Interviu pentru Alternative Freedom RO

Am fost invitată ieri de către Lucian Vâlsan să particip la prima ediție a interviurilor Alternative Freedom RO, un interviu sau mai degrabă o discuție în care am abordat mai multe subiecte. Mai bine de o oră, am spus de ce îl consider incomparabil mai puțin nociv pe Donald Trump, la alegerile din SUA, de ce nu PSD și USR – plus naționalist-dughiniștii mai vechi sau mai noi – la alegerile de la noi, cum se pierd jurnaliștii români în discuții fără rost – de fapt cu rost, aparent fără – corectitudinea politică și unde ne va duce, încercarea de abolire a lumii binare în care trăim. Și multe altele.

Calitatea tehnică a materialului nu este cea mai bună, dar e un început pe care eu îl voi sprijini și pe care îl consider nu numai util, ci și absolut necesar, cu atît mai mult cu cît avem nevoie, în primul rînd, de o comunicare pe care presa o ignoră, de acea comunicare adevărată și partizan justificată faptic sau/și argumentativ, care se va dezvolta în timp și care va deveni, prin ceea ce spune, credibilă.

Acestea fiind zise, vă invit să urmăriți interviul. Interzis copiilor sub 12 ani și corecților politic. Conține scăpări de limbaj și se fumează – oroare! – în direct. 🙂

PS: Reacția lui Mălin Bot cînd – ceva ce mi se întîmplă extrem de rar, de obicei îmi văd de treaba mea și nu comentez la alții, dar titlul și comentariul autorului mi-au atras atenția – am dorit precizări la cele afirmate de el. Block. Putea lăsa discuția deschisă, în cazul în care ar avea dreptate. Dar nu, a preferat să nu fie contrazis sau măcar întrebat ceva mai puțin convenabil. Această problemă, pentru că este o problemă, am abordat-o și în discuția de mai sus, aceasta este presa noastră astăzi, și de aceea, printre altele, avem nevoie de alternativă.

bot-malin

Facebook Comments

3 Comments Interviu pentru Alternative Freedom RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *