Dan Voiculescu

Jurnalistul de Antenă: „Dragă domnule Dan Voiculescu, aş vrea să fac un gest de normalitate, aş vrea să vă ling în cur.”

Facebook Comments

33 Comments Dan Voiculescu

 1. vali.d

  O dedicatie de la Comstantin Tanase, ptr Iliescu and co. :

  "rău era cu "der, die, das"

  da-i mai rău cu "davai ceas"

  de la nistru pân' la don

  davai ceas, davai palton

  davai ceas, davai moșie

  harașo, tovărășie"

  Reply
 2. valentin

  Nu va suparati ca va intreb,personajul din imagini a murit? De obicei stiu ca se tin asemenea cuvantari la priveghi,ca in rest despre turnatori numai de bine.

  Reply
 3. Mih

  "Acest cerc vicios poate fi spart si poporul poate fi lecuit intr-un singur mod."

  zice Vosganian.

  Cum?

  "La inceput, prin demostratii pasnice." zice Antonescu.

  Spargerea si lecuirea, in episodul pe care il asteapta toata sleahta de ani de zile.

  Nu te lasa, Base!

  Reply
 4. valexandru

  de ce nu este pedepsita campania electorala ilegala a luiVoiculescu ?

  Cine trebuie sesizat?

  Reply
 5. snapshot

  mie "imi place" cum, in pisiceasca lui, spune tteeeaaaaatru. asa cum unii ii preluase furerului mustata ca sa se dea loaiali, tot asa ar face bine ca toti din echipa lui hot lips sa-i preia rrhh-rrhh-aitul si alte ticuri . ca jegul moral l-au preluat deja.

  Reply
  1. Florina

   "Suntem intr-un cerc vicios. Traian Basescu isi strica poporul, iar poporul il strica pe Traian Basescu pentru ca, trebuie s-o recunoastem, intr-o anumita masura, Traian Basescu este produsul a ceea ce poporul roman i-a permis si chiar i-a incurajat prin osanalele si voturile sale. Acest cerc vicios poate fi spart si poporul poate fi lecuit intr-un singur mod. Si trebuie sa redobandim convingerea ca nu chiar totul trebuie pus la indoiala, ca nu chiar totul este negociabil." – Vosganian, la el pe blog., 24 iunie

   trecem peste noi eram buni, cuminţi, ascultători, cu bujori în obrăjori şi lada de zestre plină, dar ne-am înhăitat cu golanul satului care ne-a stricat şi ne-a tocat banii, ajungem la şi nouă ne-a cam plăcut şi i-am cusut numele în versuri pe ştergarul din bucătărie şi încheiem apoteotic cu un acces de demnitate care să spargă cercul vicios. în care nu-l punem la îndoială şi nu îl negociem pe Voiculescu.

   ştiu, Vosganian a făcut ceva vocalize la crearea USL, dar din horă nu s-a desprins.

   Reply
 6. Marius Delaepicentru

  Într-o ţară civilizată, Dan Voiculescu ar fi fost arestat pentru campanie electorală ilegală. Atît temporal (nu e campanie electorală) cît şi pecuniar (autofinanţare fără raport financiar la AEP).

  Pentru cine se îndoieşte, îl pot îngropa în exemple.

  Reply
 7. victor L

  Pentru cei trecuti prin "iepoca de aur", reprezentatia data de Gadea nu reprezinta ceva nou; lingai au fost/lingai vor mai fi.

  Reply
 8. Nea

  Bine-a zic Becali: … şi toţi muncitorii de la Antena 1.

  Îmi amintesc că, acum vreo 10 ani, eram în Romană. Deodată văd un grup compact care se apropie, având în faţă câţiva cameramani de la Antena 1 care mergeau cu spatele, filmând un individ fălcos. Minune, Voiculescu mergea pe trotuar şi trebuia imortalizat.

  Vorba cântecului: Merg pe trotuar, merg în primul pas…

  Reply
 9. Sare'n Ochi

  pai, la cati bani a primit de la Voiculescu Gadia si sotioara sa KUNDRI… 🙂 🙂 🙂 Gadea inca nici nu are limba pre cat de catifelata si-ar dori

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *