamentar – sondaj CSCI – ziare.com
10:48 – George Stanca a fost condamnat pentru plagiat. Scriitorul a modificat un roman al lui Lev Tolstoi și l-a publicat – DIGI24

[/box]

[box type=”shadow” ]

DE PRIN LUME ADUNATE

11:11 – Prietenie la acvariu. O focă manifestă îngrijorare faţă de o fetiţă care a căzut  – DIGI24

[/box]

Blogary pe Twitter


Facebook Comments

20 Comments Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 27 decembrie 2013

  1. Lipst

    O ştire de acum câteva zile spunea că trei sferturi dintre parlamentari nu au avut nicio propunere care să fi devenit lege. Păi, având în vedere ultimele propuneri, ăsta e un lucru bun. Mai bine să nu mai facă şi să nu mai schimbe nimic.

    Reply
  2. Bleen

    Primul articol al lui Bleen de după o lungă pauză (n-am mai scris din 16 decembrie) va fi un răutăcizm. Va fi despre de ce unificarea dreptei la europarlamentare, indiferent dacă vorbim de alianțe sau fuziuni, e o idee extrem de proastă, o imbecilitate fără logică și fără rost. Îmi fac o cafea și-l scriu.

    Reply
  3. Rheia

    Am și eu un of. De ce mama dracului n-au luat-o britanicii ăștia și pe uscat, cînd s-au dus să pună mîna pe India? Măcar pînă-n Munții Vrancei să fi venit, să ne ocupe și pe noi vreo sută, două de ani. Unde n-am avut noi norocul ăsta…

    Reply
    1. adina

      Ca sa nu-l supere pe sultan. Ca doar el le dadea voie sa-si transport pe acolo mirodeniile din India. Insa inainte de englezi au fost portughezii. Cum fortele sultanului nu prea asigurau securitatea transportului sau o faceau contra unei sume de bani (zona era destul de instabila), iar Mediterana era prea mica pentru atatia navigatori si negustori, portughezii s-au gandit ca mai bine gasesc ei un alt drum mai ocolit dar mai ferit. Drum urmat apoi si de englezi.

      Reply
  4. Bleen

    „Din fericire dl Puric vorbeste despre o alta Romanie. O harta invizibila, cu fiinte ce contin Suflet si nimic de furat, doar de daruit. Asa ca nu ii amesteca. Stiu ca toti ne vor in curtea lor, ca ‘e’ ai nostri, ca ‘e’ de muls, ce ‘e’ obiditi, ca ‘e’ sclavii sistemului. Dar de la primii mesiah-si au existat si politicieni si sisteme, dar unii au gasit verticalul. altii serpuitorul drum prin materie.”

    Reply
    1. Yeba

      Zi-i lui ăsta, cine o fi, să-i scrie direct lui Puric, poate fac echipă, Stroe și Vasilache. De data asta Puric a fost mai rău ca în alte dăți, mai diagnosticabil.

      Reply
      1. Rheia

        Rîdem noi de Defecțel ăsta, dar parcă-l văd candidînd la prezidențiale. Atunci să vezi secvențe de Lucian Pintilie pe viu, și nu doar pe ecrane! Eu azi-noapte am visat că mergeam liniștită pe stradă, cînd m-am încrucișat cu două autobuze de voluntari care se duceau să muncească, din solidaritate, pentru sătenii din Găgești (habar n-am unde-i asta, scria sus pe display-ul unuia din autobuze). Normal că nu m-am suit, am luat-o pe lîngă, indiferentă la privirile fioroase ale voluntarilor deja instalați înăuntru. Mamă, prin ce noroi a trebuit să trec! Și mi-am zis în gînd: R-ați ai dracu de tîmpiți, bine că vă doare de recolta găgeștenilor și la voi acasă lăsați mizeria să vi se urce pîn-la gît.

        Reply
    1. Gramofonu'

      Nea’ pitigoi o comite ca de obicei, confunda premiile alea cu Darwin Awards. De fapt a gresit si el dupa cum a gresit si rusoaica de la care a preluat.
      Pentru a putea candida la Darwin Awards trebuie indeplinita o conditie foarte stricta: candidatul sa nu se mai poata reproduce (mort sau steril). Din cele 10 cazuri prezentate, doar doua respecta regula.
      Sau na, o fi auzit si el de Darwin Awards si s-a gindit sa le aminteasca, asa, fara legatura.

      Reply
      1. Rheia

        Credeam că te legi de „deznodământuri”. Poți crede că m-am dus să verific în DEX, de teamă să nu mă fi prostit eu, care știam de deznodăminte?! Ete că m-am dus. Unii dintre ăștia care ne-ncăpățînăm să credem în lege, reguli, logică și bună-creștere, avem un mare handicap. Cînd ne agresează cîte-un idiot, stăm întîi să ne gîndim dacă nu cumva idioții sîntem noi.

        Reply
    2. gone fishing

      Inca e devreme pentru 2013 Darwin awards, abia se fac nominalizarile. Am gasit una dintre propuneri, deocamdata, dar care as zice ca are toate sansele sa fie premiata:

      Newcastle Icicle
      2013 Darwin Award Nominee Investigative journalism reaches a new „low” when a reporter freezes to death while getting an inside look at the lives of those who sleep rough…

      (31 March 2013, Newcastle, England) The UK homeless population’s numbers are difficult to gauge; the website Crisis.co.uk sets a low estimate at 2,300 homeless people per night.

      Intending to advance his career, investigative journalist Lee Halpin, 26, decided to acquire background in the problem by pretending to be homeless. He borrowed a sleeping bag and, waving aside the concerns of friends and family, he set off into the streets alone. „I will sleep rough, scrounge for my food, interact with as many homeless people as possible, and immerse myself in that lifestyle as deeply as I can,” said the journalist–three days before freezing to death in a boarded up hostel.

      Hypothermia is suspected and autopsy results are pending; meanwhile, two homeless men have been arrested on possibly-related drug charges.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *