Stiri si comentarii

Mai mult comentarii (de Facebook) şi mai deloc ştiri de data asta.

16 mai 2015:

1. Adevarata problema a sustinatorilor infocati ai lui Iohannis – că mi-e jena sa le zic adulatori uro-procto – se iveste atunci cind Ponta spune adevarul. S-a intimplat vineri, dupa condamnarea lui Dragnea, privind vara 2012.

2. Discutia despre Carmen Iohannis ar ramine nota de subsol daca despre sotul sau s-ar putea discuta ceva. Dar cit sa vorbesti despre inadecvarea si lipsa de reactie/activitate politica ale presedintelui?! Cit, in cite mii de cuvinte poti descrie o piesa de mobilier, nici macar de colectie?!

3. Ajuns din intimplare in functia suprema in stat, sa nu profite de asa ocazie uriasa pentru a fi Presedinte si nu sotul sotiei sale – ca nu pentru asta a fost ales de noi, pentru asta l-a ales ea – nu e deloc dovada de inteligenta. Asta pune cel mai tare pe ginduri in privinta a ceea ce va urma.

4. Iohannis i-a oferit Papei o gravura reprezentind Sibiul. Si cu aceasta a reusit sa ne jigneasca pe toti ceilalti, romanii nesibieni. Ori nu intelege ca-i primarul Romaniei, macar, ori Emil Constantinescu a fost un adevarat om de stat.

15 mai 2015:

‘Eu voi garanta independenta justitiei’ – Iohannis, noiembrie 2014, intre cele doua tururi de scrutin.

Astept reactia in urma declaratiei de astazi a lui Ponta de dupa sentinta in cazul Dragnea, frauda la referendum.
Sper ca CSM-ul s-a sesizat deja.

Recomandare, must read, mai degrabă: „Avem un preşedinte defect”, Cristian Câmpeanu, romanialibera.ro

14 mai 2015:

1. Problema creată de Administraţia Obama nu este vrajba albi – negri (paradoxal reapărută, la prima vedere, în timpul preşedinţiei unei persoane de culoare) ci ura împotriva instituţiilor statului. Ceea ce este cu mult mai grav, iar consecinţele pe termen lung mult mai periculoase şi decît bănuim acum.

2. Liberalii par atît de hotărîţi să preia guvernarea, încît dacă Ponta le face o farsă şi anunţă că şi-a dat demisia, ei ori încep să se încaiere cin’să fie, cin’să fie în locul lui, ori nu răspund la telefon.

(Foto: pagina Facebook a preşedintelui Iohannis)

 

 

Facebook Comments

11 Comments Stiri si comentarii

 1. Yeba

  Mircea Badea (nu-l urmăresc deloc, riscul de a auzi ceva de la el e sub 1 la sută spre mie, s-a nimerit acum) zice că ne-a arătat cu probe că nu s-a fraudat la referendum, nu cu citate de pe „bleugary” și reia, scârbit: „bloagary”.

  Ce vremuri!
  Nici nu-i putem pretinde să știe numele tuturor rebrănduiților din trust.

  Reply
 2. Nora

  Ca susținător al puciului, iohannis a preluat și rostogolit public, în 2012 și după, toate mizeriile cuplului ponta&crin. Pe aia cu 7,4 milioane (din care un milion jumate or fi cei de pe FB cu care se laudă) a zis-o și în campanie.

  Reply
  1. Florina Neghină

   Interesant că despre puci a declarat că a fost la limita Constituţiei, pe cînd el nu se mişcă nici pe spaţiul lejer oferit de legea supremă.
   Urît se mai încurcă în declaraţii, urît încearcă unii să-l tot scuze.

   Reply
 3. Yeba

  La 16 mai pct 2 am nițel de mormăit.
  Și dacă nu s-ar băga în față (duamna Carmen, I mean). Nu e vorba, cum mai scuipă câte unul, de Maria Băsescu (nu Ioana, cum ai insista să-i spui, dacă ai fi beat) care ar fi fost „bătută și umilită și inexistentă”, ci de toate soțiile de președinți.

  Duamna Carmen vrea publicitate lejeră, glossy, qua duamna Carmen, din ciclul „Cei mai frumoși români suntem noi” (!) din profilul său de FB (că dacă nu era al ei, lua măsuri) nu pentru că are vreun merit personal sau pentru că-și asumă vreo activitate cu responsabilitate și consecințele juridice ce decurg.

  Reply
  1. Florina Neghină

   Am mai văzut o poză care mie mi-a părut sinistră pe contul acela, să văd dacă o pot pune aici, în comentarii, că-s ceva tehnicalităţi de rezolvat şi trebuie şurubărit ceva mai mult la platformă.

   Reply
   1. eugeni

    Ipoteza: ei doi nu pot sa aiba copii.
    concluzii:
    a)Sau ea vrea sa ii faca un copil (extern- vezi ipoteza)
    b)Sau el vrea sa ii faca un copil (extern- vezi ipoteza)
    c) adopte un copil (de preferinta blonda cu zulufi ochi albastrii beu ciel ca marea si sa o cheme Renate)

    Analiza:
    a) putin probabila pentru ca strica silueta si genunchii
    b) Nu are timp si initiativa necesara.
    c) Foarte probabila: Un PR extraordinar. CJ o sa o tina de mana (cand nu este cu bona) si se va poza, KJ se va poza ca sa para uman. Avantaj pe toata linia.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.