Alianta pentru Im(p)unitate

Greii PDL amenință cu PNL-ul

”Frunzăverde nu e oportunist, e un partener de dialog în PNL.” zice Videanu. E a nuștiucîta oară cînd greii PDL folosesc o alianță cu PNL ca sperietoare și zăhărel pentru ceilalți pedeliști. Au mai făcut-o înainte de alegerile din partid (”ne aliem cu PNL și rămînem la putere, Vasile e în relații bune cu peneliștii, Vasile e în relații bune cu întreaga opoziție, votați Vasile, nu Boc,  și veți avea putere și imunitate chiar și la 12%, că ne unim cu PNL-ul”). Poporul pedelist n-a votat atunci Vasile, a votat Boc.

Astăzi, speriați de o posibilă apropiere între gruparea MRU și PNL, greii au șters de praf tema ”greii aduc alianța cu PNL și deci puterea și imunitatea” și au ieșit cu ea la TV, s-o vază toată lumea. Frunzăverde nu e un trădător, nu e un oportunist, nu e un speriat de DNA și statul polițienesc, e un salvator, e un vizionar, e un erou. Apropo, dacă Frunzăverde s-a refugiat în PNL de oroarea statului polițienesc care intră cu bocancii și aparatura de ascultare în intimitatea furtului de la buget, să înțelegem că alianța PNL-PDL e o alianță a celor care luptă din munți împotriva statului polițienesc? Pe cînd o alianță PSD-PNL-PDL, garantată de Adrian Năstase, Sorin Frunzăverde și Crin Antonescu? Pînă acum, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Mihaela Popa și Cezar Preda i-au dat dreptate, cu toată gura sau doar cu jumătate din ea, lui Frunzăverde. Vor face pasul următor și îl vor urma? Cum vor greii din PDL să folosească drept liant al unirii dreptei un individ care a plecat în PNL ca om al grupării Antonescu și ca dizident împotriva justiției?

De ce să vă duceți alături de Mihai Răzvan Ungureanu, cînd noi avem soluția mai bună, ne aliem cu PNL-ul lui Crin Antonescu (omul care i-a făcut lui Frunzăverde cadou de instalare funcția de vicepreședinte) și poate rămînem la putere sau măcar ne asigurăm imunitatea și impunitatea?

Alianța pentru Im(p)unitate este singura idee politică a greilor PDL. Tot ce trebuie să facă pedeliștii e să-i urmeze într-o alianță cu gruparea Năstase din PSD și gruparea Antonescu din PNL. Sau cu oricine este nemulțumit, ca și Frunzăverde, de statul polițienesc.

PS. Partidele s-ar fi înțeles pentru un nou sistem electoral, listă (???) la Senat și un fel de uninominal la Cameră (sursă: Cristi Hrițuc, pe Facebook):

Facebook Comments

59 Comments Alianta pentru Im(p)unitate

      1. Amelia New

         @Bleen Aha; good to know (eu tocmai ma gandeam ca are si D-na Udrea o initiativa buna si vandabila).  

        Reply
    1. Amelia New

       @Florina In ce priveste cainii vagabonzi zice ca o sa-i duca in adaposturi si o sa faca si tarcuri pe langa blocuri (ma gandesc cu groaza cum o sa arate si cum o sa miroasa pe langa un astfel de tarc) urmand sa le finanteze din banii de panselute, fantani arteziene si bancute. Recunosc cu rusine ca mie imi plac panselutele (uneori si fantanile arteziene, mai ales atunci cand nu arata ca niste cavouri) si nu sunt de acord sa li se taie bugetul. La urma urmei si panselutele sunt fiinte vii, nu? Cred ca o sa fac o asociatie pentru protectia si apararea drepturilor panselutelor (si copacilor) din Bucuresti.

      Reply
      1. Florina

         @Amelia New 
         
        Bucureştiul verde, în viziunea lui ND nu va fi cu flori, ci cu coteţe pentru cîini. Vopsite-n verde, probabil. Şi cu inconfundabilul miros eco aferent creşterii animalelor pe lîngă blocul omului. De vis! 

        Reply
        1. SimonaM

           @Florina Am ”decât” o replică eco pentru băiețașul ăsta. Câh!
          Restul replicilor sunt mai puțin eco.
          Iar pe cuțu-cuțu propun să-i ia asociația dumnealui acasă. Cu iubitori cu tot, că devin insuportabili.

          Reply
      2. Florina

         @Amelia New 
        A, mi-a scăpat din vedere fondul sonor asigurat de formaţiile de cîini cazaţi în ţarcuri. 
        Pîn’la urmă, cele mai frumoase flori nu-s panseluţele, nici trandafirii, ci iubiţi şi cîinii vagabonzi. Poate-i mixează cineva astea două şi s-a scos de imn de campanie. 
         

        Reply
    2. Yeba

      @Florina & olimpicii, a scris Mircea Toma o data (faptul că e mare caracter nu-i cauzează la diploma de psiholog obținută în condiții diferite de cele ale bombonelelor de șosea) deci a scris MT că indici ai inteligenței sunt capacitatea de generalizare și cea de abstractizare.

      Il inivit pe Nicușor să cugete la ce înseamnă asociație de locatari, pentru că înțeleg că stă la vilă cu curte mare. Domnu Nicușor, eu aparțin unei asociații care n-are fir de câine, vecina unei asociații de microcefali care cultivă câini în țarcu-i și peste drum & parc (!) de asociația hipotiroidienilor în grad avansat, care idem.
      Vă asigur, cu toată tăria simțului meu auditiv prin termopane, că bateți câmpii. Cf. toate postările mele de pe acest blog sunt o militantă activă a limbajului politicos.
      Câinii vagabonzi trebuie (a) înfiați de mămicuțele lor psihanalizabile, în vilișoarele lor izolate sau (b) întreținuți în adăposturi pe socoteala cetățenilor interesați (pe bază de recensământ) sau (c) eutanaisați. Această măsură ar trebui însoțită de o campanie activă până la isterie în favoarea modificării legii, astfel încât fiecare doritor de câine în mediul urban să și-l castreze (ține un pui etc => traceability, că nu tb să luăm din legile UE doar ce ne place și de-aia se semnează Documentul de la Toledo, la Toledo, că nu-s câini să-i muște pe oengiștii de parc). Cu verificare și amendă x 10 salarii medii.

      Reply
  1. Bleen

    Am zis ”depinde” de 478 de ori, am înjurat intelectualitatea fină și m-am luat de cele 72 de virgine, l-am făcut pe Prigoană adevărat om de dreapta și pe Falcă și Pinalti grei necesari dar buni, de-ai noștri, de încredere. La 20:30, pe TVH2.0. A ieșit bine, zic eu. Adică, mă rog, depinde.

    Reply
    1. Yeba

      @Bleen, 479 era cel mai apropiat număr prim, imediat ne-am fi prins ca ai numărat corect 🙂 Plovarul – ffb (ca yebă, nu mă pot abține). Ai ieșit bine, coerent și fără trac la vedere. Decât numai că trebuie căutat un olimpic la fizică, să recalculeze dinamica dialogului, un oengist carpatin, să combată, plus un moderator de la Forțele Răului, care să te pună în valoare, că pe Lăză precis îl iubesc femeile din alte motive, nu fiindcă ar fi moderator bun.

      Reply
      1. Ummagumma

         @Merechene  @Bleen s-a întors uns cu 4 (patru!!) straturi de fond de ten. Totuși, fără rimel, slavă Domnului!

        Reply
    1. Bleen

      Știre: sediul USL Cisnădie a fost luat cu asalt de candidați. USL-iștii s-au baricadat în birouri și au chemat poliția. Poliția a anunțat că vine doar dacă e lăsată să candideze din partea USL la viitoarele alegeri.

      Reply
      1. BarbuMateescu

         @Bleen Azi un pod şi cinci apartamente din blocul de vizavi au trecut la USL. Alte trei blocuri şi un stâlp de iluminare au trecut la USL săptămâna trecută. Segmentul de piatră cubică de la capătul străzii (aproximativ zece metri pătraţi) şi-a dat demisia din PDL odată cu plecarea lui Preda. Încă nu se ştie care acoperiş va candida la primărie, e un miting de susţinere diseară pentru ca parcarea dintre blocuri să candideze independent(ă), vă ţin la curent.

        Reply
        1. BarbuMateescu

           @Bleen Breaking news: o mansardă şi o umbreluţă de soare şi-au dat demisia din PNL. Conferinţă de presă la ora 13, lângă frigiderul cu bere de lângă non-stop. Notă de subsol: frigiderul e în UNPR.

          Reply
        2. Amelia New

           @BarbuMateescu  Da’ caini comunitari nu trec si ei in corpore la USL? (si dupa aceea sa stea numai la sediile USL)

          Reply
        3. BarbuMateescu

           @Amelia New Câinii comunitari au plecat de pe strada mea 🙁 au auzit că primesc 100 lei de la Oprescu pentru fiecare votant al lui Nicuşor Dan pe care-l capturează.

          Reply
  2. Bleen

    off topic de nota zece plus
     
    Prime Minister Julia Gillard- AustraliaMuslims who want to live under Islamic Sharia law were told on Wednesday to get out of Australia , as the government targeted radicals in a bid to head off potential terror attacks..  Separately, Gillard angered some Australian Muslims on Wednesday by saying she supported spy agencies monitoring the nation’s mosques. Quote:  ‘IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT.. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians. ‘  ‘This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom’  ‘We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society … Learn the language!’  ‘Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.’  ‘We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us.’  ‘This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom, ‘THE RIGHT TO LEAVE’.’  ‘If you aren’t happy here then LEAVE. We didn’t force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.’

    Reply
        1. Pataphyl

          @Yeba Aștept cu tremurici (cauzat de înfrigurarea instalată meteorologic în Iași, Ro) reacțiile baronilor vechi și noi din pedeleu în cestiunea musulmanilor australieni. Că doar n-am ce aștepta à propos de alegerile locale și nu numai. Glume cu Prigoană nu gust, sorry Mirel. Ca conservator nu-mi rămîne decît să rămîn veșnic fidel pălăriuței.

          Reply
    1. Nea

       @Bleen Mohammed in Australia:
      Mohammed intra, pentru prima data, in clasa, la noua lui scoala. „Cum te numesti?” intreaba invatatoarea. „Mohammed”… raspunde copilul. „Esti in Australia iar aici nu exista Mohammed.” „Din acest moment numele tau va fie Bruce,” Dupa ore, Mohammed se intoarce acasa. „Cum a fost in prima zi, Mohammed?” intreaba mama sa. „Numele meu nu este Mohammed. Eu sunt australian iar numele meu este Bruce.2 „Ah, ti-e rusine de numele tau, incerci sa-ti renegi parintii, mostenirea ta, religia ta? Sa-ti fie rusine.” si l-a batut. Apoi l-a chemat pe tatal sau care l-a batut si mai rau… In ziua urmatoare Mohammed se intoarce la scoala. Invatatoarea il vede plin de rani si il intreaba: „Ce-ai patit Bruce?” „Doamna, n-o sa credeti, dar la doar doua ore dupa ce am devenit australian, am fost atacat de doi arabi nenorociti!…”

      Reply
    2. TovarasulMC

       @Bleen  „If God offends you, …, because God is part of our culture.” Pai da e logic tovarase, eu te scuip in gura si tu consider ca e normal.
       
       

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *