Anunţ imobiliar: se caută o căsuţă pentru Albă ca Zăpada

Albă ca Zăpada caută garsonieră, utilată, preferabil nemobilată (dar nu e nicio nenorocire dacă-i mobilată minimalist), zone favorite: Titan, Dristor, Vitan, Muncii, Tineretului, cu contract înregistrat la Fisc, cam în jur de 200 de euro pe lună să coste distracţia. Exclus pitici. E urgent! Serios vorbind, Madame Blogary are nevoie de sediu. În aceeaşi ordine de idei, înfiinţarea Asociaţiei Blogary e pe ultima sută de metri. Nu mai e nevoie decît de, v-aţi dat seama, sediu.

Contact: mirel at blogary punct ro

Facebook Comments

14 Comments Anunţ imobiliar: se caută o căsuţă pentru Albă ca Zăpada

  1. Adrian R.

    Si mai vreti sa faceti un partid nou-nout, de alta factura decit cele existente, intr-o tara in a carei capitala nu gasiti o garsoniera inchiriabila legal ???

    (Citez "tara de cacat", cu, completez eu, oameni asisderea, din care, ca sa fiu corect, nu ma exclud si nu-i exclud nici pe altii, dupa cum constata si Radulescu-Motru cu sute ani in urma).

    Reply
  2. Hantzy

    Felicitari, Bleen! Inimosii trebuie respektati!

    nedo, nebunuleeeee, te dai bine la famelia femelica medico-medie sasesigma rumaneasca?!

    Reply
  3. Bleen

    Găsirăm. Mîine primim răspunsul final. La Pţa Muncii, evident. Dc eram Scufiţa Roşie a uslaşilor, găseam pe Bdul Energeticienilor Deştepţi sau la Piaţa Ajutorului Social, colţ cu Halele Che Guevara.

    Reply
  4. eu

    Parcă un cunoscut antrepenor imobiliar, dl Patriciu oferea declarativ, gratis, un refugiu la subsol, pentru cei în nevoință.

    Chiria e pe credit.

    Reply
  5. Dragos

    @Albă ca Zăpada

    fata ! io-mi introduc ceva in povestile implementate in tara asta. Cum naiba se face ca toate palatele de clestar din RO sunt ocupate doar de 'alde Muma Padurii, Zmeu, Balaur,…gen, in timp ce Fat-Frumos, Praslea, Scufita, Cenusareasa,…gen, salasluiesc in cutii de chibrituri ?

    Reply
  6. nedormitul

    sediu ăsta ţine animale de companie? vine beat acasă? are nevastă, copii? face scandal? îşi bate nevasta? dar ea pe el? e curvar? face restanţe la întreţinere şi telefon? aruncă gunoiul de la balcon? da? zi, mă, zi!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *