Stiri si comentarii

1.Iohannis: „Nu e o tacere adevarata, oamenii sunt obisnuiti cu predecesorul meu” – ziare.com

Trecînd peste „Băsescu e de vină”, mie omul chiar începe să-mi devină simpatic. Dacă ne spune şi pe ce frecvenţă îl putem asculta, chiar e pe drumul cel bun. Ca să nu bîjbîim ca după alte semnale inteligente din Univers.

2. Mă gîndesc că poate era mai bine daca ar fi iesit Ponta presedinte, macar stiam o treaba. Asa, am ales raul cel mai mic, care se dovedeste nimic. Si ne scaldam in iluzia normalitatii.

3. Dragnea, în loc să spună că a organizat şi el, la referendumul din 2012, un eveniment cultural, o noapte a mormintelor deschise, pune capac cu dosarul în care a fost condamnat peste mormîntul fratelui:

Simt o mare nedreptate şi am de asemenea două regrete uriaşe. Nu am zis-o până acum, tocmai din dorinţa mea permanentă de a nu influenţa justiţia sub nicio formă: fratele meu a murit din cauza acestui dosar, familia mea este aproape distrusă. Am trecut peste toate astea. – Mediafax

Poate îl cheamă la audieri şi OMS cu ocazia asta, că de o asemenea cauză a decesului unui suferind de cancer nu s-a mai auzit.

4. Daca Horodniceanu va fi numit de catre Iohannis, va fi considerat un om cu umor. Ce mare lucru, asta-i motiv de respingere, cind atitia altii de prin toate colturile lumii se dau in selfie?!
Hai, ca-i simplu de scos de data asta.

Şi nici nu e grabă. Doar anunţul legat de numire abia a fost făcut, în weekend.

„saptamana de-abia a inceput, vom discuta in aceasta saptamana”. – ziare.com

5. În legătură cu sondajele acelea care-l dau pe Iohannis cu încrederea parcă ridicată la cer de Loredana Groza, dom’le, da’ mai sceptici chiar n-or găsi? Cîţiva, acolo, că nici tov. Ceauşescu n-avea 100%.

6. Doru Antonesi are blog. Diver(ti)s. Acum l-am descoperit abia, dar mai bine mai tîrziu decît ca preşedintele nostru.

Înainte să citiţi, citez:

Bun , atunci sărim direct la concluzie . Black Friday e ca ziua de votare :  alegi în viteză produsul care e redus cel mai tare , de frică să nu ți-l ia altul și plătești după aia ani de zile , întrebându-te dacă nu-ți era mai bine fără el. Cred că pe asta au înțeles-o și alegătorii din Ținutul Secuiesc . – Black Friday, explicat pentru români

Update-uri în măsura în care nu mă încurc în tehnicalităţi pe care încerc să le dreg aici, la platformă. Dacă dispare blogul, să ştiţi că n-a fost cu intenţie şi se recuperează.

(Foto: forgivenessministries.com)

Facebook Comments

11 Comments Stiri si comentarii

 1. DoruA

  Excelent ! Foarte bună ideea ca OMS să vadă cum a făcut cancer fratele lui Dragnea (îmi pare rău pentru el ) de la dosarul lui Liviu . Rămâne și să bâjbâim și după semnale inteligente din Univers…Săru mâna pentru 6.

  Reply
 2. Amelia

  Asta-i foarte adanca: „nu e o tacere adevarata, oamenii sunt obisnuiti cu predecesorul meu”.
  Daca nu-i adevarata inseamna ca-i falsa/neadevarata, deci el nu tace ci noi nu suntem in stare sa intelegem ce spune/transmite atunci cand, aparent, tace.
  Pe de alta parte, ar mai putea rezulta ca oamenii sunt obisnuiti cu tacerea adevarata (deci, asurzitoare) a predecesorului sau.

  Reply
  1. Yeba

   V-a găsit analiza logică, în loc să fiți mulțumite că vorbește/scrie și are manifestări de voință proprie. De exemplu al doilea mandat.
   (Culmea ar fi ca de fapt să nu-l vrea, să i se pară obositor și ăsta. Dar nu cred, că-l împunge duamna Carmen de la spate „Molâule, că n-am avut noroc în viață, ia uite, Obama de ce-a putut? – adică așa-mi imaginez eu, în răutatea mea băsistă)”

   Reply
   1. Florina Neghină

    aşa sîntem noi, nu ne mulţumim cu orice, să fie la alţii.

    şi iacătă, băsisto, ce consider eu că ar mai fi o realizare a lui Băsescu. mulţi au învăţat că nu e deloc bine să taci, că nemulţumirile se exprimă, şi se exprimă clar şi răspicat, nu în dorul lelii, că n-o dăm după cireş cum ne convine.

    Reply
   2. Amelia

    Pai ce sa facem si noi dupa ce ne-a trecut uluiala („uite, mai, vorbeste!”)?

    P.S. Apud A. Pora e vorba de „rautate basisto-pontista” (o tine langa cu coalitia demonica Ponta-Basescu impotriva angelului Klaus: „Ca și în campanie, Io­hannis are împotriva sa coaliția Ponta-Bă­sescu”, vezi ultimul articol din 22).

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *