Era nevoie de o pistă în Gură

Consiliul Judeţean Suceava a vrut să îi înalţe o statuie din gheaţă Elenei Udrea la inaugurarea pistei de schi de la Gura Humorului. Cînd a auzit, Gheorghe Flutur, preşedintele CJ, a luat foc. „Celui care a spus asta o să-i cer nota explicativă şi va fi sancţionat, dacă are asemenea fantezii.” Aşa, domnu’ Flutur, arde-i vreo două labe!

Facebook Comments

16 Comments Era nevoie de o pistă în Gură

  1. Leon cel Treaz

    Artistul Catalin Mihalache din satul Prooroci, comuna Milcov, judetul Olt, a facut bustul Sirenei din Plescoi din chirpici, pentru ca n-a avut deocamdata bani sa-l ciopleasca din diamant, asa cum merita. Bustul este pictat ca statuile indiene. Sirena are gurita intredeschisa, rujata intens in rosu-carmin, fata roz, parul revarsat in bucle grele, blond-pamantii, carliontate si caltoase pe sanii adunati unu-ntr-altul ca doua oite intr-un sutien care seamana din acest motiv cu un staul, n-are maini, si chestia asta iti induce un sentiment de apasata frustrare, ca n-ai si tu cu cine sa dai mana la o adica, este imbracata intr-un bluzon galben cu guler alb si se termina brusc, cam in dreptul diafragmei. In cel mai fericit caz, bustul Sirenei din Plescoi seamana – zic cunoscatorii in materie – cu un inceput promitator de gonflabila. Cea mai nefericita opinie a retinut imaginea unui corp transat de un criminal in serie, care a reusit sa indeparteze membrele superioare ale cadavrului, sectionand bustul cu precizie chirurgicala, pe linia epigastrului. Pana de curand, bustul lenevea fara griji in gradina casei lui Mihalache din satul Prooroci, comuna Milcov, judetul Olt, intre statuia Adelei Popescu si cele ale lui Iisus Hristos si Vlad Tepes, printre picioarele carora se zbenguie Porcul cu cravata, Regele Revelion, Donald Duck si Piticii din Alba-ca-Zapada. Traian Basescu (Zeus ex machina) este pictat pe peretele casei artistului in manusi de box, alaturi de George Bush. Ci doi se privesc cu subantelesuri, fara sa boxeze. Reprezentarile artistice mobile sunt toate de vanzare. In curtea miracolelor din Prooroci a zabovit pana de curand Gigi Becali Statuie, care a fost vandut cu 4.000 de lei unui membru PNG din Scornicesti. La fel a patit si Basescu Statuie de 4 Metri, vandut la acelasi pret si aceluiasi penegist din Scornicesti. Printul Charles Cangur este expus intr-un muzeu american. Pretul Sirenei din Plescoi nu era fixat cand s-a intamplat nenorocirea. Sirena a fost furata! Nenorocirea a cazut pe capul satului Prooroci, comuna Milcov, judetul Olt, ca un asteroid pregatit sa rada viata de pe suprafata pamantului. Fara Sirena din Plescoi, Proorocii sunt neinteresanti, indigesti si buni de dat uitarii.

    Reply
  2. underscore

    Mai bine Flutur si cu autorul initiativei isi ard lor insisi niste labe, sa se mai calmeze. Unu altuia e dizgratios, mai ales dupa precentu cu oile.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *