Udrea: Ne-am atins obiectivul. Vom fi cel mai mare partid de centru dreapta.

Elena Udrea:

Multumesc tuturor celor care cred in noi, dar mai ales celor care ne-au dat ieri votul lor! Impreuna am reusit sa ne atingem obiectivul de a deveni partid europarlamentar, ceea ce reprezinta un scucces pentru un partid care are trei luni de la infiintarea oficiala. Dar mai ales, este un fundament pentru o constructie solida in 2016, cand ne propunem sa devenim cel mai puternic partid de centru dreapta din Romania si sa invingen PSD-ul. Ne-am fi dorit sa obtinem scorul aratat in sondaje, un scor de doua cifre, dar evident ca rezultatele depind de prezenta la vot, existenta structurilor de partid in teritoriu care fac mobilizarea alegatorilor, cat si de experienta politica a membrilor. De aceea, a avea multi membri noi este un avantaj, dar si un dezavantaj intr-o campanie electorala. Important este ca PMP continua in forta construirea partidului, prin organizarea interna si in teritoriu, aducerea de noi membri si, da mesajul ca este nevoie de unitatea dreptei pentru a castiga in toamna cele mai importante alegeri din Romania.

Nu se lasă. Evident că de vină sînt membrii de partid fără experiență. Vor fi înlocuiți de membri vechi, clientelă și alți baroni. Iar doamna va conduce dreapta băsistă pînă în adîncul wc-ului din fundul curții. Și domnul după ea.

Facebook Comments

1 Comment Udrea: Ne-am atins obiectivul. Vom fi cel mai mare partid de centru dreapta.

  1. EroulBula

    I-am postat un comentariu, la apelul pentru unificarea dreptei.
    Ii transmiteam „aprecierile” pentru incapacitatea PMP de a o coopta pe Monica Macovei si-i spuneam ca, inainte de a lansa apeluri pentru unificarea dreptei, ar trebui dati afara cei care au blocat venirea Monicai Macovei in PMP.
    Nu mai gasesc comentariul meu ……….. ce s-o fi intamplat ? …………….. 🙂 ))))))))))

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *