Happy Election Day!

Cînd am scris ieri aceste trei cuvinte, am fost întrebată: ce am, nu sînt oamenii destul de necăjiți?

Aveam dreptate, atîta tot. Luăm o pauză absolut necesară de la corectitudinea politică, justiția socială și de la teoriile de gen impuse și ne întoarcem la competențe și la competiție, la stat de drept și la valorile tradiționale americane. La ce a fundamentat și construit America, așa cum o știm.

Asta înseamnă, în primul rînd, victoria lui Trump. Restul se va aranja numai în măsura în care Partidul Republican și cel Democrat vor relaționa și vor răspunde așteptărilor populației. O populație nici pe departe xenofobă și rasistă, așa cum a fost prezentată, o populație sătulă de cei opt ani de președinție democrată ai celui mai slab ocupant al Casei Albe de pînă acum.

Multă sănătate, doamnă Clinton! Felicitări, domnule președinte Trump

Europa, ai cuvîntul! E rîndul tău.

PS: Și stați departe de MSM! E obligatoriu acum, cînd Trump a cîștigat împotriva lor, a unei mașinării infernale care a cuprins toată media americană și care a distorsionat absolut orice declarație a noului președinte american. Dacă cineva l-a făcut președinte, în afara lui însuși, atunci este chiar această MSM, nu sentimentele pretinse a fi rasiste și xenofobe ale populației.

trump

(Foto: sportsbookreview.com)

Facebook Comments

1 Comment Happy Election Day!

  1. AlexA

    The Donald has did it… In pofida a tot si a toate, candidatul Republican cel mai displacut din istorie a castigat alegerile. Fair and square… Marturisesc ca nu ma asteptam, cu toate ca doream victoria Republicana din tot sufletul. Nu a lui Trump, ci a conservatorismului american si a tuturor valorilor aferente. Dar victoria aceasta arata cat de satui si scarbiti sunt americanii cei multi de tampenia si dictatura corectitudinii politice si de 8 ani de socialism la Casa Alba. Sper ca presedintele Trump sa ma faca sa-mi inghit cuvintele despre el, sa fie intr-adevar un presedinte mai bun decat ma asteptam si mai sper ca expresia „grab him by the pussy” s-o foloseasca exclusiv la adresa lui Putin 🙂

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *