Tariceanu revine in PNL. Armistitiu sau infringere pentru Antonescu?

Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că a acceptat propunerea PNL Satu Mare de a reveni în PNL.

Este o mișcare de revoltă a teritoriului împotriva lui Crin Antonescu? Se prefigurează o revenire a PNL în USL? Va accepta Antonescu revenirea lui Tăriceanu sau nu? Știa de această revenire sau e o surpriză pentru el? Este un armistițiu între Tăriceanu și un Antonescu disperat și strîns cu ușa de partid? Mai poate avea efecte electorale revenirea lui Tăriceanu?  Speră Tăriceanu să preia partidul după o eventuală decapitare a lui Antonescu? Sînt Tăriceanu și Iohannis de aceeași parte a baricadei sau Tăriceanu va fi folosit pentru a-l bloca pe Iohannis?

Încă nu sînt reacții de la liderii PNL, dar orice s-ar zice și întîmpla, întoarcerea lui Tăriceanu în PNL poate fi considerată o înfrîngere pentru Antonescu.

Oricum, n-ar fi prima oară cînd s-ar răzgîndi Tăriceanu.

UPDATE 12:33

Reacția lui Crin Antonescu: ”Nu știu dacă Tăriceanu s-a reînscris în PNL, dar nu e exclus. Mulți oameni se reînscriu zilele astea în PNL.” Deci a rămas așa: Tăriceanu revine în PNL.

Este important că nu Tăriceanu s-a cerut înapoi în PNL, ci a fost invitat de o organizație locală  a partidului. Astfel, această mișcare poate fi interpretată ca o revoltă a organizațiilor locale și o cedare a lui Antonescu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *