M-am razgindit! Ramsay, luptator antiterorist

Da, și cu motiv serios! Stuart Ramsay, omul Sky News cu reportajul despre traficanții de arme români, prea o ține gaia-mațu că povestea e reală. Plus că Sky News, postul care a transmis filmarea și a publicat cinstit, cu ”Sponsored Links” în coadă, articolul ajutător, îi ține hangul, zicînd că e un reportaj ”temeinic”.

Așa că m-am gîndit mai bine și concluzia e că oamenii ăștia luptă contra terorismului, trimițînd amatorii de tot felul de armament la capăt de UE și NATO, în ținuturi aproape pustii, numai ca să fie prinși mai ușor. Și că în loc să-i chemăm la București, așteptăm la scara avionului cu pîine și sare (și ceva țuică, părerea mea), omenim, felicităm, decorăm după posibilități – aici las la latitudinea factorilor de decizie decorația – și să le scriem numele în cartea de aur a luptei antiteroriste, că merită, noi facem comisie rogatorie și-i vrem aduși ca martori, inculpați, ori ce or fi. Păi e frumos, se face așa ceva după cîte luni s-au străduit și cît au plătit?!

În completarea abordării de ieri – complet greșite, cum am specificat deja – adaug alta, ca să nu fiu singură. La fel de greșită. A lui Tetelu, pe care îl găsiți pe Facebook aici și unde nici cu gîndul nu gîndești, adică tocmai pe gandul.info. Și care poate spune ce n-am putut eu.

PS: Pentru cine nu are cont Twitter și nu știe cît se zbate Stuart Ramsay să ne spună ce treabă bună a făcut el, capturile mai jos.

ramsay 2

ramsay 1

 (Foto: twitter.com)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.