Plagiat!

Uitaţi-vă la jurnalista de la Realitatea la min. 0:01. Victima o puteţi vedea prima oară la min. 0:02, foarte vioaie, la vreo doi metri mai în spate. Se pare că a sărit din căzătură (sau a căzut din săritură, vorba lui @nedo), altfel nu se explică cum a ajuns în prim plan.

Reporteriţa îi face de la distanţă la sînge rece şi experienţă pe Călin Radu Tănase şi Adelin Petrişor la un loc. Nu are niciun moment de panică, de blocaj, comentează căderea babei în timp real. Nici nu făcuse baba buf, era încă în aer cînd reporteriţa (cum o cheamă? poate să afle cineva?) deja comenta: „Chiar acum a căzut o doamnă” (aici s-a încurcat la timpul verbului, corect era: „chiar acum cade o doamnă” sau „chiar acum stă să cadă o doamnă”)

 

Prost gust, manipulare şi, chiar mai mult, plagiat. După asta:

http://www.youtube.com/watch?v=-EvPvfVOUV8

Facebook Comments

27 Comments Plagiat!

 1. valentin

  The video is no longer availablae due to copyright claim by Realitatea TV.Si eu care credeam ca a intrat deja in patrimoniul national.

  Reply
 2. ElCucui

  Ați văzut "The Public Eye" în care Joe Pesci era cel mai al dracu' fotoreporter din anii '40? De prin '92 m-a tot urmărit o replică la adresa eroului principal: "Ăsta-i genul de fotograf care, la Maternitate, înțeapă copiii cu acul ca să-i pozeze plângând"."

  Reply
 3. rasvan lalu

  Ha, ha, îmi retrag cu scuze versurile lui Brassens, am văzut videoul, e o făcătură cum numai în romanica poţi vedea, nu "reporteriţa" e eroul principal (o fată care are de ales între prostituţie fizică, $500/lună şi Realitatea, acelaşi salariu, dar mai "curat"), ci baba cu basma vânătă din prim-plan, parpalac gri-vineţiu, glugă cu imitaţie de blană, mică şi activă, adevărata "Mistress Romania forever".

  Super observat.

  Reply
 4. rasvan LALU

  Nu pot accesa video, dar îmi închipui despre ce e vorba

  probabil încă o mică ticăloşie de serviciu a noului personal tânăr recrutat cf. normelor lui Vîntu "am nevoie de o organizatie sa raspunda comenzilor mele, ca la Audiul pe care il am. Am dat de cheie, a pornit, am intors cheia pe stanga, s-a oprit."

  apropo de comentarii:

  Il s'en fallait de peu, mon cher,

  Que cette vieille femme ne fût ta mère,

  Cette vieille femme dont tu rigoles, …

  Reply
 5. tucu

  @Bleen,

  Cred ca ai gresit titlul.

  Titlul trebuia sa fie ""Corbii""

  Lipsiti de idei, in goana dupa bani si expunere ieftina Corbii=posturile TV si au transformat reporterii in ciocli. Posturie TV au descoperit ca in afara de prostie se vinde bine si suferinta si moartea.

  Cred ca in domeniul asta Nr 1 este PRO TV ,PRO TV vinde moartea pura.gindindu -se probabil ca inainte de 89 cea mai citita pagina de ziar era rubrica de decese din Romania Libera.

  RTV ul incercind sa prezinte totul ambalat cu eticheta Basescu sau Boc e de vina rateaza esenta.

  Mie atitudinea asta imi provoaca greata.

  Voua nu?

  Reply
 6. Dragos

  OUG 32/2008

  Art. 32

  (1) Constituie contraventii urmatoarele fapte si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:

  a) apelarea abuziva a numarului unic pentru apeluri de urgenta 112, cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei;

  b) alertarea falsa a agentiilor specializate de interventie, cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei;

  Reply
 7. ribelalu`

  Ba ai dreaq…nimeni n-a sarit sa-i faca respiratie gura la gura :(…murea baba mortaciune negrijita acolosea. sa mai dea famelia si cocos alb de pomana in noaptea de inviere.

  Reply
 8. Bleen

  Interesant.

  emil boc: "obiectivul meu e cîştigarea alegerilor locale şi parlamentare"

  vasile blaga: "obiectul meu e menţinerea la guvernare şi după 2012"

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *