Less People, Less Meat, Less Heat

Pus la zid din cauza prezicerilor mincinoase privind ghetarii din Himalaya, Rajendra Pachauri (seful grupului ONU pentru schimbari climatice) si-a gasit un aliat – Osama Bin Laden. De-acum si Osama îti va pune întrebarea incomoda: „Tu ce ai facut azi pentru salvarea Planetei?”

Convergenta era inevitabila. Ambele tabere urasc de moarte capitalismul democratic. Co-detinatori ai Premiului igNobel pentru frauda intelectuala, Rajendra si Gore considera ca sistemul capitalist distruge planeta. Osama sustinea mai ales varianta asupririi musulmanilor.

Cu popularitatea scazuta în lumea islamica dupa carnagiile savârsite în Irak, Osama a încearcat o noua strategie. De prin 2007, nu s-a mai adresat doar musulmanilor si a început sa trimita mesaje universale.

Mai întâi le-a cerut occidentalilor sa se elibereze de “inselatoria si catusele sistemului capitalist” si l-a laudat pe Noam Chomsky – icoana stangii anti-americane. Ieri l-a laudat din nou pe Chomsky. Si, în premiera, a cerut “solutii drastice” pentru combaterea încalzirii globale produsa de imperialisti, “nu doar solutii care reduc partial efectul schimbarilor climatice.”

Bun practician al miscarii revolutionare, Osama pricepe ca lupta adeptilor Religiei Global Warming cu binefacerile capitalismului e asimetrica. Dusmanul Om nu renunta la apa calda, carne si masina. Adeptii sectei sunt “sovaielnici” si nu trec la fapte. Admira politicile coercitive chinezesti de reducere a natalitatii, dar cer doar taxarea familiilor cu copii in functie de câte tone metrice de emisii de dioxid de carbon (MtCO2e) urmeaza sa fie eliberate de odrasle. Australienii (17 MtCO2e per capita) ar putea plati 5.000 dolari de nou-nascut, apoi câte 800 de dolari anual daca familia vrea sa-l tina in viata.

Osama e mai eficace. Stie ce inseamna “solutii drastice”. Ne trimite direct pe lumea cealalta pe noi si pe copiii nostri. Masinile ramân nefolosite, altele nu mai sunt produse. Se reduce traficul aerian. Scade productia de carne, mai ales de vita. Vitele, arata cercetatorii, sunt aproape la fel de rele ca Omul. Au un sistem digestiv periculos pentru Planeta prin gazele pe care le emana (cangurii sunt mai eco-friendly, sunt „methane-free”). Numai efecte benefice pentru Planeta. Less People-Less Meat. Less Meat-Less Heat.
GMT

Facebook Comments

4 Comments Less People, Less Meat, Less Heat

 1. Pingback: Război în Afganistan pentru zăcăminte. Ce simplu era! | În Linie Dreaptă

 2. Nea

  Da, şi se va transmite o mustrare postumă lui Sadam fiindcă a dat foc la nişte sonde în Kuweit, făcând astfel jocul capitalismului occidental şi contribuind la încălzirea globală.

  Reply
 3. mece

  De aici înainte terorismul va fi bio ori nu va fi deloc.

  Explozivii clasici implică un proces tehnologic extrem de poluant. Din acest motiv terorismul, cel puţin cel de sorginte al-Qaida-nă, va renunţa la tradiţionala centură de dinamită legată în jurul buricului or a altor organe care, spre deosebire de centurile cu care erau lăsate la vatră femeile din evul mediul de occidentalii naşpeţi care plecau să scoată islamul din Ierusalim, duce direct la experienţa sexuală extremă a 70 de femei, să moară Titus Steel de ciudă, nu alta. De acum înainte culturile de maci din Afganistan vor fi înlocuite cu cele de roşii, care vor deveni materia primă utilizată de terorismul bio, iar doborârea păsărilor de metal ale feluritelor linii aeriene se va face utilizând porumbei (pace) camicaze, antrenaţi să se arunce în motoarele avioanelor. De asemenea vor mai fi folosite pe scară largă: pungi (biodegradabile) cu apă, mai puţin în zonele afectate de deşertificare (din cauza apei); arcuri + săgeţi cu vârfuri de piatră (silex, se prelucrează uşor); împotriva bazelor de date ale serviciilor secrete vor fi folosiţi berbecii (eficienţa acestei arme a fost demonstrată de generalul roman Peter O'Toole în filmul Masada din 1981) şi, nu în ultimul rând, flecma.

  🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *