USR știe ce înseamnă NATO?

Ce înseamnă să ceri de la NATO, pentru Bunul Dumnezeu, mai multă transparență și apropiere de oameni?

Să-ți ducă gunoiul, că școli și dispensare construiesc oricum, acolo unde se poate și au ocazia, să-ți ducă părinții la doctor, să-ți dea casă, să se certe cu banca pentru tine, să-ți stabilească oră la stomatolog?
Știe cineva din cei care vor să ajungă în parlament, din USR, ce înseamnă structura asta politico-militară, cu ce se ocupă, care e rostul ei pe lume?
Nu dau semne că ar avea nici cea mai vagă idee, nici pe departe că ar vrea să învețe, deși oricum e prea tîrziu în acest moment, dar totuși.
Vorbesc în niște clișee care pur și simplu te cutremură, gîndindu-te la posibile implicații și la situația geopolitică.

E nemaipomenit că ei candidează, și ăsta e deja prilej de artificii și șampanie, și asta e tot ce contează, dar cum vor vota oamenii ăștia legi în parlament?
Asta ne interesează, lucrurile sînt mult mai serioase decît play ground-ul unde le dă posibilitatea un partid să se joace.

Dar asta ne interesează pe noi, nu cum li s-a suit lor la cap succesul de la locale, altă mîncare de pește.

Dar ei pe ce lume sînt? În afară de activism – cel mai urît cuvînt posibil – ce știu să facă? Au idee măcar cu ce mandat se duc în Parlament, sau și acolo se duc tot gardieni publici, să ne spună ce fac ceilalți?

Fără doctrină, fără măcar o direcție asumată, fără să arate că înțeleg ce înseamnă instituții și funcționarea lor, cît de cît, unde cred ei că se poate ajunge numai cu critica și cu supravegherea celorlalți? Nimic constructiv, nimicuța, nimicuța, numai ”eliminarea sărăciei complet”?

Partidul ăsta e o glumă, una foarte proastă, ori ce altceva?

PS: Afiș electoral. Și mai rîdeam, acum niște ani, de PRM! Nu, nu Cosette e autoarea zicerilor privind NATO. Ea se ocupă cu ”eliminarea sărăciei complet”.

cosette

(Foto: Facebook/Uniunea Salvați România)

 

Facebook Comments

10 Comments USR știe ce înseamnă NATO?

 1. AlexA

  N-am auzit inca dumele cu/despre Nato, dar nu ma mira foarte tare, avand in vedere personajele:) Sunt curios cum or comenta Florin Citu (coleg in USR, chiar) si Bogdan Glavan afirmatiile d-nei doctor in economie C. Chicirau din materialul de pe Hotnews… Mie, ca profan, mi se pare c-a citit din economie numai partile scrise de J.M Keynes :)))))) („dezvoltare bazata pe investitii nu pe consum” – sigur, investitii de stat, cu bani picati din luna; „motorul este industria” – sigur, si inainte de ’89 tot industria era motorul. de stat.). Faceam bascalie de americani ca n-au ce alege, dar ma tem ca nici noi n-o sa mergem zambind spre urne…

  Reply
   1. AlexA

    Da, citisem ca e pe lista cu medicul Danaila (si chiar m-am mirat ca un economist cu vederi clasic liberale, adept al Scolii Austriece, candideaza la PNL :)))), in sfarsit) dar am incurcat borcanele-n graba :). La fel si pentru numele candidatei Chichirau 🙂 Scuze si multumiri pentru corectura.

    Reply
 2. Eroul Bula

  O adunatura de buimaci, marxisto-ecologisti, care n-au suflat o vorba despre exploatarile cu cianuri facute de rusi prin Romania.
  E suficient sa le citesti programul pe domeniul energiei ca sa-ti dai seama ca ne vor baga in rahat si vom ajunge din nou dependenti de rusi, la fel cum a ajuns Germania, din anii ’80, dupa actiunile desteptilor de la Greenpeace (apoi s-a aflat ca Greenpeace primea bani de la rusi);
  -sa trecem productia de energie de pe carbune pe gaz;
  -nicio vorba despre energia nucleara;
  -dam instalatii fotovolatice la tot poporul de parca poporul traieste in Maroc si are soare 365/365 zile.
  Nu mai zic de politica externa unde baietii sunt vraiste.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *