De ce nu e la Deveselu?

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/florina.neghina/posts/1061815070555831″ mbottom=”50″]

Întreb cu toată responsabilitatea din dotare, realizează ce înseamnă pentru noi scutul de la Deveselu? Pricepe, dă semne că pricepe? Și nu, n-am să scriu acum despre importanța scutului, a sumitului NATO de la Varșovia, din 8-9 iulie, n-am să scriu nimic din toate acestea. Pentru că plesnesc de nervi. Poate unii nu-și dau seama cît de important este pentru noi să fim parte a Alianței, în aceste vremuri. Poate nu-și dau seama că sîntem pe falie de conflict, un conflict care se acutizează lent, greu de detectat, dar se acutizează pe zi ce trece. Dar așa este, toate agențiile de presă și toate firmele de consultanță politică mari dau un singur scenariu. Cu noi și bulgarii în prima linie, cu afectarea la care am fi supuși, în cazul unui conflict, cu tot ce înseamnă război acum, în zilele noastre.

Îi e teamă să nu-i supere pe ruși? Tocmai de ruși nu trebuie să țină nimeni – dar absolut nimeni – cont astăzi. Nu îi atacăm, ne apărăm. Sînt cinci cuvinte pe care este imperios necesar să le ținem minte. Acestea, nu îi atacăm, ne apărăm.

Jens Stoltenberg, Secretar General NATO, a ajuns. El nu putea? Comandantul Suprem al Forțelor Armate nu putea? Șeful Consiliului Național pentru Apărarea Țării nu putea?

Ieri am aflat că va conduce Consiliul Protocolului Național, îl încalcă cumva dacă se duce? Sau buchisește încă la el, nu știe de unde să-l apuce?

Da, ne reprezintă Cioloș. Cioloș, de la care nu-mi dau seama ce vrea Moise Guran. Are, avem pe cineva mai bun în acest moment? Așa, șchiopătat cum merge, legat de picioare de un parlament cu aceeași compoziție ca și pînă acum, ăsta este pînă la alegeri. Ori are pe cineva mai bun și nu ne spune încă?

Deci, reiau, poate cineva să-mi spună de ce mămicuța dracului nu e astăzi la Deveselu?

Update: o părere din public. Altfel, nu știe nimeni.

[mfb_pe url=”https://www.facebook.com/mihai.mangiulea/posts/10209282858529570″ mbottom=”50″]

deveselu nato

(Foto. Cristi Pantazi/Facebook)

Facebook Comments

5 Comments De ce nu e la Deveselu?

 1. Darc nait de Bucuresti

  De ce n-a fost?
  Pai doamna s-a julit la genunchi. Ce femeie cu ceva self esteem s-ar fi prezentat asa in mijlocul problemelor globale?

  Reply
 2. Vasilica

  De ce nu vreti sa vedeti nivelul general de reprezentare al statelor si organizatiilor la acest eveniment ? Scutul nu este construit pentru Romania ci pentru Europa Citi sefi de state din Europa au participat ? Credeti ca ar fi corect, normal, politic, moral, etc. , sa mearga un presedinte impreuna cu cei care au participat ?

  Reply
 3. cabrera

  Poate ca Presedintele e pur si simplu o putoare (in sens de lenes) si in acelasi timp un diversionist care joaca la 2 capete:turnatorull Voiculescu si noi.

  Reply
 4. Cristian Ruș

  De ce? Răspunsul este foarte simplu. Deveselu nu se află pe ruta București-Sibiu (rută pe care este setat GPS-ul prezidențial) și prin urmare… Și nu aș vrea să mă gândesc că în mod intenționat a întors fața posterioară către Apus. Apoi ar trebui să ne amintim că dumnealui a spus că vrea să fie un președinte altfel. Precum se poate bine vedea, într-adevăr este altfel.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *