Cum sa-ti bati nevasta. Sfaturi practice.

Dacă vi se pare că lumea musulmană este mai în urma noastră – ca să mă exprim elegant, după cum mi s-a recomandat în urma articolului despre Iohannis și scutul de la Deveselu – este posibil să aveți dreptate. Dacă vi se pare că Arabia Saudită este o oază de civilizație în lumea aceea, aveți perfectă dreptate. Iată, ei au și terapeuți. Psiho, am putea zice chiar.

Urmăriți în filmul de mai jos etapele pe care ar trebui să le urmeze un bărbat pînă la a ajunge să-și bată nevasta. Și după, adică atunci cînd femeia nu înțelege de vorbă bună și nu mai e nimic de făcut. Nimic în afară de bătaie, desigur.

Totul începe cu nesupunerea femeii. Și ce facem, ce fac ei, mai bine zis, cînd femeia nu se supune? O iau la omor! Ei bine, nu, greșit, ne spune expertul. Să urmărim așadar pașii pentru o bună înțelegere în familia musulmană. Deci, dacă femeia nu se supune, nu știm cum, dar se poate întîmpla, se procedează în felul următor:

1. – o atenționați  care-i sînt drepturile și obligațiile;
2. – nu părăsiți patul conjugal și nici casa. dormiți în același pat, dar arătați-i fundul. în cazul părăsirii casei, situația se poate înrăutăți, lumea aflînd că aveți o problemă. ea, femeia e problema;
3. – dacă nu și nu, se ajunge la problema delicată a bătăii. în nici un caz nu e recomandabilă folosirea parului ori a obiectelor ascuțite. bătaia se execută ușor, finuț, cum vedeți în film.

Două cauze majore pot fi subiect de bătaie. Una, dorința femeii de a fi egală cu bărbatul. Iar a doua, chiar ea să o ceară. Bătaia, adică.

Vizionare plăcută!

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/14310874716/videos/10154090855834717/” mbottom=”50″]

Articolul poate fi găsit și aici.

musulmani batut femei

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.