Dosarul Trump-Rusia, o făcătură democrată, Hillary și DNC

Și astăzi a apărut! Cald, proaspăt, bun de înfruptat din el. În Washington Post.

Hillary Clinton, prin DNC (Democratic National Committee), adică elita democrată a SUA a fabricat dosarul Trump – conexiunea rusă. Au plătit pentru fabricarea lui. Au plătit 9 milioane de dolari pentru a fabrica probe, inexistente în realitate, pentru a-l compromite pe Trump în fața întregii Americi și în fața întregii lumi.

Marc E. Elias, un avocat din staful de campanie al democratei, a contactat Fusion GPS, o firmă din Washington, să conducă așa numitele cercetări. Mai departe, Fusion GPS îl angajează pe Christopher Steele, un fost agent al British intelligence, cu legături în FBI și cu comunitatea intelligence-ului american.

Steele lucrase înainte în Rusia, pentru British Intelligence, iar dosarul, care este o compilație a rapoartelor lui Steele pentru Fusion GPS, pretindea că guvernul rus a colectat informații compromițătoare despre Trump și că Kremlinul este implicat în campania republicanului. Dosarul a apărut pe piață cu 10 zile înainte de inaugurare, în publicația BuzzFeed.

Mai departe, puteți urmări manevrele stafului de campanie Clinton aici. Cum Clinton îi dă dosarul lui Obama, care astfel activează FBI în urmărirea campaniei lui Trump, cum părți din dosar apar în presă și altele.

Ce este de reținut. Uriașa dorință de cîștig a taberei democrate, cu orice preț, nereținerea de la fabricarea unui dosar cu informații false, imposibil de verificat, folosirea lui pentru a pune instituții ale statului american în acțiune de supraveghere a contracandidatului republican, modul cum au gestionat plimbarea acestor așa zise știri prin presă și, mai presus de orice, minciuna. Imensa minciună cu care au încercat să ne intoxice pe toți, începînd cu propriul electorat.

Propriul electorat care se află, acum, în fața unei evidențe pe care nu știe cum să o gestioneze. Unii, moderații, vor posta poze cu pisici, călătorii și mîncare pe Facebook. Alții, cei de inimă, de suflet, vor nega totul. E o conspirație menită să o discrediteze pe Hillary, nimic altceva. Oamenii aceștia nu suportă fiziologic adevărul, nu numai că nu fac deosebirea dintre bine și rău, dintre adevăr și minciună, dar puși în fața faptului, așa cum e el, oribil, îl neagă. Nu pot concepe că aleasa lor a fost  capabilă de asemenea intrigi, de asemenea oroare.

Electoratul lui Hillary care a mai luat o lovitură, tot acum, marșul femeilor, cel din iarnă, a fost cel puțin ajutat de propaganda sovietică. Citiți pe Daily Caller.

Aproape ți se face milă. Pînă realizezi cu cine, cu ce ai de a face și care era miza.

Hillary Clinton va rămîne în istoria SUA, cel mai probabil, prin încercarea aceasta odioasă de a fura alegerile. Hoața Partidului Democrat, omul care nu s-a dat în lături de la nimic, ea și oamenii ei, pentru a ajunge în cea mai înaltă funcție a statului american. De unde ar fi încercat să schimbe ordinea naturală a firii, singura care îi mai stă și le mai stă în cale, ei și admiratoarelor ei înfocate.

Există vreo legătură între dezvăluirile acestea și reporturile fără nici un sens care asaltează conturile conservatoare de Facebook? Nu m-ar mira absolut deloc, iar timpul le va clarifica pe toate. Oamenii aceștia, acolo sau aici, nu pot să creadă că eșafodajul construit cu atîta migală și atîta minciună se clatină. Sînt derutați și înspăimîntați. Așa ceva nu poate, pur și simplu, să existe. Și atunci, probabil, trec la eliminarea celor care susțin adevărul.

Iată ce scrie Paul Dragoș Aligică, pe Facebook:

Sper ca urmariti evolutia scandalului electoral in SUA: este senzational. In ceea ce ma priveste sunt absolut socat -asa cum am spus recent intr-un interviu in Revista 22, mai ales in calitate de sustinator al lui Clinton in primaries- cine credea ca toata povestea cu Rusia a fost instrumentata de Clinton? SI mai ales contra a 9 milioane de dolari? NU ma asteptam la asa ceva. Nu pot sa cred ca asa ceva e adevarat. E halucinant. Eu am crezut in Clinton. NU pot sa cred ca toate mass media americane (plus baietii veseli de la noi care fac in timpul liber analiza politica si comentariat international pe platforme si la TV si ne dau lectii de profesionism pe baza continua ca profesorul de patinaj al lui Arghezi) au participat cu iresponsabilitate si entuziasm la aceasta sinistra poveste. Eu cred in responsabilitate si profesionism. Si in Facebook care iata, a fost pacalit si el sa participe activ la acesta poveste sordida.

Prin urmare nici nu este adevarat. NU poate sa fie.

Iar refuzul realității și acceptării ei este putreziciunea din care se hrănește această oroare mondială, socialismul.

Facebook Comments

9 Comments Dosarul Trump-Rusia, o făcătură democrată, Hillary și DNC

 1. Dragos Filipescu

  Cine spuneati ca e sensibil, doamna Florina Neghina? As fi avut multe motive sa procedez la fel, ca urmare a multor remarci jignitoare la persoana mea, dar nu am facut-o. Am zis ca suntem barbati si nu ne mimozam. Nu veti mai fi deranjata, indoielile nu fac bine, va veti putea delecta doar cu oameni din bula dvs, care gandesc exact ca dvs. Credeam ca va doriti un „challenger”, nu o cutie de rezonanta. Cu stima, Dragos Filipescu

  Reply
 2. Florin

  Nu pot sa cred ca DPA a sustinut-o pe Killary! In primaries, poate, impotriva lui Bernie, un comunist mai infocat decit maestrul Cristoiu insusi 🙂 Dar pentru prezidentiale, nu cred, este probabil o figura de stil care-mi scapa! Ce mi se pare remarcabil in perioada asta, cind America sta sa dea in clocot cu scandalurile care se aduna la usa democratilor – pardon, marxistilor americani – este adevarul trist al unei remarci din articolul anterior al d-nei Neghina: anticoruptii din Romania au sustinut-o, cu totii, fara reserve, pe Killary! Nu a existat vreo stire nasoala despre Trump sau administratia lui, care sa nu apara 2-3 ore mai tarziu pe burtierele televiziunilor de stiri: Digi, B1, Realitatea, etc… Acum, nimic, nada, mucles, silentium lugubrum, eu cel putin n-am vazut nimic in ultima saptamina! Rusine! Astept cu interes momentul in care procurorul general Jeff Sessions se va decide daca apartine sau nu mlastinei…

  Reply
  1. Florina Neghina

   Bernie. Da, Bernie era mai rău decît Hillary. Dar a fost șuntat în primaries! Și asta contează, cînd nu se joacă corect, pentru că se ajunge la asemenea situații.
   La noi e dezastru, nu avem nici un ziar, nici o publicație, nici un post tv care să spună măcar care sînt faptele, să le relateze așa cum se întîmplă.

   Reply
   1. Florin

    Breaking: asta seara (Eastern Time), DOJ (Department of Justice) a ridicat NDA (Non Disclosure Agreement) aplicat de administratia Obama agentului acoperit FBI infiltrat in dosarul Uranium One, astfel incit acesta va putea depune marturie in fata Congresului. More to come…

    Reply
  2. Florina Neghina

   Nu există nicăieri – NICĂIERI, asta înseamnă că m-am uitat mai întîi la anticorupții noștri – în presa românească știrea despre DNC și mizeria colaborării cu Rusia. Ai noștri vor muri convinși că Hillary ar fi fost un președinte bun și că populația americană, înapoiată.și cu defecte vechi, l-a ales pe Trump.

   Pe același Trump de la care cereau să spună clar și fără echivoc că va activa art 5 NATO dacă va fi nevoie, de la același Trump căruia îi cereau să spună că sprijiă lupta anticorupție.

   Deschizi astăzi site-urile marilor gazete naționale și primul lucru care-ți sare în ochi este provincialismul presei românești. Nouă să ne dea, mai dă-i dracu’ de imperialiști, cu scandalurile lor cu tot. Nu au înțeles nimic din mersul lumii ăsteia.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *