Candidatii propusi de Mona Pivniceru s-au facut de ras, ministrul sa-si dea demisia

Ministrul Mona Pivniceru are cea mai mare raspundere pentru propunerile pe care le-a facut pentru functia de Procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si de Procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Ministrul Pivniceru a fost cea care i-a selectat in urma interviului pe care l-a organizat la Ministerul Justitiei. Interviul pe care candidatii l-au sustinut in fata ministrului Justitiei a fost cu usile inchise, dar, dupa raspunsurile date astazi la CSM, putem banui ca nu au fost intrebati nici despre rolul Comisiei Europene in elaborarea raportului din cadrul Mecanismului de Cooperare si Evaluare si nici despre rezultatele activitatii DNA.

Este inacceptabil ca propunerea ministrului Justitiei pentru functia de procuror sef al DNA, Ioan Irimie,  sa nu cunoasca date despre activitatea specifica, cum ar fi date statistice despre condamnari si achitari, sau sa confunde Consiliul Europei cu Comisia Europeana, iar in ultimul an de activitate sa nu fi facut niciun rechizitoriu. La fel de inacceptabil este ca propunerea  ministrului Justitiei pentru functia de Procuror general al PICCJ, Tiberiu Nitu, sa nu stie efectele asa-numitei legi a “micii reforme” si sa nu prezinte nicio propunere concreta pentru gestionarea PICCJ.

Ministrul Mona Pivniceru trebuie sa-si asume raspunderea propunerilor inaintate CSM, sa se rusineze de modul in care s-au prezentat si sa isi dea demisia.

Vezi sursa articolului aici.

Facebook Comments

23 Comments Candidatii propusi de Mona Pivniceru s-au facut de ras, ministrul sa-si dea demisia

  1. oglinjoara

    Capcana idioţilorPreambul:Ponta şi Crin au promis să-i dea o bătăţă marinelului dacă nu vine cu bani de la Coana Europa.
    Lui Băsescu nu-i rămâne decât s-o convingă pe d-na Merkel de următoarea chestie:”Dragă Angela, promite-ne că ne dai 100 de miliarde de euro, doar ştii că nu vom putea absorbi decât 15 miliarde”.Sigur, poate e o problemă strânsul atâtor bani. Dar, e o problemă dacă-i strâng şi nu-i foloseşte nimeni?! De ce ar fi supăraţi nemţii că nu se ating românii de banii lor? Ei doar vor să nu fie furaţi. Eventual, ar putea fi deranjaţi că aceşti bani sunt imobilizaţi.DA, dar pentru aceasta există, cu certitudine, soluţii. (Negociabile. De tipul: „Dacă în timp de… nu foloseşti x bani, revin bugetului de unde au plecat”.
    România poate obţine un buget de 100000000000000000 de miliarde, dacă nu cheltuie efectiv decât 1 euro.

    Reply
  2. oglinjoara

    Capcana idioţilor
    Preambul:
    Ponta şi Crin au promis să-i dea o bătăţă marinelului dacă nu vine cu bani de la Coana Europa.
    Lui Băsescu nu-i rămâne decât s-o convingă pe Merkel de următoarea chestie: 
    Dragă Angela, promite-ne că ne dai 100 de miliarde de euro, doar ştii că nu vom putea absorbi decât 15 miliarde.
    Sigur, poate e o problemă strânsul atâtor bani. Păi, e o problemă dacă-i strâng şi nu-i foloseşte nimeni? De ce ar fi supăraţi nemţii că nu se ating românii de banii lor? Ar putea fi deranjaţi că aceşti bani sunt imobilizaţi. 
    DA, dar pentru aceasta există, cu certitudine, soluţii. (Negociabile. De tipul: „Dacă în timp de… nu foloseşti x bani, revin bugetului de unde au plecat”.

    Reply
  3. mimisor007

    si fix de aia nu va mai putea Mona, de rusinea candidatilor pe care i-a propus.Candidatii tot astia vor ramane ( ca avizul CSM e consultativ), Basescu va trebui sa=i numeasca prin decret si peste vreo cateva luni, Mona ne va spune ( din cine stie ce functie va mai detine atunci, pe mana prietenului Vlasov si a altor infracotori de la USL) ca probabil duhurile au fost de vina.  Si vom trai in curand ,dupa epoca guvernarii folcloric-cutumiare dupa ureche si ca la televizor ( nu constitutionale si legale, ca-n orice stat de drept), epoca guvernarii ezoterice, pe baza de dudhuri.
    Vai de noi

    Reply
    1. Yeba

      Bleen îi e teamă că se alege și ca senator cine știe câtă bătaie de cap este, că de fel e conștiincios și ar intra în disonanță cognitivă sau cum îi zice, dacă ar chiuli.

      Reply
        1. Canadiana

          oglinjoara o sari iepurele, da’ opozitia nostra schioapata rau.
          Yeba  vorba aia: orice, numai pantaloni sa poarte. :)vrusei sa adaug si „mustata sa-i creasca”, da’ asta ar include-o pe norica, si pe ea, chiar n-o vreau.

          Reply
      1. Yeba

        Bleen, brainleși sub acoperire de flagleși, cică le distribuie stegulețe și SE ROAGĂ de ei să nu mai puhoiască, cică azi s-au terminat, să vină în zilele următoare, că vor repeta acțiunea.

        Reply
    1. Muona

      oglinjoara , eu am toți buoii pi la casele lor di-aișea și din toati zărili, buoii ăștia rămăseserî di dat, așe, pentru islazul comunal. Dacă nu i-or plăcut gălbejitului șela, n-are diecît, o să-i scot la păscut pi șei pregătițî s-împungă de-adevăratîlea, aleși pi sprînșeană di Viorica, ș-apoi m-otî pomeni, cari nu plecațî.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *