Elena Udrea: Iohannis ajunge la 10% intr-o saptamina daca-l ataca A3 si RTV

Elena Udrea:

Orice candidat ar fi desemnat acum, el trebuie să aibă notorietate.

Eu nu mi-am anunţat candidatura, dar mă uit la candidatul PDL. Nu poţi să ai această atitudine rigidă, să spui că toată drepta să ne susţină nouă candidatul, când Predoiu e sub Elena Udrea în sondaje.

Pe Iohannis nu l-a întrebat nimeni nimic până acum. Nu l-a întrebat ce e pe la Primărie pe acolo. Dacă se pun Antena 3 şi RTV, pe jumătate din oamenii din sondaje nu-i mai vedeţi acolo. Îi mătură. La toţi aceşti candidaţi, eu le dau o săptămână să ajungă la 10%.

Ne trebuie un candidat care să facă faţă luptei cu PSD şi cu trusturile media. Electoratul PMP ar vota împotriva PSD şi a lui Victor Ponta. PMP încă nu şi-a pus candidat, pentru că a vrea să pornească de la oameni şi nu de la proiect. S-a dorit o fuziune între PMP şi Forţa Civică, dar nu s-a mai concretizat pentru că MRU a vrut ca el să fie candidatul la Preşedinţie.

Nu exclud varianta să candidez la Preşedinţie, dar îmi pare puţin probabilă acum.

Când îmi spuneţi de Crin Antonescu, mi-e greu să spun DA în continuare. Dacă era după Crin Antonescu, Traian Băsescu nu se mai întorcea la Cotroceni. La MRU, două aspecte sunt interesante: deşi nu este ţintă, nu creşte. Pe de altă parte, se menţine la o cotă bună. Acesta este rezultatul faptului că nu a apărut nicun alt candidat de centru-dreapta care să fie interesat pentru electorat. Nici stagnarea domnului Ungureanu la 14% nu mi se pare de bun augur.

Este o performanţă extraordinară să termini un mandat de 10 ani de preşedinte la cota asta de popularitate. Te saturi şi de bărbat, şi de nevastă în 10 ani.

Interviul integral și video, pe Adevărul

UPDATE. 14:12

În interviu Elena Udrea atacă potențialii prezidențiabili, Antonescu, Iohannis, MRU și Predoiu. Nu amintește deloc numele lui Cristian Diaconescu. Este transparentă ambiția Elenei Udrea de a candida la președinție.

 

Facebook Comments

7 Comments Elena Udrea: Iohannis ajunge la 10% intr-o saptamina daca-l ataca A3 si RTV

  1. Bleen

    Ceilalți ar scădea sub 10% dacă ar fi atacați de moguli așa cum e atacată ea. Un candidat trebuie să aibă notorietate, să lupte cu armele lui Ponta și să reziste atacurilor PSD. Cine o fi? Cine o fi?

    Am scris despre toate astea încă din 2-3 mai și am reluat tema de cîteva ori. Nici nu știu dacă ghicim prezicem sau dăm idei.

    Reply
    1. Rosu

      Acuma serios vorbind… Eu inclin sa votez cu PNTCD sau PFC…Mai mult cu PNTCD. Cum stam cu sondajele, pentru ca mi-ar fi ciuda sa aflu ca votul meu a mers prin redistribuirea lui Iliescu la Pishidi.

      Reply
  2. Rosu

    Doar pentru replica din final doamna respectiva nu va capata de la mine vreun vot, vreodata, pana nu aud ca se caieste de asemenea vorbe…
    Cine se satura de sot/sotie dupa 10 ani poate fi un brav membru al Noii Stangi, in niciun caz un reprezentant al meu.
    Partidul in blugi cu Udrea si Preda, care scuipa cu delicatete pe familie si valori traditionale… Multumesc, NU. Sa-ti fie rusine, Traian Basescu! 😉

    Reply
  3. SimonaM

    ”PMP vrea să înceapă de la oameni, nu de la proiect”
    Femeie cinstită. În definitiv, ce proiect?!

    Reply
    1. Yeba

      Le zice bine: Proiectul de a-l înscăuna pe Ponta din turul I e proiect delicat, trebuie să scoți multișori votanți din casă, să fii convingătoare.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *