Crin Antonescu si-a schimbat parul

Efectele congresului PSD se arată la tot pasul. Luni de dimineață, Crin Antonescu a apărut în bătaia camerelor de luat vederi cu un păr nou. Unul într-o nuanță roșcată, ușor diferită față de cea cu care ne-a obișnuit în perioada alegerilor prezidențiale, obținută probabil din Wellaton Red Specials de la Wella, care nu i se potrivește de nicio culoare cu temperamentul și personalitatea. Noul său look are categoric legătură cu apariția unui rival temut pe eșichierul politic, Victor Ponta, pe care, inconștient, Crin încearcă să-l intimideze. Din păcate, nuanța îi scoate în evidență oboseala pielii, extrem de accentuată în zona ochilor, unde liderul PNL are riduri mărunte în labă de gâscă, ceea ce îi dă un aer bătrânicios, epuizat și profund neserios. Combinată cu pieptănătura nefericită, ceva între pensulă rară și mătură roasă, noua sa înfățișare este puțin spus catastrofală. Dacă ar fi să fac o remarcă prietenoasă, Crin Antonescu parcă taie bilete la intrarea în bordelul politicii românești, ca o codoașă bătrână, iar dacă i-aș fi dușman adevărat, l-aș sfătui să meargă la stilist, să se tundă mai bine zero. Vechea problemă a vedetelor noastre politice sau din showbiz este că nu au consilieri de imagine. Dacă tot i-e rușiune să-și poarte părul alb, ca de altfel și lui Traian Băsescu sau lui Petre Roman, lui Crin Antonescu i s-ar potrivi mai degrabă o nuanță de blond închis, asemănătoare cu culoarea naturală a părului său, obținută dintr-un Wella Safira Precious Jewels. Oare ce ravagii va mai produce victoria lui Ponta?

Facebook Comments

6 Comments Crin Antonescu si-a schimbat parul

 1. Leon cel Treaz

  @ElCucuy,

  de la vodca i se facuse parul asa. O zi da, una ba (Shika bea cu sticla, nu se incurca), pana l-a prins Patriciu si l-a bagat la perfuzii la o sonda.

  Reply
 2. ElCucuy

  @Leon. Sa nu-l uitam pe Șică Orban, care, pe vreama baruletului PNL-AT din MICM, se inspicase la par precum nutriul argintiu. Cred ca cei doi apeleaza la astfel de solutii cosmetice pentru eventualitatea in care le-ar veni si liberalilor ideea ca e nevoie de o intinerire la varf!

  Reply
 3. samantha

  Venita de la un nuvelist SF care iubeste pasional partidul de guvernamint si pe distinsii sai emisari trimisi pe Pamint, frazeologia de mai sus e un consistent compliment adus Antonescului, personaj efemer care nu va supravietui etern intr-un grotesc caravanserai politic. Ce ne facem insa cu arivistii de rit nou si semnatarii cecurilor imaculate care le sint fideli pina la transformarea in cernoziom ?

  Reply
 4. zexe

  Conform zicalei care spune ca lupul la PNL isi schimba parul, Antonescu doreste sa schimbe semnificatia L -ului. Pentru cei care nu ştiu, L-ul din coada PNL-ului vine de la liberal. Vine, dar nu duce nicăieri 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *