De ce stînga vrea să obțină lucruri numai prin manipulare și minciună?

Ne văităm adesea că partidele politice actuale sînt formate din foști comuniști și securiști, de rang II și III, că sînt corupte și imposibil de adecvat la momentul zilei, că trebuie ”să facem ceva”. 

Și dacă tot au văzut că poporul tînăr, educat, frumos și cinstit ”vrea ceva”, dar nici el nu știe ce, ei au făcut. Ei, frumoșii și mai mult sau mai puțin tinerii din USR. Partid ale cărui rezultate răsunătoare vor fi scrise cu litere de aur în cartea de onoare a patriei. 

Dar dacă la formarea și dezvoltarea celor vechi nu am putut participa, măcar la astea care apar ca ciupercile după ploaie să fim foarte atenți. 

Ia, de pildă, tînăra speranță a învățămîntului românesc, care omite să spună dintru început ce era mai important. Că este profesor suplinitor. Ce aflăm astăzi de la Ana Maria Itoafă? Iacătă! 

Acum sigur, ar trebui să organizăm un referendum de demitere a Gabrielei Firea numai pentru că a lăsat fata asta trei sau patru luni, de cînd s-a luat de ea, și a ”dat-o afară” tocmai acum. 

Ah, sigur! Ni se va spune că învățămîntul nu are a face cu politica. Și așa și este, numai că există un ministru de profil? Există! Sînt școlile în subordinea primăriei? Sînt! Și se vor mai spune multe de către oameni interesați, interesați chiar numai să creadă că viitorul e frumos și sună bine. 

Trimiteți-i aici, nu vă obosiți cu evidentul care țipă. 

(Foto: libertatea.ro)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.